Milane rád bych. Kluci od nás už mě taky dnes tahali, ale byl jsem pevnej To SV musím mít bezpodmínečně zítra hotový. Holčina na to čeká už dva týdny-nebyly rozvodový řetězy.Matroš mi přišel v pátek. Dneska jsem makal na 1150GS a k večeru jsem stihnul řetěz na předním válci SV a zítra budu dělat zbytek(zadní válec, olej, filtr atd.) Ono začíná jaro a fůra lidí si opět vzpomněla, že měla na podzim nějakej problém s motorkou Jak budu mít volnější víkend(možná ten příští, jestli nepojedu do reichu lyžovat), tak se ozvu a domluvíme projížďku.
jo s dílama je někdy problém ale už sem našel spolehlivý dodavatele a je to rychlejší co používáš za řetězy
Jinak nevím jestli už něco není na vaší straně ale kdybys potřeboval díly nebo gumy včetně servisu tak se ozvi .
Upravil milan dne 09.02.2008 22:36
Mazat svý příspěvky můžeš ty. Admin je mazat nebude. Jinak Tondo tohle jsem zažíval furt a od doby co jsem se nechal zaměstnat, tak mám čas. Dokonce i o víkendech, ale zas na mě vlezla chřipka, takže stejně nikam nejedu a měl jsem to dnes v plánu. No hlásí i na příští víkend hezky a to budu mít i po zkoužkách takže to už snad vyjde.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Dneska mířím na sever. Cycli vem koště a běž zametat zatáčky, to tě vyléčí.........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Když se tato rubrika jmenuje kolem komína, tak jsem to včera kolem něj vzal, a to doslova. Jedu si, kochám se, užívám si a najednou tovární komín uprostřed zahrady rodinného domku. Továrna zmizela a místo ní je tam anglický trávník.
Tak jsem nakonec všechnu práci stihnul a po půl čtvrté taky na chvíli vyrazil na cca 50km. Okolí Dalešické přehrady a horký kafe v Dalešickém pivovaru, kde se točily Postřižiny nikdy nezklame. Takže Charlie: Když na komín, tak na komín
Upravil Tonda dne 10.02.2008 22:04