Pavle ja budu tak ve 14:15 ve Zdibech tak až tam budu zavolám ti a někde se sejdem!! Tobě je čas jedno nebo makáš??
... servis a diagnostika BMW Motorrad
ty voe,já nemohl ani dospat od sedmi už jsem vzhůru a zabíjim čas couráním po Táboře a čekáním na Kašákovu bandu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
xljanek napsal:
Uz jsem zbaleny zitra rano vyrazim na moravu a v patek na sraz. Doufam ze nebude moc prset to bych se asi na to vy....l Odjizdim z Uh Brodu kdyby nekdo jel taky z toho konce.
Mame sraz v 16:00 v Rosicich u zamku, odjezd 16:15.
Zdravíčko, tak já bych se taky přidal v Rosicích. doufám že bude obstojně...
Super
Jen rekapitulace:
Z Jizni Moravy sraz v 16:00 v Rosicich u zamku, odjezd odtamtud 16:15.
Cislo na mne je 725 39 29 17, kdyby nekdo mel male zpozdeni a chtel at na nej pockame nebo tak neco
pavelgsxrv napsal:
Já jsem do oběda v práci a vypadá to že mezi 13.-14.00 h. už budu připravenej k odjezdu
Pavle, dík za SMSku.
Nevím, jak to budu stíhat, ale až pojedete po Strakonické, tak zpomalte mezi mostem Inteligence a tím nadjezdem, co vede do Malé Chuchle. Je tam pumpa OMV, kde se pokusím asi od 14:45 čekat. Možná se ještě někdo připojí - třeba ta parta co povede Scofield. A jestli to nestihnu, tak to nestihnu.
Nejsi sám a začalo to tak dobře po třetí hodině jsem byl z práce doma a už se chystal k odjezdu ,ale přítelkyně je těhotná a udělalo se jí blbě tak s ní zůstanu radši doma
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Velkej dík Fífovi za výbornou organizaci - jen ten hokej Ti nevyšel, tam byly rezervy - a všem za to, že jste přijeli. Počasí akorát, bylo to moc fajn.
Tak za rok znova! Třeba už budou mít na čepu i Svijany
Zůčastnili jsme se jen LUXUSNÍ vyjížďky - ale rozhodně nelitujeme - bohužel jsme museli odjet a věřím, že si to parádneě užijete..určitě příště zůstaneme..
Fífovi dík za organizaci a ostatním za účast. Výborná akcička,jen moje smůla že jsem musel v sobotu ráno odjet. No snad příští akce vyjde od začátku do konce.
Kozlík nebyl vůbec špatnej
Upravil misak dne 15.05.2011 13:12
Jedu? Tedy žiju!