jj, to jsem se dočetl na jejich webu, ale říkal jsem si, že v sezóně by mohli mít i o vikendu. Docela bych se tam zejtra, nebo ještě dneska zastavil, ale aby tam někdo musel jen kvůli mě.... to zas nechci.
No tak to ani nepotřebuješ BMW Kubrt s MrGS se u mě odpoledne stavili na kafe,tak všechno vim.Kubrt byl zlomenej jak vzduchovka.Děkuji Petrovi za suvenýry čepičku mám stále na hlavě.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
No tak to ani nepotřebuješ BMW Kubrt s MrGS se u mě odpoledne stavili na kafe,tak všechno vim.Kubrt byl zlomenej jak vzduchovka.Děkuji Petrovi za suvenýry čepičku mám stále na hlavě.
Já tu čapku taky furt nosim jak vocas
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
PeDR napsal:
To Jarys: **** chlastáš slivovicu. Tentýž zážitek jsem měl před několika lety, počet žihadel nepočítaně. Dal jsem si panáčka a šel to dosekat. A bez následků. Až půjdeš příště sekat, přijď se zeptat na radu.
ok příště ti zavolám nebo se předtím nasosám té slivky
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko