Ted jsem byl odvezt na poštu další várku triček.
Těšit se mohou:
vorel
vjetrnik(větrník )
vacis
truly
topol
tomastt
tomassino
tomas77
titika( přijdou ti 2 baliky)
stepan
Dle informací na poště budou doručeny až v úterý.............
Hezký den
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Díky swate. Už mě dorazili dva kousci v jednom balíčku. Teda Bohumiloj taky patří velké poděkováni.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Právě jsme si je odzkoušeli na sobě a sedí jak prdel na hrnec. Díky za trika pánové.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Včera mi došly, matroš super, sedí mi a sluší....
Jen jeden dotaz: dámské a pánské se nijak neliší? Že přítelka dostala Skové se stejným střihem jako já a vešla by se do něj přibližně 2x (162cm a 49kg), pak mi uniká,pročpak jsme je odlišovali na dámské a pánské???
Jen aby někomu nechybělo pánské- kdyžtak bude mít super stylové pyžámko.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Včera mi došly, matroš super, sedí mi a sluší....
Jen jeden dotaz: dámské a pánské se nijak neliší? Že přítelka dostala Skové se stejným střihem jako já a vešla by se do něj přibližně 2x (162cm a 49kg), pak mi uniká,pročpak jsme je odlišovali na dámské a pánské???
Jen aby někomu nechybělo pánské- kdyžtak bude mít super stylové pyžámko.
Jde o to že jsi neměl napsáno že to má být dámské. Mám tu 1xS tm modré a 1x XL Co sis objednal a zaplatil to jsem poslal. Jinak se liší dámské a pánské střihem.
Kontrolováno 2x jak ze seznamu Miloše tak Bohumila....... Edit:
Tak přiobjednávám jedno tmavě modré,holčičí "S"ko
Tak tohle asi klukům někde muselo utéct.....
Už vidím jak se tu budou množit reklamace, dpc.......příště se to udělá tak, že se trika vyrobí a rozeberou na jarním/podzimním setkání příznivců stránek bmwgs.
Ach jo kurva drát..............
Upravil swat dne 22.03.2008 16:55
Máš pravdu, zadával jsi do objednávky dámské a já to neopsal správně, ale proto jsem všem poslal informativní email, ve kterém bylo uvedeno, co jsi objednal a ty jsi na to nijak nereagoval. Je tam vyloženě věta s vykřičníkem: "Zkontrolujte objednavku!"
Našel jsem v archivu zpráv tento email, který šel přímo tobě (tvoji adresu jsem vymazal):
Ahoj.
Moje adresa je:
XXXXX
XXXXXX
XXXXX
Díky, Hrabě X
> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: <info@bmwgs.cz>
> Předmět: Objednávka trik z WWW.BMWGS.CZ
> Datum: 15.1.2008 17:42:46
> ----------------------------------------
> Ahoj,
> objednal/a (Hrabe_X) jsi na strankach www.bmwgs.cz triko/a s motivem webu.
>
> Celkovy pocet objednanych trik: 2 ks, (1S-tmavě modré, 1 XL)
>
> Cena za vsechna trika: 400 Kc (199.90 Kc/ks)
>
> Cena za postovne a balne: 110 Kc
>
> Cena celkem: 510 Kc
>
> Pro zavazné objednani je potreba vypnit nize svoji adresu, odeslat ji
> na info@bmwgs.cz a do 10.2.2008 posat na ucet 9652650237/0100 celkovou
> castku 510 Kc s variabilním symbolem: 291
>
> Pokud objednavka bude smerovat na Slovensko, je potreba k cene bohuzel
> pricist 220 Kc, nebo si jej po predesle domluve osobne vyzvednout.
>
> Zkontrolujte objednavku! V pripade zmen, upravte pod svou adresu stav
> objednavky.
> Trika by mela byt hotova do konce unora.
> Panska trika jsou v tmavemodre barve, u damskych lze vybrat z vice barev.
>
> Adresa pro zaslani:
> 01:Jmeno:
> 02rijmeni:
> 03:Ulice:
> 04:CisloPopisne:
> 05:Misto:
> 06SC:
>
>
> Timto objednavam vyse uvedena trika.
>
>
> Tym
> bmwgs.cz
>
Mimochodem informaci o objednaném zboží jsem zasílal při základní objednávce, při potvrzení přijetí částky a pak jsem to ještě jednou zasílal ke kontrole objednávku. Takže opravdu jsi se měl ozvat, že není něco v pořádku.
Ani nevíš, kolik jsem s tím měl práce a snažil se udělat maximum, aby nedošlo k nějakým problémům. Ale zrovna v tomto případě si myslím, že je chyba na tvé straně. Stačilo si jeden z min. tří emailů přečíst a napsat.
No tak bude mít triko na noc a na den si ještě nechá příležitostně vyrobit u Bohuše. Si myslim, že Bohuš za flašu zvládne cokoli. Ted se stejně může už jen
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
No mě by třeba bzlo jedno že to je S na chlapa. Nedošlo by mě vubec nic. Ve velikostech se totiž vubec nevyznám. Vím jen XL
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
V pohodě,nepřiobědnávejte nic a nedělejme z toho kovbojku.
V mailu jsem řešil jen počty trik,zda jsou správné,což sedělo a nebylo tedy třeba reagovat, ani pokud byla kontrola zdůrazněna vykřičníkem.
Chyba není na mé straně: v mailu nebylo psáno triko S"pánské" a XL"pánské",tak nevím,proč bych měl dopisovat "dámské" - šlo podle mě tedy jen o ujištění se o počtu kusů,platebních podmínkách,adresy atd..
Chápu, že jste s tím měli práci, snaha se počítá, jsem nadále spokojený zákazník a myslím,že si nemá cenu navzájem přidělávat starosti,tak to necháme být,jak to je a už to nebudeme řešit,ju. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak si eště počkám - nevešel sem se do první ani druhé várky
Swate chápu že je toho moc, taky sem loni rozesílal nějaké trika na dobírku a vypisování tech "papírků" na poště sem fakt nemusel
Upravil Pivos dne 22.03.2008 21:25
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
No na dobírku to naštěstí neposílám, to bych se z toho asi posral a ta paní na poště by mě zabila Když se zítra vzbudím rozumně, nachystám a odešlu další várku.......
Bandas.......můžu ti dovezt trika osobně do Blanska jestli máš zájem.Třeba dnes.Napiš mi SMS, tel mám v profilu.
PT Pavel Trefanec-2x XXl a 1M dámské světle modré ??? Napiš mi SMS
swat napsal:
No na dobírku to naštěstí neposílám, to bych se z toho asi posral a ta paní na poště by mě zabila Když se zítra vzbudím rozumně, nachystám a odešlu další várku.......
ajo
tak to máš ščestí
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Nick PT ani není registrovanej.......kdo mu to tu objednával??? procházel jsem celou diskusi o tričkách a nic jsem nenašel, kurvadrát