Šroting stále probíhá...uvidíme...jsme domluvení že se sejdem a podíváme se...uvidím jak na tom kráska bude...
Ale když já chtěl 1150...*pissed*...a je mi líto ji dát pryč, když jsem na ní udělal komplet servis včetně gum...já nevím...furt mi to šrotuje...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
jencekgs napsal(a):
Nechal jsem to udělat podle jednoho existujícího výrobku. Není problém vytvořit jinou verzi. Jen to chce pořádně promyslet a udělat několik návrhů. Možná by nebylo marné udělat několik modelů z nějaké pevné lepenky nebo něčeho a na tom vypilovat ten tvar. Určitě bych ho chtěl tak o 3 - 5cm vyšší.
...souhlasím Honzo, chce to trochu laborovat ...ale jak jsem psal, v postatě už včil jsem spokojený - chce to jen drobně doladit
...navíc, konečně budu mít kvalitní helmu (Shuberth C2), tak uvidím co to udělá
(...kurňa, já poslední dobou utrácím ...kde na to furt beru ? )
Ono se to nějak vyšpekuluje. To jsem rád že koupíš tu C2. Viděl jsem ji v inzerátu a jak si se o ni vehementně hlásil. Snad ti bude a a koupíš ji.
Splněný sen moje 1100GS
Nemám...a asi ani nebudu...
HonzaGS napsal(a):
Šroting stále probíhá...uvidíme...jsme domluvení že se sejdem a podíváme se...uvidím jak na tom kráska bude...
Ale když já chtěl 1150...*pissed*...a je mi líto ji dát pryč, když jsem na ní udělal komplet servis včetně gum...já nevím...furt mi to šrotuje...
nešrotuj a jednejtaková výměna se ti šikne jednou za 1000 let
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
...souhlasím Honzo, chce to trochu laborovat ...ale jak jsem psal, v postatě už včil jsem spokojený - chce to jen drobně doladit
...navíc, konečně budu mít kvalitní helmu (Shuberth C2), tak uvidím co to udělá
(...kurňa, já poslední dobou utrácím ...kde na to furt beru ? )
jestli kupuješ C2 nebo dokonce C3, tak se na naborování vykašli, protože v ní neuslyšíš ani motor
Kua kluci...kdyby to mělo aspoň to ABS...hefty se dají dodělat...ale ono to nemá nic...já nevím.......asi tento rok ještě přečkáms 650 a příští koupím 1150 ADV...
HonzaGS napsal(a):
Kua kluci...kdyby to mělo aspoň to ABS...hefty se dají dodělat...ale ono to nemá nic...já nevím.......asi tento rok ještě přečkáms 650 a příští koupím 1150 ADV...
my ABS taky nemáme a nijak to nepociťujem,hefty nemám jenom já což někdy pociťuju.Zas je komplet vybavená což je bez dalších investic
HonzaGS napsal(a):
Jestli chceš příští rok 1150 ADV, tak bych možná počkal. Je pravda že na té 11ce bude klesat víc cena. Já osobně bych už bez ABS nechtěl, to je pravda.
Už mi to několikrát ABS zachránilo prdel.
Splněný sen moje 1100GS
to Honza GS: ...hmmm, já bych tedy taky doporučil raději motku s ABS (i ty vyhřívané hefty jsou prima)
...v tom případě ještě vybírej, ale bacha ADV je zase o fous vyšší jak klasik ...už jsi na tom někdy seděl?
Právě...kdo okusí moto s ABS a hefty tak už nechce moto bez...počkám ještě a pak bude 1150...
Neseděl jsem na tom, ale líbí se mi a myslím že nejsem žádný prcek abych nedosáhl na zem:-) Kdyžtak se to vyřeší sníženým sedlem:-)
prezi: kdyby jsi nebyl můj kamarád tak ti ukážu tohle ...ale protože jsi, tak jen tohle
Jinak N103 už je na cestě. Tak jsem zvědavý. Do pátku by měla být doma. Po tom co jsem se dočetl různě po netu, tak jsem plný očekávání i strachu...tak uvidíme