tak jsou doma....až potkám někoho, kdo je kupoval tady v BMW tak budu hledat rozdíl a pokud ho najdu mile rád to sdělím
Tak to sem potom dej.Jak vypadají vzhledově a pocitově?Není to na první pohled šmejd?Někdo tady dával odkaz na Rallye Pro z Aliexpressu a bylo to už na fotkách nějaké divné.Vím,že se občas objeví z východu zboží,které se vyrábí přímo pro známé firmy a pak se prodává,tak nějak mimo oficiálního zákazníka a je v dobré kvalitě jen za jinou cenu.Většinou jsou to,ale jen nekvalitní napodobeniny.
Hromadná objednávka není potřeba. Poštovné je 0,-Kč. stačí si udělat na Aliexpresu účet a platit kartou. Nakupuju takhle už dlouho a neměl jsem sebemenší problém.
Kdo chce-hledá způsoby, kdo nechce-hledá výmluvy...
Ve zkratce do 22 eur nic se neplatí,22-150 eur DPH,nad 150 eur DPH + Clo.
Slyšel jsem,že někteří mají domluvu s prodejci o úpravě ceny zboží,aby nemuseli platit DPH a Clo.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
Pekelnik napsal:
Slyšel jsem,že někteří mají domluvu s prodejci o úpravě ceny zboží,aby nemuseli platit DPH a Clo.
To jo, ale pokud ten balik celnici stopnou-nepomuze ti to a musis to dolozit a to uz obejit nejde... Tak na to taky pozor...
Pekelnik napsal:
To jo, ale pokud ten balik celnici stopnou-nepomuze ti to a musis to dolozit a to uz obejit nejde... Tak na to taky pozor...
Tak tak, ale ide, my sme ten pakec mali na slovensku omnoho skôr tak sme na to prišli ako sa vynajsť, jasné že vrámci slušnosti!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
...vetsinou je mozne si primo v ramci objednavky zaplatit neco jako pojisteni pro pripad placeni cla a dane. nemam osobni zkusenost, drazsi a tvrde veci uz tam nekupuju z duvodu problemu s reklamaci, ale neco takoveho tam na konci objednavky lze zaskrtnout
R 1200 GSA 4/2010
ještě jednou k rukavicím ohledně dotazů. dal jsem za ně cca 1000,- klukům v okolí jsem to nabízel taky, ale vetšinou jsou to majitelé GS od léta 2015 a všechno na sebe již mají. O možnosti vyzvat lidi tady na fóru k větší objednávce jsem neuvažoval, neboť mám i špatnou zkušenost nějakého většího objednávání ,, zde pro někoho ,,. Clo ? To jsem neřešil, neboť jsem objednával něco pro švagra cca za 4 tis. a přišlo to stejně jako balíček z Tábora. I kdyby CLO bylo, tak by se asi rozepsalo mezi lidi a myslím, že by to vyšlo stejně na půlku. Nejsem expert na materiál jako TTomáš ( nerejpu mysslím to vážně ), ale rukavice kvalitní jsou. Je tam ,, made in taiwan ,, stejně jako na mraky věcech kupovaných TADY ve značkových obchodech. Spoustu věcí by se v Evpropě vyrobit mohlo, ale proč platit lidem a snížit zisky, když to může dělat někdo jiný za takovou měsíční výplatu, za kterou by jim to daty nikdo nědělal i kdyby to byla výplata za týden. Žijeme ve světe, kde chce jen kvalitu spojenou s nápisem či logem, co je za tím už nikdo neřeší a nevidí.
všude dobře.....doma GSA
Našel jsem i levnější rukavice za 36
http://www.aliexpress.com/item-img/Free-Shipping-2014-Rallye-3-Motorrad-GS-Pro-Gloves-Motocross-Gloves-Car-Rallye-Motorbike-Moto-Racing/32579373833.html?spm=2114.10010208.100005.16.3o5FwA
jinak je to jednoduché jako nákup v esopu jen se platí dopředu a čeká se .
dá se tam dát čeština a nebo si to dát do překladače .