http://www.youtub...B&border=1Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
http://www.youtub...from-1967/
Upravil Doc dne 11.02.2008 21:03
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
c0 napsal:
Aneb pohled do topeniste parniho motocyklu
Na druhou stranu to zas tak vtipny neni. Kdyby byla moje, asi bych se moc nesmal...
Moc se jí nestalo. Jen chytly výpary z lepidla kterým byla nalepená nehořlavá vrstva na kapotách. Paradox co? [img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
Upravil zmijon dne 15.02.2008 19:39
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Uprostřed noci přijde nahý policista na svoji služebnu. Jeho službu konající kolegové na něj nevěřícně zírajía ptají se: "Co tady děláš? Vždyť máš volno a měl jsi být na nějaké pařbě!?A proč jsi nahej?" Policista odpoví: "No vždyť já byl na pařbě, pořádně se to tam rozjelo, náhle někdo dostal nápad, aby se ženský, co tam byly, svlíkly do naha. Tak se svlíkly. Pak jsme se svlíkli do naha i my chlapi. Najednou se zhaslo a někdo zavolal:"Tak chlapi a šup do práce!" Tak jsem tady!
http://www.youtub...68e3c9798bFrajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Doktor měl jednou milostnou aféru se svou blonďatou sestřičkou.
Zanedlouho mu řekla, že je s ním těhotná. Doktor nechtěl, aby se o tom dozvěděla jeho žena a tak dal sestřičce velkou sumu peněz a požádal ji, aby odjela do Itálie a tam porodila dítě.
Ale sestrička se zeptala: "Ale jak Ti mám dát vědět, že se dítě narodilo?"
Doktor jí odpověděl: "Pošli mi jen pohlednici a na zadní stranu napiš "Špagety". Postarám se o všechny výdaje."
Nevědíc co dělat, sestřička vzala peníze a odletěla do Itále.
Uběhlo šest měsíců a jednoho dne zatelefonovala doktorova žena do ordinace a povídá manželovi:
"Drahý, v dnešní poště si dostal velmi zváštní pohlednici z Itálie, které vůbec nerozumím!"
Doktor jí odpovídá: "Počkej, až příjdu domů a vysvětlím ti to."
Když přišel doktor domů a přečetl si pohlednici, zhroutil se na podlahu se srdečním záchvatem.
Záchranka ho rychle odvezla do nemocnice. Jeden z lékařů se ptá manželky, zda neví, co mohlo způsobit manželův záchvat. Manželka vzala pohlednici a
přečetla: Špagety, Špagety, Špagety, Špagety - dvakrát s párkem a masovými kuličkami a dvakrát bez.
Pepíček (z Prahy) je na návštěvě u strejdy v Ostravě a říká.
"Ty strejdo, taťka říká, že vy Ostraváci máte velmi chudou
slovní zásobu a jste sprostí."
Strejda zvedne oči od lahváče a povídá: "Piču!"
Novomanželé.
On: - Drahá, já tě musím varovat, že mám 3 zásadní věci, které nejde # # > nějak měnit:
1 - v úterý mám fotbal, ať se děje co se děje já mám FOTBAL!
2 - ve čtvrtek chodím hrát mariáš. I kdyby třeba tchyně měla narozeniny, já mám MARIÁŠ!
3 - v neděli chodím na ryby. Zima nebo ne, třeba prší... Je to jedno!
Jdu na RYBY!
Máš co k tomu říct?
Ona: - Ne, mně to nevadí... Já mám jen jednu zásadu...
On: - Jakou?
Ona: - Já každý večer od 9 hodin musím mít sex. A je úplně jedno jestli je manžel doma nebo ne - já mám SEX!