diaboluss napsal:
Vevis: hele založ si jiný vlákono. Tohle sem asi vážně nepatří...
No ja teda nevim.Nectu to vlakno cele,ale posledni stranka je takova jaka je.A myslim,ze to video je na Hicksuv prispevek docela padnej argument.Ale jestli to tu ma byt pouze teorie a dohady tak ok.
PS:Mr.GS jo je!
vevis co resis?
Kritizuju HP2? NE.
Mam neco proti HP2? NE.
Koupil bych si HP2 jako hracku mit 400k volnejch? JO.
Reagoval jsem na Vjetrnika.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
diaboluss napsal:
Vevis: hele založ si jiný vlákono. Tohle sem asi vážně nepatří...
No ja teda nevim.Nectu to vlakno cele,ale posledni stranka je takova jaka je.A myslim,ze to video je na Hicksuv prispevek docela padnej argument.Ale jestli to tu ma byt pouze teorie a dohady tak ok.
PS:Mr.GS jo je!
vevis co resis?
Kritizuju HP2? NE.
Mam neco proti HP2? NE.
Koupil bych si HP2 jako hracku mit 400k volnejch? JO.
Reagoval jsem na Vjetrnika.
Reaguju snad na tebe?Reaguju pouze na to,ze to sem nepatri.A fakt uz se nevyznam v tom,kdo na koho reaguje!Jak vyresit podsedlovku jsem vysvetlil a jak se Hp2 zveda ze zeme snad je videt,bez ohledu na to kolik kg ma psano v technicaku!A jestli se osmistovkam sere motor je mi docela ukradeny!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
hm.. asi cas ukoncit nekolikadenni flame.
17 cm
Mě by spíš zajímalo, jestli skutečně ty dvě dírky v té vaně můžou způsobit takový rozdíl
Hiksi ty jsi tady sliboval, že to na Advrideru zkusíš pořešit. Vím, že jsi zmiňoval pouze zjištění nějakých info, ale nic jsem od té doby v tomto duchu od tebe nezaznamenal. Zkuste zjistit, které ročníky to dělaly. Třeba se skutečně doberete pouze nějaké vadné série a v tu chvíli to bude pouze velká bublina, ale to spíš ne už jen proto, že o pár stránek zpět bylo to video s tou 2008 a 2010, kdy rachtala zrovna ta novější.. Pořešili jste toho znalce? Ten by mohl spoustu věcí taky vysvětlit, ale váhu v nějakém soudním procesu má ve chvíli, kdy ten motor rozebírá od začátku, aby se předešlo nějakým pochybnostem, co už bylo vyměněno..
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Přiznej to na rovinu, prostě HP2 má níž těžiště, než tovůbecnejvícnejlepšícestovníenduronacelémširémsvětě....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
diaboluss napsal:
Však PIPOvi to nějak ukradli - aspoň co vim já.
Jo,bohuzel!Ted me jeste napadlo,ze to video vubec neni mimo!Mate tady 3.19min zvuku 800gs a muzete zkusit poznat,jestli mel Pipo motor v poradku.
Zlodeji bych pral,aby byl tesne pred smrti!
Ja mam teda na osmistovce neco ke 100000km a motor ok!Ani na svolavacku se retezem jsem nemusel!
Upravil vevis dne 20.02.2012 21:46
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
jenomze on ma omistofku s tim tlustym dratem co vede k zadnimu kolu
17 cm
budem reagovať len na staršie príspevky, lebo tieto novšie
Je zaujímavé ako odlišne môže reagovať psychika užívateľa na opravu "predmetu" v tomto prípade vozidla - motorky. Sám na sebe som si vyskúšal, že po niektorom zásahu do vozidla /jedno či to bolo auto alebo moto/ som sa cítil istejšie a po inom som bol nesvoj a neistý pri tom som nemal šancu posúdiť kvalitu zásahu som si to opravoval sám - skrátka pocity a realita sú /ale nie vždy / dosť ďaleko od seba.
Walter to info o skrutkách na jedno použitie a zákaze rozoberania čapu závažia si ako zistil, je to v servisnom manuály ?
Ak ešte niekto uvažuje o spodnom kartry ako o problematickom mieste prikladám ešte jedno foto z NUDY aby tu nebola nuda
Ja tomu osmikilu daval rozhodne vic nez je normalni. I tak ta motorka vydrzela vsemozne psycho a buhvi kolik by jeste najela, takze total respekt... az na tu spalenou spojku v 10tisicich prevazne po silnici, teda! :-)