Tak se hlásim do klubu GS prdlavkářů (Zetor, Jarys). Dneska mi začala klouzat spojka, takže teď budu jezdit na S11. Neuděláme nějakej sraz? Ale zase aby jste mi kluci neujížděli, když mám takový žihadlo..
Kasak napsal:
Ty vole co s těma spojkama děláte?Já mám najeto skoro milion kilometrů a spojku mám původní.
Jo to jsem si řikal vdycky taky a teď mě to najednou potkalo, takže bacha aby jsi nedopadnul za chvíli stejně Asi to pak prodám, dám si dohromady péráka a budu mít svatej klid. Nebo si koupim YUKI
Kasak napsal:
Ty vole co s těma spojkama děláte?Já mám najeto skoro milion kilometrů a spojku mám původní.
Jo to jsem si řikal vdycky taky a teď mě to najednou potkalo, takže bacha aby jsi nedopadnul za chvíli stejně Asi to pak prodám, dám si dohromady péráka a budu mít svatej klid. Nebo si koupim YUKI
To víš že jo...pojďme do Yuki....v sobotu jsem jel do kempu a u vstupu pán na mě...."to je opravdu BMW"...??? (mám ve předu samolepku BMW) ....tak mu říkám..."Jó....to je prototyp"...."na tom jednou budou jezdit všichni"
Nepojede někdo ze sqoterů v sobotu na auto-moto burzu do Chotusic u Čáslavi?Ne že bych něco potřeboval,ale baví mě tam očumovat a nasírat prodejce.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Čoveče jel bych ale jedu se rekreovat no ale kdybys náhodou pro mě vyhandloval motor na frézu tak do 2000kč nejlíp se startovací pákou a přírubou na spojku tak bych byl vděčnej nebo jen kartery s tou přírubou protože mám na půdě dva motory ale oba bez příruby tak je nemůžu použít. Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Už sem tam nebyl asi dva roky ale podle toho co říkáš tak se tam moc nezměnilo jinak tyhle motory většinou nebyly až tak moc v ceně protože je jich fakt mraky.Ale to dílů na motorky taky že?
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jinak včera nebo předvčírem se na aukru dražil origo motor a replika rámu Laurin a klement typ D - rok tušim 1904 a dvě hodiny před koncem aukce byla cena kolem 120tkč
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.