Ačkoli jsem jen členem výběrové komise, nikdy jsem v ničem jiným ohledně výroby kalendáře nejel, krom podávání a interpretaci některých informací, musím to na pravou míru uvést znovu...
Ano s kalendářem se to zkomplikovalo a to jednak kvuli počtu kusů, předpoklad byl větší náklad. A ano, vlivem přílišného pracovního vytížení se to špatně a nedostatečně vykomunikovalo... Za to si sypu popel na hlavu též.
A K TOMU BŘEZNU. NENÍ TÍM MYŠLENO DISTRIBUOVAT KLASICKÝ KALENDÁŘ LEDEN-PROSINEC V BŘEZNU, TO BY BYLO UHOZENÉ, NÁPAD JAK TO ZACHRÁNIT BYL UDĚLAT KALENDÁŘ, CO STARTUJE "SE STATREM SEZÓNY" TEDY V BŘEZNU A KONČÍ AŽ V ÚNORU. Osobně bych byl i pro verzi Duben až Březen. Dalo by se to i odložit na další rok, případně odpískat, ale připadá mi to škoda, fotky se sešly pěkný a takhle posunutý by to mohlo být originální a konečně i vtipný.
No snad teď hlavně doufám, že technická část teamu to dá brzy do kupy a snad to ještě dopadne dobře, samotnýho mně to pěkně sejří....
Maiali nel Fango!
nechtěl jsem Vám zde kalendář nabízet, protože jste si dělali vlastní vyloženě BaWoráckej...
Ale teď už asi můžu...
U nás na www.x-treme.cz máme v e-shopu svůj kalendář také na dva roky a jsou tam i BáWa...
Pěkný den!
"SPEEDY"
Díky za nabídku, rád ten pejskovej a králíčkovej hodím v práci na toaletu. Objednal jsem si při jednom ke kalendáři i tu Mezopotámii, už se na to těším. Nesplněnou misi jsem viděl na podzimním Motání a byla super, takže věřím, že ani ta Sýrie nezklame...
Bob napsal:
Taky jsem chtěl kalendář.Nechtěl jsem čekat tak jsem zakoupil náš Jeepovej wranglerovej
Hiksíku brzo se uzdrav.
Tímto vítám p.Helmuta a zdravím i paní Olinku do Ludgeřovic
Ahoooj Bobe, díky za vřelé pozdravy a nápodobně , čtu tady ty nápady ,,na nobelovku'', že prej budou kalendáře duben až březen, tak to byl byl vážně unikát...akorát dle ohlasů nevím kdo jej koupí ?! Heli z Ludgeřovic
Bob napsal:
Taky jsem chtěl kalendář.Nechtěl jsem čekat tak jsem zakoupil náš Jeepovej wranglerovej
Hiksíku brzo se uzdrav.
Ahoooj Bobe, díky za vřelé pozdravy a nápodobně , čtu tady ty nápady ,,na nobelovku'', že prej budou kalendáře duben až březen, tak to byl byl vážně unikát...akorát dle ohlasů nevím kdo jej koupí ?! Heli z Ludgeřovic
Nazdar bývalý motokolego a současný skoro motokolego ahoj Helmute, těším se opět na shledání, Vašek
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Bob napsal:
Hiksíku brzo se uzdrav.
Nazdar bývalý motokolego a současný skoro motokolego ahoj Helmute, těším se opět na shledání, Vašek
Ahoooj Vašku, už sem někde zhlédl Tvý fota s novou motkou-gratuluji a taky se těším někdy na viděnou Heli z Ludgeřovic www.autokosmetikasafarcik.com/moto
zde můžeš přečíst něco z mých ,,mototoulek kolem komína''
Upravil helmut dne 11.02.2011 21:39
nechtěl jsem Vám zde kalendář nabízet, protože jste si dělali vlastní vyloženě BaWoráckej...
Ale teď už asi můžu...
U nás na www.x-treme.cz máme v e-shopu svůj kalendář také na dva roky a jsou tam i BáWa...
Pěkný den!
"SPEEDY"
Díky za nabídku, rád ten pejskovej a králíčkovej hodím v práci na toaletu. Objednal jsem si při jednom ke kalendáři i tu Mezopotámii, už se na to těším. Nesplněnou misi jsem viděl na podzimním Motání a byla super, takže věřím, že ani ta Sýrie nezklame...
Ahoooj Radosku, díky za rychlou reakci na poptávku, už mám dva supr kalendáře doma. Heli z Ludgeřovic
Čau pánové, popř. dámy :-) ,
nějaký čas jsem se tu neobjevil a zpětně jsem si pročetl jen pár příspěvků.
Jak to tedy v této chvíli je?
Jsou kalendáře k mání? Za kolik?
V případě že ano a že jsou za nějakou rozumnou cenu, tak beru 1 ks :-)
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Thomasson napsal:
Jsi ve špatném vláknu, to mělo patřit do vlákna Ftipy
Thomasson napsal:
Aha, tak jsem asi přišel s křížkem po funuse, co? Tak prd ...
Kdybys chtěl s něčím poradit, případně se dozvědět nějaké životní moudro, tak to jsi ve správném vlákně. Ale pro kalendáře si musíš jinam, ty se holt okecat nedají...
Thomasson napsal:
Tak zatím jsi o nic nepřišel, ještě jsou ve výrobě (...přečti pořádně celé vlákno...)
Thomasson napsal:
Tak zatím jsi o nic nepřišel, ještě jsou ve výrobě (...přečti pořádně celé vlákno...)
Ve výrobě pracuje na nich tým odborníků na 3 směny
Radosek napsal:
Kdybys chtěl s něčím poradit, případně se dozvědět nějaké životní moudro, tak to jsi ve správném vlákně. Ale pro kalendáře si musíš jinam, ty se holt okecat nedají...
aa.. supi se sletaji
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Thomasson napsal:
Cau.. o nic jsi neprisel, prace na kalendari pokracuji, ale ppoommaalluu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ono upřímně řečeno buďme rádi, že někdo něco dělá ... Pak jen sedět a říkat, jak něco nefunguje, umí každej Někdo se o něco snaží, pak se to nepovede a každej dá ruce pryč ...
Tak až budeš vědět něco víc Hicksi, tak dej vědět