Kubrt napsal:
Bobe, podrž mi prosim v pořadníku dve mista v penzionu.
Pres vikend bych prijel s moji milou, zazpívat si s Medikem
Ale musim s ní to s ni probrat, až prijede na vikend ze služebky, jestli nebude tou dobou pryč. Má být někde v Kazachstánu...
Konečně rozumné slovo.
Hele, ty oddělené ložnice mají občas něco do sebe co? Ale Kazachstán, to už je slušná hygienciká vzdálenost...... Tak dobrý s Evíkem nejsme.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jsem toto staré vlákno úplně zazdil. Bob mě nasměroval - díky!
Termín tedy znám a pokusím se to nějak naplánovat, aby to klaplo a mohl jsem se ukázat, zavzpomínat i nějaký ten nový zážitek si opatřit.
Zatím neslibuji, včas se ozvu, když už nebude postel, postarám se.
Kdysi jsem tam s jednou mladou paní skončil kdesi v garáži na zemi či co to bylo za kumbál a taky se dalo.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Jsem toto staré vlákno úplně zazdil. Bob mě nasměroval - díky!
Termín tedy znám a pokusím se to nějak naplánovat, aby to klaplo a mohl jsem se ukázat, zavzpomínat i nějaký ten nový zážitek si opatřit.
Zatím neslibuji, včas se ozvu, když už nebude postel, postarám se.
Kdysi jsem tam s jednou mladou paní skončil kdesi v garáži na zemi či co to bylo za kumbál a taky se dalo.
... nocí dojemnou, dívky jdou za mnou, že mám chování jen na výtečnou, jsem však divnej patron.... ňákej hrabě X...
Upravil Woodman dne 28.04.2023 15:48
...songs from the wood make you feel much better...
Bobe, kdo vybíral ty značky piva? Co to bylo za amatéra... Nehlasím se ofiko, protože mi ještě žena neudělal program na léto.
Ale značím a udělám vše pro. Stejně bych šel stan.
Potvrzuji sebe + ženu Filomenu
Kolik chtěj za nocleh? Webovky nemaj a na FB jsem se nedocetl?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přijedu z pátku na sobotu. S ubytkem si nedělejte starost - někam si lehnu. Z vyjížďky na pstruha do Polska pofrčím domů. Na sobotní večer už bohužel něco mám.
Upravil Tonda dne 03.05.2023 12:39
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
. . . + samo s novýma bikerama
Tak se tedy hlásíme a už se těšíme. Přijedeme v pátek (přijedu s baťůžkem) a zůstaneme do neděle = poprosím zabookovat dvě místa v penziónu - záloha se posílá?
Bob napsal:
Mildo musím tě dát za vzor jako nove přihlášenej na webu vzorně vyplnenej profil.Pisu tě i s paní.
Taky jsem koukal, bílá vrána No jo, to je naše gerontí generace
Koukám Milane, že jsis s datem narození taky užil svoje Minimálně se s tím dalo slušně provokovat komouše.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To je pochval . . . snad vám to vydrží Jojo, oslavy narozenin byly zábavné.
Jsem zvědavý jaká jste parta, jediný s kým jsem mluvil byl Bob když jsem sháněl GS a teď zjistí, že jsem mu nakonec neudělal byznys
tak 9.6. a možná předtím někde na cestách, zrovna vyrážím směr Krumlov