xHackerM napsal:
Na fotce 5/9 jsou vidět nějaké černé plastové čepičky přes gufera... Myslím, že je tam nemám... Měla by to být položka 6 na schématu... Jestli si to dobře vybavuju, tak na Dakarce mám úplně jiné ("méně škrábající bordel z vidle) a kdo ví jestli vůbec...
To jsou klasický prachovky.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Jsem v pracovní neschopnosti, tak mám přes poledne puštěnou bednu. Na Primě dávají Šimanského. Dnes jezdil na PéDéčku a k tomu je nadabován zvuk Jawy 350. Prasárna první třídy!
Upravil hobr dne 22.05.2012 17:20
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobrnos napsal:
Jsem v pracovní neschopnosti, tak mám přes poledne puštěnou bednu. Na Primě dávají Šimanského. Dnes jezdil na PéDéčku a k tomu je nadabován zvuk Jawy 350. Prasárna první třídy!
Klasika nad klasiky, nechápal jsem už před lety holt tehdy jinou motorku neměli
Upravil stepan dne 22.05.2012 17:48
xHackerM napsal:
Takhle jsem jezdil na vytuněném GS Dakar v bílo-černých barvách...
Příště si vezmi alespoň přilbu!
Tu mi sežrala ta žirafa...
Ty voe, já vidím zebru! Ale už mám nějakou atmosféru v sobě, tak se třeba mýlím...
Za mnou čumí žirafa...
Jo až jsem si to zvětšil tak ju taky vidím. Ještě že to nebyl Žirafák
Upravil hobr dne 30.05.2012 18:26
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Tenhle design mě opravdu zaplavuje Krapejtko mi připomíná Kubrtovu motorku... a vůbec... je podobné jedenáctpádlu
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Tenhle design mě opravdu zaplavuje Krapejtko mi připomíná Kubrtovu motorku... a vůbec... je podobné jedenáctpádlu
Tos posrals bejvelej kámo Už už se mi Tvoje Ávie začínala líbit
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.