Mně to taky nepřipadá normální, prodávat za několikanásobky cen oproti jiným e-shopům. Vidím v tom pokus okrást všechny co si neporovnají ceny na internetu.
Jó Brambory, ty se hoděj ke všemu
Alik napsal:
Mně to taky nepřipadá normální, prodávat za několikanásobky cen oproti jiným e-shopům. Vidím v tom pokus okrást všechny co si neporovnají ceny na internetu.
Asi-spíš určitě-tak; proto není od věci na tyto untrwasrmany upozornit
Upravil kim dne 06.01.2016 09:58
Nechci se nikoho nijak zastavat, ale je asi na kazdem kde nakoupi. A me opacne neprijde normální "kurvit" trh tím. že nekdo prodává s 1% marže ve stylu mám eshop dělám to při práci, nic nemám skladem a jen přeposílám balíky když odpoledne přijdu domů.
A pochybuju, že když vám někdo prodává věc kterou vy si běžne nemůžete najít na internetu a výrobce má nastavené DKC které se dodržují, že jede s marží v jednotkách %.
Jen je nech být překupníky ,plačou jak vydělají málo,že kšefty nejdou atp. a když se zeptáš kolik na tom oni sami mají tak jak když píchneš do vosího hnízda.Kdyby z toho měli 15000,-měsíčně čistýho tak by to nedělali
Upravil kim dne 06.01.2016 11:26
§205 Krádež (1) Kdo si přisvojí cizí věc tím, že se jí zmocní, a
a) způsobí tak na cizím majetku škodu nikoliv nepatrnou,
b) čin spáchá vloupáním,
c) bezprostředně po činu se pokusí uchovat si věc násilím nebo pohrůžkou bezprostředního násilí,
d) čin spáchá na věci, kterou má jiný na sobě nebo při sobě, nebo
e) čin spáchá na území, na němž je prováděna nebo byla provedena evakuace osob, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.(2) Kdo si přisvojí cizí věc tím, že se jí zmocní, a byl za takový čin v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.
(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 větší škodu.
(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán, a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 jako člen organizované skupiny,
b) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu, za živelní pohromy nebo jiné události vážně ohrožující život nebo zdraví lidí, veřejný pořádek nebo majetek, nebo
c) způsobí-li takovým činem značnou škodu.
(5) Odnětím svobody na pět až deset let bude pachatel potrestán, a) způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 škodu velkého rozsahu, nebo
b) spáchá-li takový čin v úmyslu umožnit nebo usnadnit spáchání trestného činu vlastizrady (§ 309), teroristického útoku (§ 311) nebo teroru (§ 312).
(6) Příprava je trestná.
§209 Podvod (1) Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.
(2) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 a byl-li za takový čin v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán.
(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 větší škodu.
(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny,
b) spáchá-li takový čin jako osoba, která má zvlášť uloženou povinnost hájit zájmy poškozeného,
c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu, za živelní pohromy nebo jiné události vážně ohrožující život nebo zdraví lidí, veřejný pořádek nebo majetek, nebo
d) způsobí-li takovým činem značnou škodu.
(5) Odnětím svobody na pět až deset let bude pachatel potrestán,
a) způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu velkého rozsahu, nebo
b) spáchá-li takový čin v úmyslu umožnit nebo usnadnit spáchání trestného činu vlastizrady (§ 309), teroristického útoku (§ 311) nebo teroru (§ 312).
(6) Příprava je trestná.
Co takhle nazývat věci správnými jmény? Nikde neshledávám v cenové politice toho shopu cokoliv z výše uvedeného.KTM LC8 Adventure https://www.youtu...WjP3kIj_fw
Ještě k uvedení věcí na pravou míru..... reagoval jsme na maqrtek abych ho utěšil když už přišel o ideály s Ježíškem a potěšil ho i tím, že jeho ježíšek dle mého soudu vybral solidně....
Je mi ukradený kdo co za kolik prodává a jak si obhajuje svojí marži....jsem rád že si můžeme zatím vybírat kde nakoupíme a utratíme.
Jak je psáno výše ...každý může prodávat za kolik chce....
Každý jsme schopnej si najít pro sebe adekvátní cenu nebo důvody proč si někde připlatit za stejné zboží.... nebo snad ne? Four wheels may gets you there, but two wheels will made the journey memorable.....
kdyz uz teda nekoho nazyvat podvodnikem, mate jistotu, ze to zbozi je opravdu stejny, ze to levnejsi neni treba cinsky plagiat? Samozrejme to tak byt nemusi...
Neobhajuju nikoho, ale na to jak se tady napadate, mate sakra malo informaci. Ale to je pro dnesni dobu priznacne ze?
Tak se mejte a berte to s humorem...
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
PavelDR napsal:
Moje GS je mi drahé,ale MOJEGS je nechutně drahé.Už jsem si toho všiml i u jiných věcí co borec prodává.
No jo každý si musíme nějak vydělávat.
MaO napsal:
Castrol Power 1 Racing 4T 20W-50 za 111 Kč/l. To mně přijde jako dobrá cena... http://www.kontak...-21539.htm
Jojo cena dobrá..nebudu nikoho osočovat, ale zvážil bych možnost polského dovozu při té ceně..
No kdyby polského.. S největší pravděpodobností to je Castrol balení s nějakým noname olejem..Ty padělky Castrolu jedou ve velkém..
Jenže,jak to chceš poznat? Já jsem si myslel,že castrol(20w50) je zrovna dost specifickej,co se týče barvy i zápachu,ale jestli dokážou i tohle,tak jak to poznat?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA