pavelgs napsal(a):
Apríl to není.Popravdě ani nějak nemám chuť ty problémy rozepisovat.Mít tady po ruce pískovnu,hodím tu pomstu za sudety do ní.Tak jsem nasraný. *pissed*
to už nemůže být pravda,pavle to musí být chyba v tobje*pissed*chvilu to jede a pak káo zralé na géééóókurnikšuplík co zas je
na nedělu sem slíbil že se projedu s kamarádem co má MT 01,sváma bude nějaký terén nebo jen silnice
Asi jsem na tuhle modrobílou značku moc náročný ,ale vždycky dávám k dobru srovnání se starou dobrou Kawou GTR.Ročník 88,najeto bez pár km 200 000 a počet závad za posledních 100 000km je nula.Na kardan ještě nebylo nutné šáhnout,nikde žádné gufera netečou.Synchronizaci udělám jednou za rok a kolikrát není ani nutné s ničím hýbat.Baterky to nežere,nastartuje po zimě na první škrt.Cifix,tak proč o 22 let mladší GS na tom není stejně?
Oběma motorkám dávám co potřebujíleje a seřízení dle výrobce.Motor poctivě před jízdou zahřívám a snažím se netankovat u podezřelých pump.Ovšem sere se jenom GS *pissed* .
Myslím si že jsi asi fakt trefil špatný kus. Aji Tě chápu, mě kdyby se Rabla srala tak jí taky srovnávám s VFR co jsem měl. Je to těžký. Když člověk koupí KTM tak je na závady připravený a když se neposere je mile překvapený. U BMW je to přesně naopak alespoň já to tak cítím.
Tak třeba trochu vychladneš a ještě to nevzdáš
Splněný sen moje 1100GS
pavelgs napsal(a):
Apríl to není.Popravdě ani nějak nemám chuť ty problémy rozepisovat.Mít tady po ruce pískovnu,hodím tu pomstu za sudety do ní.Tak jsem nasraný. *pissed*
to už nemůže být pravda,pavle to musí být chyba v tobje*pissed*chvilu to jede a pak káo zralé na géééóókurnikšuplík co zas je
na nedělu sem slíbil že se projedu s kamarádem co má MT 01,sváma bude nějaký terén nebo jen silnice
a není ten dotyčnej z Rýmařova?Já jen tak, že jsem zastavil na pumpě v Dlouhé Loučce a tam sem s jedním majitelem MT 01 prohodil pár slov.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Tak ogaři...co s vama.........zatím mám v palici pár míst kam vás zavést...ale ještě vymyslet ty přesuny mezi nima...
Břeťo tebe asi sklamu, ale na brodík jsem tady nenarazil...ale nějaké to bahýnko se tady najde, neboj...jen doufám, že nepotkáme moc procházkychtivých lidí, aby moc neřvali...jestli zítra nebude hnusně, tak ještě něco projedu a naplánuju cestičky mezi checkpointy
Jinak sraz zúčastněných bych viděl v neděli asi tak kolem 10hod. v Gottvaldově někde na benzince...ještě upřesním kde...
Doufám že se nás sejde hodně
Upravil HonzaGS dne 21.04.2010 19:24
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
HonzaGS napsal(a):
Tak ogaři...co s vama.........zatím mám v palici pár míst kam vás zavést...ale ještě vymyslet ty přesuny mezi nima...
Břeťo tebe asi sklamu, ale na brodík jsem tady nenarazil...ale nějaké to bahýnko se tady najde, neboj...jen doufám, že nepotkáme moc procházkychtivých lidí, aby moc neřvali...jestli zítra nebude hnusně, tak ještě něco projedu a naplánuju cestičky mezi checkpointy
Jinak sraz zúčastněných bych viděl v neděli asi tak kolem 10hod. v Gottvaldově někde na benzince...ještě upřesním kde...
Doufám že se nás sejde hodně
Honzo se mnou počítej
Když nebude brod tak Břeťu hodíme do potoka a bude mokrý a spokojený
Splněný sen moje 1100GS
pavelgs napsal(a):
a není ten dotyčnej z Rýmařova?Já jen tak, že jsem zastavil na pumpě v Dlouhé Loučce a tam sem s jedním majitelem MT 01 prohodil pár slov.
je vodnás z bystřice
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
sem vobutej na € 10 a hned problémkamarád co mi to vždy přezouvá,zjistil že mi uchází předek v límcu hned na několika místech a z obou stran,musel mi tam dát marmeládu utěsňovací,tak sem zvědaf co se bude dít
ujel sem cca 50 km,cesta- polecesta,zatím dobrý
To Honza GS: Včera jsem to po móóóc dlouhé době (asi osm let) projížděl z Jaroslavic po staré dálnici dolů na hřiště nad gymplem na Lesní čtvrti a tam k docela slušnému brodění došlo, akorát je dost blbý, že v neděli tam bude hromada "takyturistů". Mimochodem: napadlo tě taky výjezd na Komonec? Ale to je už dost hardcore...
Mikes
Nově s KTM... :-)
bystricke napsal(a):
sem vobutej na € 10 a hned problémkamarád co mi to vždy přezouvá,zjistil že mi uchází předek v límcu hned na několika místech a z obou stran,musel mi tam dát marmeládu utěsňovací,tak sem zvědaf co se bude dít
No vidíš, děláš machra ne bezdušových a jak by ti teď bylo dobré, kdybys měl nějakou duši....
Mikes
Nově s KTM... :-)
to PavelGS: kurňa Pavle, taky směřuji ke starým mašinám
...13-ti letou Bramborku mám v garáži a pokud bych měl čas a peníze navíc, další by tam byla pětistovka XTčko, pak asi někaké starší RT-čko, pak něco se sajdou (Ural?), možná i nějaký starý čtyřválec z Japonska, tří nebo dvouvál od Triumpha ...atd. atd.
...hele s tebou a tvou kráskou Kawou GTR se rád projedu i silnici
to Moranka: s tebou samozřejmě počítáme automaticky tak nebul a pojeď!
to Jencek: hele, taky bych se mohl vyválet v nějaké kaluži ať vypadám jako drsný endurák!
to Bystřické: taky mám předek podmazaný utěsňovačem
to Honza GS: srážet se po cestě s tůristy je mi "proti srsti" - ber na to prosím ohled ...jo a taky zákazy nerad - s tím se pere "Mirek Dušín ve mě"
to Mikes: Honzovi raď "s citem" ...má na GS špunty teprve cca 14 dní
bystricke napsal(a):
No vidíš, děláš machra ne bezdušových a jak by ti teď bylo dobré, kdybys měl nějakou duši....
duši mám,akurát je nepoužitelná
Mikes napsal(a):
To Honza GS: Včera jsem to po móóóc dlouhé době (asi osm let) projížděl z Jaroslavic po staré dálnici dolů na hřiště nad gymplem na Lesní čtvrti a tam k docela slušnému brodění došlo, akorát je dost blbý, že v neděli tam bude hromada "takyturistů". Mimochodem: napadlo tě taky výjezd na Komonec? Ale to je už dost hardcore...
Taky jsem tama nedávno projížděl...ten hnus na začátku mě docela dostal...pak pohoda a ke konci jak se vyjíždí na ten plácek, tak to byl humáč na třetí...ale projet se to dá...tama bych to klidně vzal...uvidíme podle času....myslím, že kolem 12hod tam moc lidí nebude...
A co se týče toho komonce, taky jsem po něm pokukoval v mapě, ale nějak jsem nenašel čas a moral to zkusit...dneska zkusím projet ještě jednu cestu z provodova směr pindula, právě co vede pod komoncem...kdysi jsem tama jel na kole a docela pohodička...nechceš se přidat?
Upravil HonzaGS dne 22.04.2010 07:25
to prezi: neboj...na špuntech už jsem si docela zvykl...
A zákazy taky neporušuju...nestojí to za to...jak dojedu k lívanci nebo šraňkám, tak to otáčím.
to moranka: Promiň poklade S tebou se počítá samozdřejmě automaticky A doufám, že vezmeš i Petra, pač jak to tady tak čtu, tak na tom bude za chvilku hůř než já
to jencek: Počítám s tebou
A co ostatní? Kdo ještě přijede?
Zdar přátelé v sobotu budu stavět ze Slavkem plechovou boudu bude to mít jako garáž na moto. A jestli jse u toho moc neožerem páč má doma asi 100 l pruhledné tak v neděli taky přijedem. Honza gs je to sjízdné na touranckách?
komaiz: podle mých propočtů by mělo být...celé se to dnes pokusím projet a dám vědět...ale měly by to být v 95% polňačky a šotolina, takže snad jo
Jestli půjde projet vše co jsem si podle mapy našel, tak nás čeká cca 16 až 20km polních a lesních cest:-) No a teď přemýšlím, kam vás bando vezmu po asfaltě......