Svaca04 napsal(a):
pěkně pěkně pěkně ja stále řeším ten posr.ny chladič v
...jsme tě vzpomínali ...tož si s tím pohni bo sezóna je v plném proudu
ted už je to snad na dobré cestě, ma to borec co v tom dělá takže to snad už bude na víkend...uvidime
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
Chudák moje Rablenka, ani jsem ji neviděl spadnout.
Pomáhal jsem rád, protože jsem s kolegou (zapomněl jsem jméno a tímto se mu omlouvám) soucítil, protože vím co (ne)umí Tůračka v bahně. Chtěl bych jeho výkon dnes vyzvednout nade všechny, protože to byl opravdu výkon a nevzdal to ani po několikátém pádu.
Chěl bych poděkovat Honzovi za bezchybnou přípravu trati. Dnes jsem si terén poprvé v životě užil a měl jsem ze souhry s Rablenkou opravdu radost.
Dnes to byla opracdu super akce, perfektní kolektiv. Šlo vidět že se Břeťa trápil, ale na off vydržel. Je to prostě chlapák.
Ps: Břeťo mohl bych tě poprosit o nějaké fotečky na mail jak budeš mít chvilku čas? Děkuji
jencekgs napsal(a):
Šlo vidět že se Břeťa trápil, ale na off vydržel. Je to prostě chlapák.
alergie je sviňa! ...nebyl jsem "ve své kůži", ale šlo to ...včil se trápím - ležím tu jak placka
No jo alergie je na hovno, já mám naštěstí jen na práci a z té mě léčí výplata kterou potom utrácím za krásné zážitky jako byl dnešní den.
Dnes ta příroda byla opravdu krásná, ale je nahovno když jsi alergickej.
Příště uděláme vyjížďku po ostravě, tady toho moc nekvete, jen moje auto
Splněný sen moje 1100GS
Kurnik sopa, takove akce sa tu deju a ja o nicem nevim? :-)
No nic, ale off neni nic pro moje cestovni gumky. Az bude nejaky asfalt-only vylet, chcu byt u toho!
Kdyztak bych taky mohl hodit do placu nejaky typ k pojezdeni, ale ja to znam spis na SK...
takové pjekné terének a já brousím špunty po polských drogáchuž nebudu nic slibovat a příště pojedu svamaa vemu kameru,bo ste prima adventůre herci
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Tak konečně jsem se sem dostal Chci poděkovat všem zúčastněným za účast a super den. A těm co se neúčastnili říct, že příště prostě musí
Břeťa se držel i přes nemoc, za což mu náleží pochvala před nastartovanou flotilou
Taktéž kolegovi z Kroměříže...nepamatuju si jméno...padal, ale nevzdával to...prostě zatnul zuby a jel dál...
No a samozdřejmě nesmíme zapomenout na poklad Moravské sekce, který má v opatrování Petr_t a není to nikdo jiný než motokrosařka Moranka...ať si říká kdo chce co chce, jela jak chlap
A samozdřejmě vyprošťováku Jenckovi
Tak bando, těším se na další výjezd s Váma...doufám, že bude brzy
btw: Randolfe, jak dopadlo rande?
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...