No byl bych rád kdyby se točila...no jestli nic kloudnýho (čti. super) nebude k prodeji tak počkám do jara a možná bych šel do 1200GSA....ale vidím to spíš na 1150GSA....No musí klapnout ta co chci....prostě musí...!!!
Koukám,že z toho vedra už pěkně hrabe.To že Aldísek prodává to jsem věděl,ale že Starosta se zbláznil taky,to teda čumim.Doufám,že si koupí jinou.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Nebooj Liborku já to neprodám NIKDY když mě bude lákat druhé moto koupím si ho k tomuhle!!!!
Já Helmutka nikdy v životě neprodám je můůůj*pissed*
Upravil servisak dne 07.08.2011 13:30
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Co že? On Starosta prodává motorku? Já Ericha nikdy neprodám !!!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nazdar homodějíčkové! Jsem měl dneska menší úlet.Říkám si,Milan je v rici,Radim maká(údajně ),tak se sám trochu projedu.Napadly mě Krkonoše.Dal jsem do navigace body a ta svi*ně mě nechtěla propojit Špindl,Horní Mísečky a Harrachov,tak,jak jsem si představoval,tak říkám: prdím na ni.Dojedu tam,zadám off road a nějak to projedu,nie?No,nebudu to natahovat.Ze Špindlu mě to ještě docela prošlo,ale už to bylo v jednom místě dost vo xicht na těch anakeečkách.Zato z Míseček jsem trochu zabloudil a dojel asi mezi tyšícem turistů(patřičně šťastnejch,že mě vidí),až za Labskou boudu Mě ta navigace furt ukazovala poměrně velkou cestu,tak jedu a jedu a ona nikde.Teď doma na to čumím a to není cesta,ale Polská hranice No nic.Byla strašná ric,to vám povím.Zato jsem řádně otestoval Ohlinsy a musím říct,že to je fakt masakr ten podvozek s tím!Nikde to neposkakuje ani po šutrech velkých jak hlava.Pořád se to drží na zemi a ta motorka je s tím neuvěřitelně ovladatelná i v docela solidním terénu(aspoň na to že má 260kg) Dokonce jsem ani jednou nespadl
Upravil Mr GS dne 14.08.2011 20:21
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA