bmwivo napsal:
Pro mě je zásadní to, jak se Drahoš staví k migrační krizi, toto je zkopírováno, je to jeho prohlášení a to mně stačí k tomu, abych ho nevolil, jsem proti němu:
VÝZVA - Vědci proti strachu a lhostejnosti
"...Vyzýváme vás, abyste ve věci přijímání uprchlíků zohledňovali skutečné potřeby a možnosti, ne vrtkavé nálady veřejného mínění. Všem, kdo v Evropě hledají útočiště, by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení. Muslimové jsou házeni do jednoho pytle s teroristy, bez ohledu na jejich skutečné názory či nepřebernou rozmanitost náboženských směrů, které vyznávají..."
Podepsán Prof. Ing. Jiří Drahoš, Dr.Sc.
AV ČR
Komu toto nevadí, tak si s ním nemám co říci !!!
měl bys asi napsat celou pravdu:
je to prohlášení které v srpnu 2015 podepsalo 3500 vědců a 9500 ostatních podporovatelů a on byl jeden z nich
celé zde http://www.vyzvav...
podobně v srpnu 2017 Zeman: Lidé v Česku se podle prezidenta Miloše Zemana iracionálně bojí přijetí eura
Klasik říká, že jen **** nemění názory
říkám si hurikán
Kasak napsal:V prvním kole jsem to hodil Topolovi. Zemana nesnáším od dob opozicni smlouvy s Klausem. Nejít k volbám, je proti mě morálce. Budu volit proti Zemanovi a nikdo se mnou nehne. Navíc se opět ukázalo, jak fungují hradní rozmetadla hoven.
Upravil buboGS dne 18.01.2018 16:33
BMW GS = stroj na radost
vorel napsal:
je to prohlášení které v srpnu 2015 podepsalo 3500 vědců a 9500 ostatních podporovatelů a on byl jeden z nich
podobně v srpnu 2017 Zeman: Lidé v Česku se podle prezidenta Miloše Zemana iracionálně bojí přijetí eura
ta vyzva vedcu je neco jako Anticharta 2.
Myslim, ze divnej Zemanuv nazor na EURo s tim neni tolik porovnatelnej. Ale souhlasim Zeman ma mnoho a mnoho negativnich vlastnosti. A jen par pozitivnich.. ty jsou ovsem ale extra dulezite.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
[quote] ...souhlasim Zeman ma mnoho a mnoho negativnich vlastnosti. A jen par pozitivnich.. ty jsou ovsem ale extra dulezite.
Ze dvou kandidátů volím menší zlo - a to je v mém případě Zeman.
PS. Nechápu, jak někdo mohl volit Topola - po těch jeho pr.ůserech.....
Upravil hobr dne 18.01.2018 16:47
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
vorel napsal:
Myslim, ze divnej Zemanuv nazor na EURo s tim neni tolik porovnatelnej. Ale souhlasim Zeman ma mnoho a mnoho negativnich vlastnosti. A jen par pozitivnich.. ty jsou ovsem ale extra dulezite.
nehodnotím, jen píšu, že by se měla říkat celá pravda a nenazývat jeho podpis z r 2015 jeho prohlášením, pro neznalé to vypadá že ten vytržený citát je jeho aktuální prohlášení
říkám si hurikán
Vorel - takže když něco podepíšu, to znamená, že s tím nesouhlasím?
Divné - slušně řečeno, za komunistů to bylo "normální". V té době už snad nežijeme!
Upravil hobr dne 18.01.2018 17:10
to jsem fakt neřekl, jen jsem to doplnil o souvislosti
ano samozřejmě s tim souhlasil, jen jsem se vymezil k tomu že to bylo uvedeno jako jeho prohlášení, jakoby aktuální, snad mirozumíš
říkám si hurikán
vorel napsal:
nehodnotím, jen píšu, že by se měla říkat celá pravda a nenazývat jeho podpis z r 2015 jeho prohlášením, pro neznalé to vypadá že ten vytržený citát je jeho aktuální prohlášení
Pokud by podepsal tuto petici, změnil bych na něj názor.. http://forum24.cz...ne-evropy/
opravuji , aby vorel pochopil...názor na drahoše, bo o jeho podpisu tu je řeč
Upravil GSSG dne 18.01.2018 18:44
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
na miloše mám názor, je pro mě menší zlo, čímž neříkám , že je dobro
skoro bych řekl, že Miloš je čisté zlo, které své názory mění rychlej než ponožky. Ikdyž je pravda, že servilitu vůči Rusku a Číně má dlouhodobě ustálenou.
Pochybuje někdo o tom, že je přímo placený Ruskem a Čínou? Viz včerejší rozhovor s Velebou o tom od koho je 17 mil. Kč na kampaň. A dnešní inzerát v novinách za kterým stojí firma ovládaná číňany.
Takže to je náš prezident hájící české zájmy. Na blití.
Miloš hájí pouze svoje zájmy a zájmy úzkého okruhu lidí kolem něj.
Upravil ripper dne 18.01.2018 19:45
Kabatova? tuhle rudou smejdku vubec nema smysl cist. Neni novinarka, je aktivistka.
Nemám dojem, že bych v tomhle článku četl něco "od Kabátové" ať už je to kdokoli (mimochodem na fotce vypadá použitelně )... ta autorka tam má asi 5 řádků vlastních názorů, zbytek článku jsou názory Drahoše. Připadá mi to jako objektivní soupis faktů...
...songs from the wood make you feel much better...
Kabatova? tuhle rudou smejdku vubec nema smysl cist. Neni novinarka, je aktivistka.
Nemám dojem, že bych v tomhle článku četl něco "od Kabátové" ať už je to kdokoli (mimochodem na fotce vypadá použitelně )... ta autorka tam má asi 5 řádků vlastních názorů, zbytek článku jsou názory Drahoše. Připadá mi to jako objektivní soupis faktů...
spinava d..ka.
Upravil hicks dne 18.01.2018 20:21
17 cm
server Lidovky.cz vytvořil průřez Drahošovými medializovanými výroky k otázce migrace z posledních tří let
to nikdo jinej než šmejdka sestavit nemoch
říkám si hurikán
Woodman napsal:
[quote]... ať už je to kdokoli (mimochodem na fotce vypadá použitelně )...
Konečně něco "řádně hodnoceno"...
....Věc, která mi na "Drahouškovi" nejvíce vadí jsou jeho brýle s normálním (ne dioptrickým) sklem. Tomu člověku opravdu, ale opravdu nemohu dát svůj hlas, protože svým zjevem klame veřejnost!
Woodman napsal:
[quote]... ať už je to kdokoli (mimochodem na fotce vypadá použitelně )...
Konečně něco "řádně hodnoceno"...
....Věc, která mi na "Drahouškovi" nejvíce vadí jsou jeho brýle s normálním (ne dioptrickým) sklem. Tomu člověku opravdu, ale opravdu nemohu dát svůj hlas, protože svým zjevem klame veřejnost!
Drahos muze byt jen tezko proti migraci, kdyz sem zval/zve Sorosuv VUML. To je jako mit rad Zidy a zvat do Prahy svetovou Centralu Hitlerjugend.
Upravil hicks dne 18.01.2018 20:29
17 cm