tiež som o tom rozmýšlal ale z vyššie uvedeného dôvodu som sa radšej rozhodol ušetriť si trochu miesta v kufri a dat flašku s olejom tam :-)
Upravil tomukur dne 03.06.2011 13:59
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
No já tam jako největší překážku vidím tu dvojtou stěnu. Jinak si myslím, že kdyby se to přinýtovalo přes plechovou desku, že by se nemělo mít nárok nic urvat. Ale proto se raději ptám, jestli už někdo neudělal zkušenost. Určitě by šel přivázat gumovým pavoukem nějak, ale raději bych nějaké systémovější a estetičtější řešení. :)
Kubicek napsal:
Hrozně mne vadilo, že jsem měl pořád špinavý prsa motoru. Tohle docela dost pomáhá.
nemůže být nějaký problém s chlazením když celý předek překryješ takovým to krytem?
Nemyslím si, že by nastal nějaký problém s chlazením je to udělaný na šířku motoru a je to cca 1/3. Motor je chlazenej nahoře olejovým chladičem a válce vzduchem. jediný co je zakrytý tak plný hliník. Všechno co jde od předního kola prostě lítá na ty prsa motoru, teď už jen cinkají kamínky do toho plechu.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Loss napsal:
No já tam jako největší překážku vidím tu dvojtou stěnu. Jinak si myslím, že kdyby se to přinýtovalo přes plechovou desku, že by se nemělo mít nárok nic urvat. Ale proto se raději ptám, jestli už někdo neudělal zkušenost. Určitě by šel přivázat gumovým pavoukem nějak, ale raději bych nějaké systémovější a estetičtější řešení.
Takhle nahodou, nejsou varia vysouvací. Určitě tam jezdí nějaká stěna. což by pak mohlo vadit, když to přinýtuješ pak by asi zřejmě nešly zmenšit
(zvětšit) Nikdy jsem je nemel, jestli by nebylo lepší je prodat a jít do hliníku.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Loss napsal:
Jak byste přidlali na origo plastový Varia přídavné kanystry? Dá se na to někde sehnat držák, kterej bych si tam dejme tomu přinýtoval, nebo jinak připevnil?
Zatím jsem přidělal jen na láhev, na kanistr se připravuji.
Nechal jsem udělat menší úpravu, aby výfuk neroztopil flašku.
Omluvte kvalitu foto.
tomi přiložený následující obrázek:
Plotna na nosič na 12GSA, když sundám originální kufr.
Nevím, jestli to patří víc do rubriky zimní zbrojení nebo spíš do domatech
paulik78 přiložený následující obrázek:
já nic jen jsem sem dal příspěvek od kolegů z ADVridera
ale je fakt že na GS 1150, ono i na 1200 chybí nějak rozumně velký a dobře dostupný prostor právě např. na lékárničku, či vestu... Tohle neni zrovna nejlíp zpracované, ale není to nejhorší nápad, dát tam nějaký 2-3cm tlustý boxík...
P.S. vypadá to na náplasti atd...
Upravil HonzaGS-SV dne 21.02.2012 11:40
Proto že jsem neměl kam dát drobnosti a protože plotnu jsem měl moc utopenou mezi kuframa,tak jsem si vyrobil "pudřenku"... Plotnu mám ve stejné výšce jako víka kufrů a uvezu v ní hafo cajků,který vozit potřebuju
http://www.bmwgs....owstart=40Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.