Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Tuzemsko
Strana 156 z 203:   1  ...  153    154    155    156    157    158    159  ...  203  

Morava - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
jencekgs
Přidané 21.04.2010 17:43

Registrace: 27.12.08
pavelgs napsal(a):
bystricke napsal(a):
pavelgs napsal(a):
Apríl to není.Popravdě ani nějak nemám chuť ty problémy rozepisovat.Mít tady po ruce pískovnu,hodím tu pomstu za sudety do ní.Tak jsem nasraný. *pissed*
to už nemůže být pravda,pavle to musí být chyba v tobjeprayhelpless*pissed*chvilu to jede a pak káo zralé na géééóóhmm!kurnikšuplík co zas jeFrown
na nedělu sem slíbil že se projedu s kamarádem co má MT 01,sváma bude nějaký terén nebo jen silnicepray

Asi jsem na tuhle modrobílou značku moc náročný secret,ale vždycky dávám k dobru srovnání se starou dobrou Kawou GTR.Ročník 88,najeto bez pár km 200 000 a počet závad za posledních 100 000km je nula.Na kardan ještě nebylo nutné šáhnout,nikde žádné gufera netečou.Synchronizaci udělám jednou za rok a kolikrát není ani nutné s ničím hýbat.Baterky to nežere,nastartuje po zimě na první škrt.Cifix,tak proč o 22 let mladší GS na tom není stejně?

Oběma motorkám dávám co potřebujíShockleje a seřízení dle výrobce.Motor poctivě před jízdou zahřívám a snažím se netankovat u podezřelých pump.Ovšem sere se jenom GS *pissed* .

Myslím si že jsi asi fakt trefil špatný kus. Aji Tě chápu, mě kdyby se Rabla srala tak jí taky srovnávám s VFR co jsem měl. Je to těžký. Když člověk koupí KTM tak je na závady připravený a když se neposere je mile překvapený. U BMW je to přesně naopak alespoň já to tak cítím.
Tak třeba trochu vychladneš a ještě to nevzdášthumbs up
Splněný sen moje 1100GS

Mardock
Přidané 21.04.2010 17:53

Registrace: 28.07.09
asi je to fakt kus od kusu.Ještě v neděli jsem vás s Prezim zdravil na Libavé a teď KAPUT?Zadřels motor nebo co?
KOCHAČ AMATÉR
http://mardock.ra...

http://mardock.rajce.idnes.cz/
Mardock
Přidané 21.04.2010 17:58

Registrace: 28.07.09
bystricke napsal(a):
pavelgs napsal(a):
Apríl to není.Popravdě ani nějak nemám chuť ty problémy rozepisovat.Mít tady po ruce pískovnu,hodím tu pomstu za sudety do ní.Tak jsem nasraný. *pissed*
to už nemůže být pravda,pavle to musí být chyba v tobjeprayhelpless*pissed*chvilu to jede a pak káo zralé na géééóóhmm!kurnikšuplík co zas jeFrown
na nedělu sem slíbil že se projedu s kamarádem co má MT 01,sváma bude nějaký terén nebo jen silnicepray

a není ten dotyčnej z Rýmařova?Já jen tak, že jsem zastavil na pumpě v Dlouhé Loučce a tam sem s jedním majitelem MT 01 prohodil pár slov.
KOCHAČ AMATÉR
http://mardock.ra...

http://mardock.rajce.idnes.cz/
HonzaGS
Přidané 21.04.2010 19:23

Registrace: 12.08.09
Tak ogaři...co s vama...hmm!...Wink...zatím mám v palici pár míst kam vás zavést...ale ještě vymyslet ty přesuny mezi nimahelpless...
Břeťo tebe asi sklamu, ale na brodík jsem tady nenarazilAngry...ale nějaké to bahýnko se tady najde, nebojthumbs up...jen doufám, že nepotkáme moc procházkychtivých lidí, aby moc neřvalipray...jestli zítra nebude hnusně, tak ještě něco projedu a naplánuju cestičky mezi checkpointythumbs up
Jinak sraz zúčastněných bych viděl v neděli asi tak kolem 10hod. v Gottvaldově někde na benzince...ještě upřesním kde...

Doufám že se nás sejde hodněthumbs up
Upravil HonzaGS dne 21.04.2010 19:24
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
hilarious

jencekgs
Přidané 21.04.2010 19:51

HonzaGS napsal(a):
Tak ogaři...co s vama...hmm!...Wink...zatím mám v palici pár míst kam vás zavést...ale ještě vymyslet ty přesuny mezi nimahelpless...
Břeťo tebe asi sklamu, ale na brodík jsem tady nenarazilAngry...ale nějaké to bahýnko se tady najde, nebojthumbs up...jen doufám, že nepotkáme moc procházkychtivých lidí, aby moc neřvalipray...jestli zítra nebude hnusně, tak ještě něco projedu a naplánuju cestičky mezi checkpointythumbs up
Jinak sraz zúčastněných bych viděl v neděli asi tak kolem 10hod. v Gottvaldově někde na benzince...ještě upřesním kde...

Doufám že se nás sejde hodněthumbs up

Honzo se mnou počítejthumbs up
Když nebude brod tak Břeťu hodíme do potoka a bude mokrý a spokojenýthumbs up
Splněný sen moje 1100GS

moranka
Přidané 21.04.2010 19:55

Registrace: 20.04.08
zas je to enem pro OGARY a já su co? vosk???helplessreal sad
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)

bystricke
Přidané 21.04.2010 20:15

Registrace: 04.11.07
Mardock napsal(a):
bystricke napsal(a):
pavelgs napsal(a):

a není ten dotyčnej z Rýmařova?Já jen tak, že jsem zastavil na pumpě v Dlouhé Loučce a tam sem s jedním majitelem MT 01 prohodil pár slov.
je vodnás z bystřice
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
bystricke
Přidané 21.04.2010 20:23

sem vobutej na € 10 a hned problémShockkamarád co mi to vždy přezouvá,zjistil že mi uchází předek v límcu hned na několika místechhmm! a z obou stran,musel mi tam dát marmeládu utěsňovací,tak sem zvědaf co se bude dít
ujel sem cca 50 km,cesta- polecesta,zatím dobrýthumbs up

www.begr.cz
Mikes
Přidané 21.04.2010 22:01

Registrace: 19.01.08
To Honza GS: Včera jsem to po móóóc dlouhé době (asi osm let) projížděl z Jaroslavic po staré dálnici dolů na hřiště nad gymplem na Lesní čtvrti a tam k docela slušnému brodění došlo, akorát je dost blbý, že v neděli tam bude hromada "takyturistů". Mimochodem: napadlo tě taky výjezd na Komonec? Ale to je už dost hardcore...Shock
Mikes
Nově s KTM... :-)

Mikes
Přidané 21.04.2010 22:05

Registrace: 19.01.08
bystricke napsal(a):
sem vobutej na € 10 a hned problémShockkamarád co mi to vždy přezouvá,zjistil že mi uchází předek v límcu hned na několika místechhmm! a z obou stran,musel mi tam dát marmeládu utěsňovací,tak sem zvědaf co se bude dít

No vidíš, děláš machra ne bezdušových a jak by ti teď bylo dobré, kdybys měl nějakou duši.... Grin Grin Grin
Mikes
Nově s KTM... :-)

jencekgs
Přidané 21.04.2010 22:44

moranka napsal(a):
zas je to enem pro OGARY a já su co? vosk???helplessreal sad

S Tebou se určitě počítáthumbs up Doufám že pojede i Petr ať z té práce nezblbneShock
Splněný sen moje 1100GS

prezi
Přidané 21.04.2010 23:16

Registrace: 01.01.08
to PavelGS: kurňa Pavle, taky směřuji ke starým mašinám Wink
...13-ti letou Bramborku mám v garáži a pokud bych měl čas a peníze navíc, další by tam byla pětistovka XTčko, pak asi někaké starší RT-čko, pak něco se sajdou (Ural?), možná i nějaký starý čtyřválec z Japonska, tří nebo dvouvál od Triumpha ...atd. atd.
...hele s tebou a tvou kráskou Kawou GTR se rád projedu i silnici thumbs up

to Moranka: s tebou samozřejmě počítáme automaticky tak nebul a pojeď! Wink

to Jencek: hele, taky bych se mohl vyválet v nějaké kaluži ať vypadám jako drsný endurák! Grin

to Bystřické: taky mám předek podmazaný utěsňovačem helpless

to Honza GS: srážet se po cestě s tůristy je mi "proti srsti" - ber na to prosím ohled ...jo a taky zákazy nerad - s tím se pere "Mirek Dušín ve mě"

to Mikes: Honzovi raď "s citem" ...má na GS špunty teprve cca 14 dní Cool

...nezapomenul jsem na někoho?

http://www.cenduro.cz
jencekgs
Přidané 21.04.2010 23:21

Tomu říkám nástěnkářthumbs upthumbs upthumbs upthumbs up
Splněný sen moje 1100GS

bystricke
Přidané 21.04.2010 23:25

Mikes napsal(a):
bystricke napsal(a):

No vidíš, děláš machra ne bezdušových a jak by ti teď bylo dobré, kdybys měl nějakou duši.... Grin Grin Grin
duši mám,akurát je nepoužitelnáGrin

www.begr.cz
HonzaGS
Přidané 22.04.2010 07:17

Mikes napsal(a):
To Honza GS: Včera jsem to po móóóc dlouhé době (asi osm let) projížděl z Jaroslavic po staré dálnici dolů na hřiště nad gymplem na Lesní čtvrti a tam k docela slušnému brodění došlo, akorát je dost blbý, že v neděli tam bude hromada "takyturistů". Mimochodem: napadlo tě taky výjezd na Komonec? Ale to je už dost hardcore...Shock

Taky jsem tama nedávno projížděl...ten hnus na začátku mě docela dostal...pak pohoda a ke konci jak se vyjíždí na ten plácek, tak to byl humáč na třetíbugs...ale projet se to dá...tama bych to klidně vzal...uvidíme podle času....myslím, že kolem 12hod tam moc lidí nebude...
A co se týče toho komonce, taky jsem po něm pokukoval v mapě, ale nějak jsem nenašel čas a moral to zkusit...dneska zkusím projet ještě jednu cestu z provodova směr pindula, právě co vede pod komoncem...kdysi jsem tama jel na kole a docela pohodička...nechceš se přidat?
Upravil HonzaGS dne 22.04.2010 07:25
hilarious

HonzaGS
Přidané 22.04.2010 07:23

to prezi: neboj...na špuntech už jsem si docela zvykl...thumbs up

A zákazy taky neporušuju...nestojí to za to...jak dojedu k lívanci nebo šraňkám, tak to otáčím.

to moranka: Promiň pokladeblushing S tebou se počítá samozdřejmě automatickythumbs up A doufám, že vezmeš i Petra, pač jak to tady tak čtu, tak na tom bude za chvilku hůř než jáShockGrin

to jencek: Počítám s tebouthumbs up

A co ostatní? Kdo ještě přijede?
hilarious

komaiz
Přidané 22.04.2010 08:19

Registrace: 25.10.08
Zdar přátelé v sobotu budu stavět ze Slavkem plechovou boudu bude to mít jako garáž na moto. A jestli jse u toho moc neožerem páč má doma asi 100 l pruhledné tak v neděli taky přijedem. Honza gs je to sjízdné na touranckách?

HonzaGS
Přidané 22.04.2010 08:32

komaiz: podle mých propočtů by mělo býtCool...celé se to dnes pokusím projet a dám vědět...ale měly by to být v 95% polňačky a šotolina, takže snad joWink

Jestli půjde projet vše co jsem si podle mapy našel, tak nás čeká cca 16 až 20km polních a lesních cest:-) No a teď přemýšlím, kam vás bando vezmu po asfaltě...hmm!...helpless
hilarious

komaiz
Přidané 22.04.2010 08:35

Registrace: 25.10.08
prezi vezmu ti ten znak a adaptér
jencekgs ty jsi chtěl ty zavlékací knoty?

prezi
Přidané 22.04.2010 08:41

Registrace: 01.01.08
komaiz napsal(a):
prezi vezmu ti ten znak a adaptér

prima, díky flower ...vezmu si větší tankvak, abych to uvezl Wink

http://www.cenduro.cz
Strana 156 z 203:   1  ...  153    154    155    156    157    158    159  ...  203  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Tuzemsko :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 57
Členové on-line: 1
patol

Registrováno: 8,713
Nejnovější člen: patrin

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.57 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI