hele,napíšu to jen jednou
1100 je asi dobrá
1150 je asdi lepší
kup si co se ti líbí,pokut to nebude 1200,určitě neprohloupíš,boxer nejen že ti chrání nohi ale prey je i nezničitelney,nebo vydrží dýl než servis v tvém městě
abs je supr,kdo nikdy neměl nepochopí,mě to uš zachránilo život
mám 1150 s posilovačem,ale když to tag čtu,tak fagt ta 1100 je nezmar,proč?
kvůli jednoduchosti,to dá přci rozum
1150 už je modernější a ošulenější,1200 je postavená pro střední třídu a totální vybílení jejich peněžen ek
kuwabystřické měl zas úterý,a to byl kulturní den,večer,proto su zas tak chitrééééé
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
jencekgs napsal(a):
Ona jedna blbá bez ABS může hodně mrzet. Kdo si počká ten se dočká pořádné Adventůry
ste rozmazlení,jinak gufera mám .Jsou to jenom gufera za 160,- obje
Nejsme rozmazleni. Jak by si byl loni rád kdyby si si narizbil hubu.
Vydržíš do víkendu nebo se mám stavit s penízkama?? Tento týden je to z časem na hovno. O víkendu se mnou ale počítej.
Splněný sen moje 1100GS
říkám si furt,dyš chlastáš,tak nikde nepiš
fčera sem měl na závěr oslavu,bo se mi podařilo ukecat kamaráda aby už konečně přestal volit čssd,uf ,byla to šichta než to pochopiluž je zněho top 09,což je přijatelnější,ovšem další úterý to dopilujem
Upravil bystricke dne 14.04.2010 12:31
bystricke napsal(a):
fčera sem měl na závěr oslavu,bo se mi podařilo ukecat kamaráda aby už konečně přestal volit čssd,uf ,byla to šichta než to pochopiluž je zněho top 09,což je přijatelnější,ovšem další úterý to dopilujem
bystricke napsal(a):
On ten Jirka Paroubků není zas tak špatný
není špatný,ale pro mě nepřijatelný
bystricke napsal(a):
není špatný,ale pro mě nepřijatelný
jasne že je to cyp jak hřyb ,ale namjet na agitační posez to není špatné
hola hola kolektive, víkend je za dveřma a bude hezkýýý!!!
(Předpověď na sobotu: Skoro jasno až polojasno. Nejvyšší teploty 11 až 15 st.C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s.)
...jaké máte plány? je tu zahajovačka Renocaru v Brně, zahajovačka Olomouckých motorkářů, zahajovačka Boxer Morava, ...
...zajedeme někam, nebo vyrazíme vyorat nějakou tu jarní brázdu?
bystricke napsal(a):
tak jsem po delsi dobe zavital mrknout do mistni diskuze a prisaham ze uz do -Morava - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...-ve svem zivote nenakouknu.brrrr takhle si pokazit cely den
prezi napsal(a):
hola hola kolektive, víkend je za dveřma a bude hezkýýý!!!
(Předpověď na sobotu: Skoro jasno až polojasno. Nejvyšší teploty 11 až 15 st.C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s.)
...jaké máte plány? je tu zahajovačka Renocaru v Brně, zahajovačka Olomouckých motorkářů, zahajovačka Boxer Morava, ...
...zajedeme někam, nebo vyrazíme vyorat nějakou tu jarní brázdu?
ja až v nedělu
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Já pojedu v sobotu měnit gufero ve vidlích k Petrovi a ještě nějaké drobnosti podle jeho času a v neděli bych i někam vyjel bude li to vše složené.
Splněný sen moje 1100GS
Tak Petr nemá v sobotu čas, tak bych v sobotu mohl. Možná bych jel i ten Olomouc, pak bychom mohli dát nějaké cestičky kolem Šternberka. Co ty na to??
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Tak Petr nemá v sobotu čas, tak bych v sobotu mohl. Možná bych jel i ten Olomouc, pak bychom mohli dát nějaké cestičky kolem Šternberka. Co ty na to??
...a co jet mrknout na Olomouc, pak se trhnout a zadníma cestičkama kuknout do Prostějova a kousek se svézt s Boxery ...nebo se nehrnout do davů, ale poskákat ve dvou, ve třech nějaké polňačky? - stejně potřebuju probnout Edesítky
Já to tak udělal loni. Jel jsem do toho prostějova a stál jsem tam asi 35minut aniž by třeba někdo přišel třeba pozdravil nebo se začal bavit když evidentně viděli že nikoho neznám. Nějak mi to tam nesedlo.
Nechám to na tobě.
Splněný sen moje 1100GS
já musím povině do olomóca,projet vyjížďku a pak..................se uvidí,možná pojedem s klukama do rapotína na kolenouvidíme,se mi moc nechce sedět v hospodě,když bude tak krásně
jencekgs napsal(a):
Já to tak udělal loni. Jel jsem do toho prostějova a stál jsem tam asi 35minut aniž by třeba někdo přišel třeba pozdravil nebo se začal bavit když evidentně viděli že nikoho neznám. Nějak mi to tam nesedlo.
Nechám to na tobě.
...tož kašleme na davy a vyrazíme do přírody ...ráno ti brnknu a domluvíme se v kolik a kam