Ještě mě napadlo udělat nějakou společnou akci. Takže jsem to naplánoval na poslední víkend v dubnu (27.-29.4.). Kdo bude chtít přijet ať napíše a já seženu ubytování v kempu nebo v penzionech nebo pronajmu celou chatu od horolezců.
Nikos
Svíčka za DOCA!
Takže vážení motorkáři, dnes jsem předběžně zamluvil na celý víkend toto http://www.klubho...hp/chalupa
popis chalupy si přečtěte, musíte mít s sebou spacáky a polštáře.
Plán stravování je asi takovýto: v pátek přijeďte najedení, na sobotu a neděli jsem schopen zařídit nějakou snídani(žena něco doveze) kávu a čaj dodám, na pátek a sobotu večer pivo(Konrád 11) zařídím, budu mít sudy s pípou, v sobotu se navečeříme po cestě(hospodu také zařídím)a na chalupě budou ještě nějaké buřtíky k ohni. Info- k nejbližší hospodě nebo krámu cca 3 km.
Za chatu se platí 3000,- za víkend, zálohu vybírat nebudu, věřím v solidnost, že Ti co napíší že přijedou, fakt dorazí a na chalupu se složíme.
Plán pátek: příjezd a volná zábava
Plán sobota: na 11 hodinu odjezd na hřbitov zapálit svíčku a pokecat s Docem(pro Ty, co přijedou až v sobotu, nebo jen zavzpomínat)
potom nějaká ta vyjížďka, večeře v hospodě, odjezd na chatu a pokračuje volná zábava
Plán neděle: se napapáte a pojedete do pryč
Dejte vědět do 15.2. já pak musím chatu potvrdit!!!
Pište sem, ať se mi to líp počítá
díky Nikos
Účastníci nájezdu:
Horseman + 1
PavelDR + 1
ZdenPha + 1
Semtex
Cornelius
Matess
Luďek Bud
Lukyn Bud + 1
Zdeny
a mám předběžně potvrzenou účast Nikolase(syn Doca)
Upravil nikos dne 27.01.2018 09:34
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
R.I.P.... tvl. ono je to uz PET let... to je desny.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ještě mě napadlo udělat nějakou společnou akci. Takže jsem to naplánoval na poslední víkend v dubnu (27.-29.4.). Kdo bude chtít přijet ať napíše a já seženu ubytování v kempu nebo v penzionech nebo pronajmu celou chatu od horolezců.
Nikos
Svíčka za DOCA!
Takže vážení motorkáři, dnes jsem předběžně zamluvil na celý víkend toto http://www.klubho...hp/chalupa
popis chalupy si přečtěte, musíte mít s sebou spacáky a polštáře.
Plán stravování je asi takovýto: v pátek přijeďte najedení, na sobotu a neděli jsem schopen zařídit nějakou snídani(žena něco doveze) kávu a čaj dodám, na pátek a sobotu večer pivo(Konrád 11) zařídím, budu mít sudy s pípou, v sobotu se navečeříme po cestě(hospodu také zařídím)a na chalupě budou ještě nějaké buřtíky k ohni. Info- k nejbližší hospodě nebo krámu cca 3 km.
Za chatu se platí 3000,- za víkend, zálohu vybírat nebudu, věřím v solidnost, že Ti co napíší že přijedou, fakt dorazí a na chalupu se složíme.
Plán pátek: příjezd a volná zábava
Plán sobota: na 11 hodinu odjezd na hřbitov zapálit svíčku a pokecat s Docem(pro Ty, co přijedou až v sobotu, nebo jen zavzpomínat)
potom nějaká ta vyjížďka, večeře v hospodě, odjezd na chatu a pokračuje volná zábava
Plán neděle: se napapáte a pojedete do pryč
Dejte vědět do 15.2. já pak musím chatu potvrdit!!!
Pište sem, ať se mi to líp počítá
díky Nikos
Účastníci nájezdu:
Horseman + 1
PavelDR + 1
ZdenPha + 1
Semtex
Cornelius
Matess
Luďek Bud
Lukyn Bud + 1
Zdeny
a mám předběžně potvrzenou účast Nikolase(syn Doca)
Už se to blíží
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
špatnej víkend, jinak bych se podíval taky. No jo, čárošky a příští vejlet......Ty svátky..... Snad se mě jednou podaří se kouknout.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
špatnej víkend, jinak bych se podíval taky. No jo, čárošky a příští vejlet......Ty svátky..... Snad se mě jednou podaří se kouknout.
imho blbej timing.. v tuhle dobu je to vsesmerne narvany..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2