Jedna sedmnáctka otěhotněla a lékař jí odmítl provést interrupci. "Podívej, zůstaneš tady a až děcko porodíš, podstrčím ho jiné ženě a řeknu jí, že měla dvojčata." Když ten den přišel, zrovna v nemocnici nebyla žádná jiná rodička. Jediným dalším pacientem byl kněz. Doktor se rozhodl nebojácně dodržet slovo. Když se kněz probral z narkózy, doktor mu říká: "Nevím, jakým zázrakem je to možné, ale porodil jste syna. To on byl příčinou vašich bolestí břicha." Kněz byl dojat zázračnou událostí a radostně přislíbil syna vychovat. O mnoho let později, když ležel na smrtelném loži, si dal syna zavolat a vysvětlil mu jeho zázračné zrození: "Musím se ti s něčím svěřit, synu. Já nejsem tvůj otec, ale tvoje matka. Biskup Emil je tvůj otec!"
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Emil jednou pozvedl půllitr piva a prohlásil:
"Na to, abych strávil zbytek života mezi nohama své přítelkyně!"
A tohle mu vyhrálo soutěž o nejlepší přípitek v místní hospodě.
Když se vrátil domů, pochlubil se přítelkyni:
"Vyhrál jsem soutěž o nejlepší přípitek večera!"
ona:
"Ano? A čímpak jsi to vyhrál, co jsi řekl?"
Emil:
"Abych strávil zbytek života sedíc v kostele vedle tebe!"
ona:
"No, tak to je velice hezký Emilio."
Následující den, když potkala na rohu Emilovy kámoše, jeden z nich s úšklebkem zvolal:
" Emil vyhrál včera soutěž o nejlepší přípitek o tobě."
ona:
"Ó ano, řekl mi to a trochu jsem i byla překvapená. Víte, on tam byl za poslední čtyři roky jenom dvakrát. Jednou tam usnul, a podruhé jsem ho musela tahat za uši, abych ho tam vůbec dostala!"
Po několika nocích po svatbě si dcera stěžuje matce:
Už několik nocí spíme spolu a pořád ještě nic. Nevím co to má znamenat."
"Je možné, že je ve stresu?" odvětí matka.
"Ale mami on si mě vůbec nevšímá, pořád jenom čte knížku."
"Dobrá, já si teda večer zkusím lehnout vedle něho místo tebe a zjistím,v čem je problém." navrhuje matka.
Další večer leží manžel v posteli, čte si knížku a tchýně si lehá vedle něho. Najednou manžel strká ruku pod peřinu a pak přímo pod kalhotky.
Tchýně vyskočí, běží rovnou za dcerou a křičí: "Zlatíčko, jenom jsem si lehla vedle něho a hned to na mě začal zkoušet."
"Ale já vím mami, zvlhčí si prst, otočí stránku a čte si dál...."
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
YouTube Video
Upravil Mr GS dne 27.01.2012 20:00
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
no,mě teda na líbání příjde lepší přilbu nemít vůbec ...ale hlavně bych asi slezl z motorky
...ale tohle je spíš k tématu "divný zvuk z motoru"
...to je samý po předním...po zadním... a pak jim ty osmikila chrchlaj,jak 70ti letej horník
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jo,tak tohle je fakt pr.del Před léty,jsme si s kým si,dělali srandu z čeho všeho se bude časem platit daň.Napadlo nás dýchání vzduchu,ale déšť teda ani omylem.To už je něco,co člověk ani při sebevětším zapření nedokáže ovlivnit.
Mr GS napsal:
Jo,tak tohle je fakt pr.del Před léty,jsme si s kým si,dělali srandu z čeho všeho se bude časem platit daň.Napadlo nás dýchání vzduchu,ale déšť teda ani omylem.To už je něco,co člověk ani při sebevětším zapření nedokáže ovlivnit.