Scofield napsal:
Mediku,neříká se kozatá,ale bonďatá!!!
Já bych se i ozval,ale on tam opravdu nikdo nebyl a dole u aut dva šlejškové.....
Možná na zahradě slavili silvestra,když jim vše dochází pozdě
Ale to je fuk,jezdit na čem mám a zkušenost jsem napsal.....
Kozatá a blonďatá se navzáem nevylučuje. Hele, a když jako má kozy, tak se to říká jak? Slušněji prsatá, prsatice, kozatka, melounářka......horší je, když není co vzít do ruky ani potěšit očko, To lze akorát ladit a to je takové ořezané Holt asi zůstanu křupanem včetně slovníku a doma mám kozatou Ale není blonďatá
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak jsem se chtel objednat na velkej servis. Psal jsem email Horskemu, uz je to 14 dni a nikdo mi neodpovedel :-((
Takze se asi v pondeli objednam do nemec. Prijdem mi tristni nedokazat odepsat ani za 14 dnu!
FYYFF
to MAKO: no já se objednával před třemi týdny na minulý pátek do Pia do Regensburgu. Odpověď od Marcuse přišla do hodiny, v dalším mailu jsme si domluvili hodinu a co je vše udělat...přeci té motorce nebudu ubližovat a nebudu ji vozit do Inveltu a servis to byl teď skutečně velký - 40tis.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to MAKO: no já se objednával před třemi týdny na minulý pátek do Pia do Regensburgu. Odpověď od Marcuse přišla do hodiny, v dalším mailu jsme si domluvili hodinu a co je vše udělat...přeci té motorce nebudu ubližovat a nebudu ji vozit do Inveltu a servis to byl teď skutečně velký - 40tis.
jestli chces, ja ti tu cestu do inveltu posolim a budu na tebe z vrtulniku hazet schumauschnee aby ses citil jako doma
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
MAKO napsal:
Tak jsem se chtel objednat na velkej servis. Psal jsem email Horskemu, uz je to 14 dni a nikdo mi neodpovedel :-((
Takze se asi v pondeli objednam do nemec. Prijdem mi tristni nedokazat odepsat ani za 14 dnu!
nepsal jsi to jeste treba na autečí email?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
MAKO napsal:
cagos fsici, sorrac, byl sem se rekreovat:-)
zkus mi prosim do PM hodit ten mail ze kdy byl, zjistime a pripadne vyplisnime nezbedneho Dusana. A sorrac pokud se ti neozval:-( priste pokud se ti to stane pis na pripominky@invelt.com
cerv napsal:
Kdo by to byl řekl, že se budu jednou veřejně zastávat Emila, ale to čekání u stolečku jsem sám zažil, když jsem před lety přišel utratit ranec za fungl novou motorku. Jenže já byl blbej a o žádném Bobovi nebo Německu jsem tehdy nic nevěděl, tak jsem to vydržel. Byla sice jiná doba, ale prodejní tým ze dvou třetin stejný.
A vzhledem k tomu, že Emil má prokazatelně od Boba čerstvě dovezenou novou Adventuru, asi není úplně na místě nařknout ho v komunitě zákazníků BMW z přifukování a vyzývat ho k ofocení výpisu z banky. Nechtělo by to spíš hlasitou omluvu a tiché interní šetření?
Hezky si to napsalZa poslední dva roky jsem četl několik tvých článků a musím tě pochválit
Jinak kopírování výpisu nebude,nic z toho.....
A vůbec,žádnou motorku jsem si nekupuval,poslali mě jí z Mnichova,abych jim dělal reklamu
Docela bych se zasmál,kdyby jednoho dne přišlo vedení a řeklo - (nejen) pane ....(INVELT) vemte si něco na psaní a my vás doprovodíme na personální.....Zápočtový list vám pošlem do 14kalendářních dnů na trvalou adresu
Tak dlouho se chodí se džbánem......
cuz, nepochybuju ze sis nekoupil novou motku (gratuluju), nakonec proc ne, jen mam pocit ze jen lehce lakujes a zamerne pises polopravdy, ale obrazek at si udela kazdej sam. Neverim tomu zes tam stal 45 min pred stolkem a nikdo si te nevsim. V extremnim pripade se soudnej clovek rozhlidne kolem sebe a zjisti:
A: ze na pravo od tebe je recepce vzdalena cca 4 kroky kde muzes vznest dotaz.
B: ze na levo od tebe je druha recepce vzdalena cca 5 kroku kde zase muzes vznest dotaz.
C: mohl si poprosit tu slecnu z obchodu s hadram kdyzs ji poznal
urcite by se ti nekdo venoval a tys ho mohl oslnit tim pulmicem v kase:-))
pokud chces abych se trapil tim, ze nam utek kseft na advikovi tak te potesim, mrzi me to, ale jsem presvedcenej ze by to tak jako tak nedopadlo vid?:-)
btw: proc pises ze kdyz budu neco chtit ze mi to naskenujes a ukazes kdyz vis ze to neudelas?:-) nezda se ti to divny?
MAKO napsal:
Tak na druhy mail vse v poradku uz mám po servisu. Jsem spokojen tentokrat se mi nechtelo do nemcka z casovych duvodu. Jen jednu drobnou výtku bych měl. V nemecku mi motorku vzdycky umejou. To vam jeste chybi k dokonalosti.
Upravil MAKO dne 08.04.2011 19:42
FYYFF
MAKO napsal:
Tak na druhy mail vse v poradku uz mám po servisu. Jsem spokojen tentokrat se mi nechtelo do nemcka z casovych duvodu. Jen jednu drobnou výtku bych měl. V nemecku mi motorku vzdycky umejou. To vam jeste chybi k dokonalosti.
Ahoj, tal alespon an podruhy:-) nicmene jestli muzes hod mi ten prvni mail do PM zkusim zjistit kde nastal zadrhel, to by se stavat nemelo. Co vim tak u aut plati to ze po servisu se auta vudy myji a cisti a zakaznikovi vracime vypucovane. U motek to proverim, ale mam nemyly pocit, ze by to mel byt standard. Zjistim. Diky za pripominku,
tak a mame to za sebou:-) Zahajeni na Rozmarne ve Stechovicich probehlo z meho pohledu uspesne. o5 to vypada ze jsme lehce podcenili snidani po ktere se zaprasilo:-)) Vnimal jsem nepohodli v otazce parkovani, ktere bylo na Rozmarne trochu narocnejsi nez na Inveltu, ale zvladli to vsichni a ani nikdo neupad. Ted jede cca 100-150 motek spolecnou 140km jizdu, ktera konci v Jilovem v novem BMW motobaru a kde je take prichystanej podvecerne vecerni program. Ukonceni bude zase z5 na Inveltu, nasledne zahajeni o5 Invelt a ukonceni pristi rok bude zase nekde jinde. Pripdne piste pripominky podnety co z vaseho pohledu nebylo uplne vychytany. Moje hodnoceni je ze to probehlo v pohode, seslo se mraky motorek takze spokojenost. Organizace jidla mohla byt trochu lepsi (coz ja pri prvni akci v teto lokalite nedokazu ovlivnit) a parkovani byla dan za externi lokaci:-) Pohovorili Jarda Sima, ktery rovnou zase odficel do Dakaru a Igor Brezovar, ktery lehce popovidal o svejch zazitcich, sympaticke na nem je, ze priznal, ze kazda zatacka je jeho uhlavni nepritel, ma to trochu hozeny jako ja:-) Odhadem cca 150-180 moteka 220-250 lidicek. Snad ste si to uzili:-)
cerv napsal:
Kdo by to byl řekl, že se budu jednou veřejně zastávat Emila, ale to čekání u stolečku jsem sám zažil, když jsem před lety přišel utratit ranec za fungl novou motorku. Jenže já byl blbej a o žádném Bobovi nebo Německu jsem tehdy nic nevěděl, tak jsem to vydržel. Byla sice jiná doba, ale prodejní tým ze dvou třetin stejný.
A vzhledem k tomu, že Emil má prokazatelně od Boba čerstvě dovezenou novou Adventuru, asi není úplně na místě nařknout ho v komunitě zákazníků BMW z přifukování a vyzývat ho k ofocení výpisu z banky. Nechtělo by to spíš hlasitou omluvu a tiché interní šetření?
Hezky si to napsalZa poslední dva roky jsem četl několik tvých článků a musím tě pochválit
Jinak kopírování výpisu nebude,nic z toho.....
A vůbec,žádnou motorku jsem si nekupuval,poslali mě jí z Mnichova,abych jim dělal reklamu
Docela bych se zasmál,kdyby jednoho dne přišlo vedení a řeklo - (nejen) pane ....(INVELT) vemte si něco na psaní a my vás doprovodíme na personální.....Zápočtový list vám pošlem do 14kalendářních dnů na trvalou adresu
Tak dlouho se chodí se džbánem......
cuz, nepochybuju ze sis nekoupil novou motku (gratuluju), nakonec proc ne, jen mam pocit ze jen lehce lakujes a zamerne pises polopravdy, ale obrazek at si udela kazdej sam. Neverim tomu zes tam stal 45 min pred stolkem a nikdo si te nevsim. V extremnim pripade se soudnej clovek rozhlidne kolem sebe a zjisti:
A: ze na pravo od tebe je recepce vzdalena cca 4 kroky kde muzes vznest dotaz.
B: ze na levo od tebe je druha recepce vzdalena cca 5 kroku kde zase muzes vznest dotaz.
C: mohl si poprosit tu slecnu z obchodu s hadram kdyzs ji poznal
urcite by se ti nekdo venoval a tys ho mohl oslnit tim pulmicem v kase:-))
pokud chces abych se trapil tim, ze nam utek kseft na advikovi tak te potesim, mrzi me to, ale jsem presvedcenej ze by to tak jako tak nedopadlo vid?:-)
btw: proc pises ze kdyz budu neco chtit ze mi to naskenujes a ukazes kdyz vis ze to neudelas?:-) nezda se ti to divny?
Jirka.
Dobrý den,pane velkomožný!
To kopírování jsem chtěl udělat,ale pak si říkám,proč....Začal by si mlýt zase nějaký rozumování,aby ses očistil.
A hlavně jsem se bavil s několika klukama,který se stejně jako já pobavili tak trošku na tvůj účet,nicméně i rady dalších jsem spojil se svojím rozhodnutím a to,že vše hodím do autu a už v debatě na téma koupě motorky nebudu pokračovat,je to stejně nerentabilní....
Jinak jestli stolek je od racepce vzdálený čtyři a k dalšímu pět kroku,tak si všem právě ukázal,jak jsi asi důvěryhodná a pravdopsanná figura....
Jestli mám špatný odhad a mýlím se,tak můžem udělat sázku - Pan Šubrt(tomu věřím) udělá směrem k recepci jedným směrem čtyři a druhým pět kroku,zbytek doměříme metrem a za každý coul mě vyplatíš hodinovou sazbu na motoopravu 12ADV,případě,že to bude méně než kroky,tak ti já na místě vyplatím za každý centimetr hodinovou sazbu čeho si vybreš pod vaší střechou(Pokud tedy recepce zustanou na svých místech)
Tak ať vám to klape!
myslim, ze to mluvi za vse:-) ses rozumnej kluk. Diky
pokud by nekoho zajimalo, nebo snad nevidel... jak si stalo BMW M3 vs S1000RR na okruhu... http://www.youtub...ded#at=139invelt - telefon: 257117222
,
, ,
pozvanka na Touratech Travel Event... moznost vyzkouseni novinek pro rok 2011 z produkce BMW a neformalni pokec s moto tymem:-) + samozrejme program Touratechu...
Jaky moto budou mozno vyzkouset? Jen novinky jako GT nebo treba i 800GS coz neni novinka 2011?
Pak jake jsou podminky pri pujceni,je treba nejaka zaloha? Dekuji za odpovedi.
brtnik napsal:
Jaky moto budou mozno vyzkouset? Jen novinky jako GT nebo treba i 800GS coz neni novinka 2011?
Pak jake jsou podminky pri pujceni,je treba nejaka zaloha? Dekuji za odpovedi.
Cagos, zjistim a dame vedet bud sem, nebo pres PM.
lide, kteri maji v hlave mozeg, cekat nemusej:-) tubky holt cekaj:-)) prijedes se snad podivat?
jirka
Tak to jsem teda zvědaf,kolik lidí tam nebude čekat...teda kolik lidí bude mít ty mozgy....
Leda bych přijel na kole,nemám na benzín.....
Hoj, tak abych to zase zbytecne nehrotil:-) nabizim jako vyraz omluvy za tvoji negativni zkusenost, uhrazeni PHM na tuhle akci + ti koupim pivo a panaka... muzeme to tam probrat osobne a prestat se vzajmemne prudit:-)