Takovej obed by ale nemusel byt vubec spatny. Kde se tohle podava? Asi tam zacnu chodit na "obedy". Navic ta cena.... V nekterych salonech to je mnohem, mnohem drazsi...
Objeven nový prvek
Romík (lat. Cikanium) - přestože mu bývá přiřazena chem. zn. Ci, nejedná se o prvek, ale pouze stabilní izotop india. Je hojně zastoupený na zemském povrchu.
Základní fyzikálně chemické vlastnosti: romík je hnědý, měkký, zapáchající poloblb. Jeho hustota 1,2g/cm3 je vyšší než hustota vody, to znamená že v ní neplave. Romík je hořlavý, vyniká značnou hydrofobií, naopak dobře vstřebává alkohol. Je magnetický - přitahuje železo, ale i barevné kovy. Atomy romíku se nevyskytují samostatně, ale vytvářejí homonukleární molekuly zvané klany, které mohou dále polymerovat do tzv. tlup.
Sloučeniny: derivátem romíku a india je Kumarin. Jedná se o prudký jed.
Využití: využití romíku v technické praxi je mizivé. Za 2.sv.války se používal pro výrobu mýdla, v současnosti má uplatnění pouze v sociálním inženýrství.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jede vlak a najednou z ničeho nic vykolejí, prolítne pšeničným lánem, prolítne kukuřičným polem, nakonec vlítne i na louku a tam se konečně zastaví.
Je tam několik zraněných, škody jdou do milionů. Policie začne vyšetřovat a vyptává se strojvedoucího, co se stalo? proč jste vykolejil?
Ále, na koeljích stál cikán.
Ohrozil jste tolik životů, způsobil obrovské materiální škody, to jste ho sakra nemohl přejet?
Já chtěl, ale zdrhnul nejdřív do pšenice, pak kukuřice ....
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Po tom, co jsme s manželkou trpěli delší dobu hlubokou depresí,
rozhodli jsme se včera oba spáchat sebevraždu.
Je to zvláštní, ale jakmile se zabila, začal jsem se cítit mnohem líp.
Tak jsem si řekl, seru na to ..!
Zatnu zuby a nějak to vydržím ..!
Tohle je for starej snad jak sám čas: Asi znáte
Jdou dva policisté po kolejích a přicházéjí k zastávce
Výpravčí na ně volá " co my tu chodíte po trati "
policisté: my nejsme žádný potrati, ale policajti
BIGR napsal:
[quote]bluesbery napsal:
Kdo mi řekne, jak to dělá, má u mě litr slivovice event. whiskey and soda
[JOO digitální technika dokáže věcí...
Mám u tebe limču. Slivovici ani whiskey nepiju.
Mám z itálie takového papírového panáka, který tam při předvádění na ulici tancoval u magneťáku, neovládaly ho žádné provázky ani jiné hejblata.
Stál jsem u něj, mával nad ním rukama, jestli tam nejsou neviditelné dráty nebo něco nic.. Furt tančil. Tak jsem ho za 4 éčka koupil a doma houno..netančí, jen leží... Ale ty karty jsou sofistikovanější, na digitální trik to nevypadá