Tak zase si můžeme pyšně přiznat, že máme nejvíce snobskou značku motocyklů, když nám nedovolí ani fun club web. Ale do originál servisu pojedeme s pocitem strachu a obavami, aby nám motorku nezabavili, jelikož nejsi v origo stejnokroji, máš to blbě umyté nebo jen málo před servisem hajluješ.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
hicks napsal:
ja asi exploduju... hele Xyleme.. vis s kym si korporace nejvic vytiraj perdel?
S tema hodnejma, tichejma, co se vohnou, podrzej.. nedrzkujou a platej
: )))) jezis klidek ..... ja te chapu, me taky sere spousta veci, delam pro i proti kdejaky korporaci dnes a denne, ani netusis jak jsem rad ze se vymyslely videokonference protoze po nekterych jednanich, kdyby byly face to face, bych byl uz za hromadnou vrazdu v kriminalu.....
ale proste to mam nekdy tak, ze se pak doma rozhlidnu po tech trech klonech a najednou ty argumenty pro takovyhle boj maji uplne jinou vahu .....
fakt no flame .... popravde vic smyslu vidim treba v tom dotahnout ty tlumice a jejich drahy, tam je to exaktni a pokud je to tak jak to vypada, tak si myslim ze tam tu energii na napravu ma cenu venovat, protoze to muze pomoct i mimo hranice a tim padem i vetsi efekt te namahy ....
a nebo treba jeste jinak - ja vidim smysl fora nejen v tom jak se tu probere kde co, jak tu milan s tondou (i ostatni ja vim, jen uvadim priklad, tak pardon) pomahaji s kdejakou bolistkou, ale treba i v tom ze se tem tvejm korporacim (beru to tak treba i pro TT) tady nekdo muze postavit (je mi naprosto jasny ze jim je to u zadele, ale ted pisu o tom jak se na to tady muzeme koukat, nebo si to brat za sve) tim co umi - treba tu nekdo ma ty drzaky na telefon .... dal si s tim praci, svet s tim nezaplavi, ale podle me to proste vypada povedene, kvalitne, vymyslene a tak ze by to TT a spol. brali .......
a pokud (i) takove veci treba tohle forum pomuze na svet, tak podle me za to nemuze par pismenek, nebo nasrani/podrizovani se korporacim .....
to je ten genius loci fora ne ta domena jako takova ..... ale opakuju - chapu ty emoce "otcu zakladatelu" je to tak v poradku, jen si myslim ze to neni to nejdulezitejsi ....
bmw ma vroubek, o tom zadna, ale jeste jich bude mit hromadu, stejne jako kdokoliv jinej, kdo nic nedela nic nezkazi ....
kazdopadne winter is coming a uz aby bylo aspon na silnici trochu sucho a misto klaves cvakaly ventily .... nebo vlastne to ne : ))))
xylem napsal:
.....kazdopadne winter is coming a uz aby bylo aspon na silnici trochu sucho a misto klaves cvakaly ventily .... nebo vlastne to ne : ))))
....ve čtvrtek to půjde....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Lidičky zlatý, tohle forum je moc fajn a z těch několika, které znám, určitě nejlepší (Subaru, VW...). Díky za něj: Milošovi a všem přispívatelům, kteří jsou ochotni poradit s kdečím.
Ale fakt si nemyslím, že je to díky jeho pojmenování...
Ano, je to ze strany centrály do nebes volající tupost, ale na světě je tolik důležitějších věcí, že jsem se po přečtení prvních několika stránek této diskuze probral z něvěřícna a dospěl k podobnému názoru jako Waltr (str.13).
Rozumím pocitům Hickse a spol., ale vzpomeňte si, jak se s Tyršovým problémem s nepodlézáním dokázal pružně vyrovnat Jára Da Cimrman. Nebo jinak: je mi úplně jedno, jak pojmenovali moje vnučky, mnohem důležitější je, že jsou a že jsou skvělý!!!
Hlavní je, že se nikdo nenaváží do obsahu fóra a neříká nám, co můžeme a co už ne. Přitom si o centrále ale fakt myslím svoje, protože přestože má principiálně pravdu, tak tady jsou dost vedle.
Král je mrtev, ať žije král - www.baworak.cz !!!
P.S. Je to ale fakt martyrium dočíst se najednou od začátku vlákna až sem, nemohli byste si ty svoje osobní výlevy řešit někde pod čarou? A nebo před hospodou???
Čest (a) buch, Old K.
Jak že se nikdo nenaváží, naváží, tím že znevažuje obsah a dere se po názvu fóra, distacuje se od všeho co obsahuje. Co si v centrále myslí a kdo je na tu myšlenku navedl, když jim roky nevadila. To je ta f@cking věc, která by mě zajímala. To zavání tím přicmrndlým čecháčským ....
Upravil JirkaHK dne 13.02.2019 16:43
Právník nejsem a dokumenty jsem neviděl. Ale pročetl jsem si to tady dost důkladně a nevidím, že by se někdo "navážel do obsahu fóra". Chráněj si svůj zaregistrovaný název a bojím se, že na to budou mít nárok...
Bojovat s nimi u soudu? Proč ne, ale na to musíš mít čas, peníze, žaludek a důvod... No a ten sice vidím, ale mně osobně nepřijde až tak důležitý, abych si s ním kazil zdraví a náladu. Ale šance by to určitě byla, protože speciálně k našim soudům se chodí pro rozsudek a ne pro spravedlnost!
Kluci, pečlivě registrujte, aby jednou za pár let nepřišel někdo ještě vyčůranější a hladovější, a nechtěl si přivlastnit (z nějakého pádného důvodu) i www.baworak.cz
Čest (a) buch, Old K.
JirkaHK napsal:
www.baworak.cz, no nevim, to už radši bramborak.cz, to je jako kdybych měl vzadu na dvoře starou pětku
gsforum.cz dobrý, k tomu se hlásím
...nu coz, bude to baworak.cz, jak se zda. Tak misto stare petky mam starou 1150 GS ... ... co uz teda.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
LUKES napsal:
jsou možnosti? co tak hlas lidu? :-)
boGSer.cz
boxerGS.cz
ale tady nejsou jenom boxery...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hlas lidu hlas boží
jako teda ať prominou ti, kteří hlásají baworak.cz, ani psát se mi to nechce, ale asi nebudu sám kdo si myslí, že je to jaksi OBECNĚJŠÍ - významově. Nevím jak to vysvětlit víc česky
Bubáku, "starou" 1150GS mám taky, ale to je jiná písnička, to je skvost, který má ducha, to je nadčasový dyzajn, to je furt krásná motorka, pookřeješ, když o ní letmo zavadíš pohledem. To nelze srovnávat s těma, jak jsem nastínil, baworákama, automrtvolama bez duše třeba 5kama.
Ale jestli je potřeba vytvořit seznam návrhů, který bude vhodné poníženě v centrále in Múnchen předložit ke schválení, tak zařaďte, ať je z čeho vybírat, ikdyž jsem....
Upravil JirkaHK dne 14.02.2019 11:36
kdoví jestli dnes je baworak - jako in,
název pro obyvatele Bavorska -přorozené
zastaralá přezdívka pro automobily značky BMW - asi taky přirozené
název fóra baworak.cz - spolek vyznavačů českého alkoholického nápoje Fernet Stock Bavorák
Upravil JirkaHK dne 14.02.2019 11:47
LUKES napsal:
boGSer.cz
boxerGS.cz
a taky tady nejsou jenom lidi s BMW GS... takhle bych k tomu nepřistupoval... to mě přijde, jako ten dnešní všeobecnej strach, abychom náhodou někoho nediskriminovali
Hold jednobuchy a ty řadový je.bky budou trochu v pozadí... jako tomu bylo vždycky... stejně každej, dřív nebo pozděj, pochopí, že GS je jen boxer, že?
Lidi s RT, GT, ST, RS, R ... atd jsou tady taky a nikdy nekňučeli, že by se to mělo přejmenovat, protože bmwgs je diskriminační... ale třeba jsme kápli na to, kdo dal podnět k této akci
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
LUKES napsal:
boGSer.cz
boxerGS.cz
a taky tady nejsou jenom lidi s BMW GS... takhle bych k tomu nepřistupoval... to mě přijde, jako ten dnešní všeobecnej strach, abychom náhodou někoho nediskriminovali
Hold jednobuchy a ty řadový je.bky budou trochu v pozadí... jako tomu bylo vždycky... stejně každej, dřív nebo pozděj, pochopí, že GS je jen boxer, že?
mne to prijde uz prilis specificky. Beru, ze resime GS jako Gelande-strasse... ale vylozene BOXER je uz imho moc konkretni.
Ze neumis jezdit na USD widli je neco jinyho
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
JirkaHK napsal:
kdoví jestli dnes je baworak - jako in,
název pro obyvatele Bavorska -přorozené
zastaralá přezdívka pro automobily značky BMW - asi taky přirozené
název fóra baworak.cz - spolek vyznavačů českého alkoholického nápoje Fernet Stock Bavorák
..tak lak na rakve s tonikovou vodou me osobne neurazi.... ..obcas si dam.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
mne to prijde uz prilis specificky. Beru, ze resime GS jako Gelande-strasse... ale vylozene BOXER je uz imho moc konkretni.
Tak GS by bylo lepší, ale to je jaksi zakázaný a furt mě přijde lepší něco víc specifickýho, než něco, co je tak širokej pojem, že vlastně ani není jasný, o co jde... a to je přesně baworak... ovšem zase si můžeme říct, že ve výsledku je to jedno
Ale až se tady budou objevovat vlákna o nefunkčnosti asistenta hlídání jízdních pruhů na X6, tak se budeš divit... to samo přeháním, ale ani představa, že se tady budou řešit RR a šestiválce mě není příjemná. Já myslím, že bordela je tady už tak dost a že není zapotřebí rozšiřovat záběr
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
LUKES napsal:
boGSer.cz
boxerGS.cz
tak bmwgs taky bylo o GS a nikomu to nevadilo.... trochu bych zašvejkoval v tomto případě..... :-D
beemwegees.cz si myslím by bylo taky fajn... :-D
a boGSer.cz splňuje jaksi vše a podle mě právníci utřou.... boxer je spojen s koncepcí BMWGS nejvíce byť tady máme různé šestikila, osmikila, nicméně boxer je jaksi základ všeho :-D
Upravil Lukes dne 14.02.2019 14:27
TAKE IT EASY
Taky mne napadly různé fonetické patvary: geesforum.cz, motogees.cz. Největší frajeřina by asi byla motobawo.gs
Ale proč ne ten baworak.cz - každý z nás to bude mít stejně v uložené v oblíbených a ostatním pomůžou vyhledávače...
Čest (a) buch, Old K.