adventure73-pardal napsal(a):
Ted jsem byl na takove akcicce, ja tam teda mam dost krosove gumy, ale jel jsem se skupinou kde byly treba V-Stromy na E10 a v terenu, daly v pohode i vyjezdy, bylo sice sucho, ale myslim ze ta guma je zruba urcena na teren co by tyhle motorky mely zvladat
samozřejmně proto se ty špunty v daných rozměrech dělaj obouvaj aby si v terénu něco vyjel ....
na toéto jsem musel argumentovat
to že je to guma na silnici víc než do bláta je jasné už s prvního pohledu. Hodnocení bude k řešení tak za půl roku až tu 10-20 lidí sjede sadu. Měsíc a půl po nazutí jsou to dojmy ovlivněné kde čím.
ja bych toto asi o jakekoli špuntové gumě netvrdil
Upravil milan dne 02.05.2010 20:58
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Tady není nic k hájení příspěvek bystrického to chování vysvětluje, příspěvek raptora potvrzuje. Pokud tam zůstávají zbytky z formy je to vysvětlení proč to někomu utíká a pokud si nevšimne při výjezdu může z toho být problém, náhlá ztráta tlaku atd. Já problém nemám a nebudu to zouvat abych zjistil proč.
milane> špatně jsme si rozuměli prostě deformace při podhuštění je normální ono ani E10 neuteče při 1,5Atm , ale při 0,8 a míň to riziko "zutí" rychle roste a přitom na že tam je 0,8 není na první pohled vidět, když to nehledáš prostě sedneš a vyrazíš.
Jinak k přiložené foto zas nemám komentář já ano totok se dá jet za sucha i na obruči.
dneska sem ji dával celkem kouřna silnici i mimo,silnice je nezajímavá,polňačku sem zdokumentoval,kameru mám na horním kufru otočenou dozadu aby bylo vidět jestli guma drží stopu a snažil sem se řádně
nato co jezdím já,je guma dobrázatím
máte to i s mjůzikou,bo zvuk byl nepoužitelný
Upravil bystricke dne 03.05.2010 00:53
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
milane> špatně jsme si rozuměli prostě deformace při podhuštění je normální ono ani E10 neuteče při 1,5Atm , ale při 0,8 a míň to riziko "zutí" rychle roste a přitom na že tam je 0,8 není na první pohled vidět, když to nehledáš prostě sedneš a vyrazíš.
Jinak k přiložené foto zas nemám komentář já ano totok se dá jet za sucha i na obruči.
[/quote]
no ja pochopil že ta raptorova utekla za plného tlaku jasný když přes noc ujde na 08 a vyjedeš je to horší ale 08 to už kurna se dřeš nž to vytlačíš že by sis nevšiml
a na obruči to néééé to bys nedal.
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
bystricke napsal(a):
dneska sem ji dával celkem kouřna silnici i mimo,silnice je nezajímavá,polňačku sem zdokumentoval,kameru mám na horním kufru otočenou dozadu aby bylo vidět jestli guma drží stopu a snažil sem se řádně
bystricke napsal(a):
bystricke napsal(a):
nějak mi nedochazi co jsi nam chtel tim videem rict a uz vubec nezjistil na cem tu vami vychvalovanou MITAS mas nazutou
tu gumu mám nazutou na zadním koleale i na předním,to tam ale není vidět,každey ví že sedlám 1150 a proč sem tu kameru dal dozadu?chtěl sem vidět doma v klidu,jestli při brždění nebo přidání plynu ,motorka jede tam kam chci já,což je vidět semtam na čárách,které zadní kolo občas vytváří
vy,kteří jste zkušení při jízdě mimo ,to nepotřebujete,my(já)si občas přidělám kameru na moto a pak doma ,v klidu bez emocí a adrenalinu sleduji jak co jel .tož asi tak
bystricke napsal(a):
to video jsi pustil pozpátku, co?
chci se zeptat, jestli E10 plave? Asi ne, že, když jsi se vyhýbal těm loužím
video je v pořádku i muzika hraje normálněakorát sem to jel možná na zpátečku
mimo cesty to neplave,kdybych jel pomaleji a v nějakých kolejích tak to plave jako každá jiná guma
holubb napsal(a):
jeste bych prosil kameru namontovat na predni blatnicek a natocit jak uchazi vzduch v predni pneu
mám na límcu utěsňovač,guma zatím drží
a tos sehnal kde, nemuzu to najit ani u touratecha aj wunderlicha
servismen hrábl do regálu a napiplal ten límec,prý to občas používá na netěsnosti
ta kamera byla připrclá na suchém zipu z boku zadního kufru,kamera s názvem Tachyon XC 2010nato počem sem jel,tak si celkem stabilizátor obrazu stím poradil
dalsi pripad uniku tlaku pri E10 a opat v prednej gume (GS1200 adventure)
chalani davajte si na tu prednu gumu pozor, asi sa bude musiet naozaj niekto zabit alebo aspon zmrzacit aby si konecne niekto hore uvedomil co pustili na trh... ta guma je nebezpecna
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 11.05.2010 10:12
O te přední pneu sme se bavili včera v mitasu bylo tam asi 5 lidí od přípravy směsí az po pana Špaňhela,o tom problému ví .Říkali něco o chybné formě.Takže snad už je ten problém vyřešený.Ty naše zkušební od loňského léta s únikem na předku vubec problem nemely.Jestli mate nekdo fotku předku, který ma najeto nejaky tisíc hodte ji sem chci mrknout jak se vam to sjíždí.Díky
Mana GS napsal(a):
O te přední pneu sme se bavili včera v mitasu bylo tam asi 5 lidí od přípravy směsí az po pana Špaňhela,o tom problému ví .Říkali něco o chybné formě.Takže snad už je ten problém vyřešený.Ty naše zkušební od loňského léta s únikem na předku vubec problem nemely.Jestli mate nekdo fotku předku, který ma najeto nejaky tisíc hodte ji sem chci mrknout jak se vam to sjíždí.Díky
Normalne když seriozní firma vi že udělala něco špatně, tak da nějaké prohlašení, upozornění, stahne vadnou serii, rekne pokud mate toto seriove cislo prineste to zpet.... Mitas neřekne nic? Jen že se nějak prosakne že mají špatnou formu... . No ja je chci zitra nasadit, tak jsem zvedav zdali budu mit štestí či ne.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Tak z toho mam taky docela hruzu. Mam doma 2 sady,jednu pro sebe a jednu pro kamose z Nemecka.Nasadime je za 3 tydny do Albanie.Ja mam moznost je nazout par dni predem a vyzkouset,on ne.Tak to mne asi pekne podekuje.Jsem mu je doporucil.Dalsi kamos je veze sebou do Iranu a bude je nazouvat v Gruzii.
Nechapu,ze Mitas aspon nezverejni,ktere tydny vyroby jsou z te spatne formy.Ja mam sadu 810 a 1010.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No jsem na ně zvědav.... Objednal jsem 3 sady. Pro sebe jednu a další pro kamarády. Upozornil jsem na přední gumu a únik tlaku. Jeden už to nazul na 1100-ku a je zatím spokojen a v pohodě (žádný únik tlaku). My dva zatím dojíždíme staré pneu. Budu potom referovat!
Kolik se na nich nechá najet? Překvapilo mě celkem jak jsou "špunty" nízké...
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz