Mardock napsal(a):
ahojte, sorry že vám teď zasahuju do víkendovýho výletu ale zajímalo by mě kolik u 11tky najedete s plnou nádrží než se rožne kontrolka rezervy?
Játankuju po 310 až 330km a mám dvě čárky, nejezdím až na rezervu.
Mám průměrnou pod 5l
šťastný to muž,na 5,5 jen když jedu tak že skoro nejedu,normálně však 6-6,5L
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Mardock napsal(a):
ahojte, sorry že vám teď zasahuju do víkendovýho výletu ale zajímalo by mě kolik u 11tky najedete s plnou nádrží než se rožne kontrolka rezervy?
Játankuju po 310 až 330km a mám dvě čárky, nejezdím až na rezervu.
Mám průměrnou pod 5l
šťastný to muž,na 5,5 jen když jedu tak že skoro nejedu,normálně však 6-6,5L
Taky za to taháš jak kdyby si chtěl to plynové lanko natáhnout.
Ona je stará pravda "Nedej koňovi nažrat a chtěj aby vyhrál dostih" a mě stačí v klidu dojet. Tahám za to jen párkrát za den a to mi stačí. Jinak jedu jak posraný a kochám se okolím
Splněný sen moje 1100GS
moranka napsal(a):
jako Prezi, pak jsem nejvíc najela ale to už rezerva zářila asi 480 km a furt to jelo
...hmmm, tak to je fak dobrý ...tzn. spotřebu pod 4,6l/100km
...já mám opakovanou zkušenost, že když ujedu cca 400km, tak čerpám cca 20 litrů - to znamená, že na 22 litrovou nádrž bych do sucha měl ujet cca 440km
moranka napsal(a):
jako Prezi, pak jsem nejvíc najela ale to už rezerva zářila asi 480 km a furt to jelo
...já mám opakovanou zkušenost, že když ujedu cca 400km, tak čerpám cca 20 litrů - to znamená, že na 22 litrovou nádrž bych do sucha měl ujet cca 440km
to randolf: Jedeme v neděli v 9:30 z Vizovic z benzinky(1.benzinka ve směru od Zlína) okolo Zlína všetně enduro vložky...cca 120km celkem...+-20km off...asi:-) Doporučené obutí špunty, ale dle mého názoru to jde projet i na tourackách...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
HonzaGS napsal(a):
to randolf: Jedeme v neděli v 9:30 z Vizovic z benzinky(1.benzinka ve směru od Zlína) okolo Zlína všetně enduro vložky...cca 120km celkem...+-20km off...asi:-) Doporučené obutí špunty, ale dle mého názoru to jde projet i na tourackách...
Supr. Nejspis dorazim. Kdyby se neco menilo, dej vedet na 608 618 272, prosim. Primlouvam se za delsi terenni vlozku... nebo spis za tereni vyjizdku se silnicni vlozkou
Randolf: Super. Budem se těšit...nejspíš budem ty a já pučmeloudi :-) jedinní svého druhu...nebo aspoń nevím o nikom, kdo by jel ještě na další 800GS nebo 650GS ...kdybyby byla změna...dám vědět...kdyžtak sleduj i toto vlákno...kdyby byla změna, určitě se to tu objeví...
A co se tejče toho terénu...asi tě moc nepotěším...zatím tady toho nemám moc projetého, takže netuším, kam bych vás zavedl kromě toho co mám na plánu...
ikdyž...ještě vím o jedné cestičce...zitra ji zkusím protáhnout a uvidíme, co se z toho vyklube...
neměl by někdo zítra dopoledne chuť to se mnou prubnout?
to all: objevil se mi malý problém...nesehnal jsem kartu do kamery...nemáte někdo náhodou 8 až 32GB SDHC kartu? Ideálně třídu 4...ale dvojka by neměla vadit...kdyby jo, vemte ji s sebou, ať máme na co natáčet...po skončení výletu si stáhnu data a vrátím...
Upravil HonzaGS dne 23.04.2010 16:21
moranka napsal(a):
nádrž 11tky má 24 L nebo ne?
...člověce, máš pravdu
...jsem koukal do knížečky "Service und Technik" a je tam údaj Tankinhalt 24 l.
...opravuji tedy: na 24 litrovou nádrž bych do sucha měl teoreticky ujet cca 480km
prezi: to doufám......tak lež a poť se...a víš že je to nejlepší na cizím těle
Já dnes zjistil že mi začalo chcát jedno gufero na přední vidli...a promáznul jsem všechny stupačky a stojany a brzdový pedál, pač už to vrzalo jak vrata od chléva
itchy: z ostravy jede moranka a petr_t...sraz v 9:30 ve Vizovicích a na plánu je cca 20km offroad a pak cca 100km asfaltu...takže počítám kolem 3. až 4. by se to mohlo rozpustit...
ježííííš, dneska jsem musela vstavat brzo a zítra zase? Už aby bylo pondělí, to se aspoň dospím No ale těšíme se na vás až na ten brzký ranní výjezd . Jencečku tak přijeď kunám, pak to nějak prokličkujem na ten NJ,
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
moranka napsal(a):
ježííííš, dneska jsem musela vstavat brzo a zítra zase? Už aby bylo pondělí, to se aspoň dospím No ale těšíme se na vás až na ten brzký ranní výjezd . Jencečku tak přijeď kunám, pak to nějak prokličkujem na ten NJ,