Byl to náš první sraz v rámci BMWGS.cz a nebylo to vůbec špatné... Škoda jen, že počasí u nás nepřálo dřívějšímu vyražení na trasu, objížďky a zastávka měšťáky nás natolik zdržela, že jsme dorazili až v nočních hodinách... No a vzhledem k povinostem doma jsme odjížděli mezi prvními už dopoledne... Nicméně není to poslední sraz a určitě se mezi vás opět nachomítneme...
Děkuji Kubrtovi za organizaci srazu, výborný počasí, skvělou navigaci a vřelé přivítání se slovy "Tady máte samolepku a pásky, vemte si to hned, dokud ještě nejsem ožralej a vnímam." A Servisákovi, že se nás ujal a vysvětlil co a jak a kde...
P.S. Dalo by se na srazy připravit jmenovky? Ve VW Polo Clubu jsme to tak měli a a identifikace lidí byla hnedle lepší...
Třpytkaření,aneb sraz webu BMWGS v kempu "U třpytky"
Přidané 22.08.2011 09:03
xHackerM napsal:
Byl to náš první sraz v rámci BMWGS.cz a nebylo to vůbec špatné... Škoda jen, že počasí u nás nepřálo dřívějšímu vyražení na trasu, objížďky a zastávka měšťáky nás natolik zdržela, že jsme dorazili až v nočních hodinách... No a vzhledem k povinostem doma jsme odjížděli mezi prvními už dopoledne... Nicméně není to poslední sraz a určitě se mezi vás opět nachomítneme...
Děkuji Kubrtovi za organizaci srazu, výborný počasí, skvělou navigaci a vřelé přivítání se slovy "Tady máte samolepku a pásky, vemte si to hned, dokud ještě nejsem ožralej a vnímam." A Servisákovi, že se nás ujal a vysvětlil co a jak a kde...
P.S. Dalo by se na srazy připravit jmenovky? Ve VW Polo Clubu jsme to tak měli a a identifikace lidí byla hnedle lepší...
Jmenovky nepotřebuješ až přijedeš příště už ten základ poznáš a víš kdo je kdo a ten zbytek poznáš
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Přidané 22.08.2011 09:38
xHackerM napsal:
Jo tak proto jsem Vás nemohl najít, protože jste přijeli pozdě. Měl jsem pro Vás zásilku bot na vyzkoušení od Moraba. Nakonec mi zůstaly v kufrech
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Přidané 22.08.2011 18:12
néééé , dyk snad ani nemám fotečku do albíčka,mezi těma vašima Německejma krasavcema,Kadim se mě snad bál vyblejsknout,abych nebyl zas na titulní straně ....
Přidané 23.08.2011 13:06
Pypa napsal:
néééé , dyk snad ani nemám fotečku do albíčka,mezi těma vašima Německejma krasavcema,Kadim se mě snad bál vyblejsknout,abych nebyl zas na titulní straně ....
Aaaaale máš,mám je ještě v telefonu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 23.08.2011 21:10
Škoda že není víc fotek z vyjíždky nebo před vyjetím.Vůbec nevím jak mi to (nám) sluší myslim že nám tam chyběl Jarys kterej by to všechno zdokumentoval
Upravil toli dne 23.08.2011 21:11
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Přidané 23.08.2011 21:19
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
No,jo...budeme muset zajistit nějakýho pohunka bez motorky,co nás bude fotit
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA