T-Diesel napsal:
Zvazuji vymenu pneu - jizda z 98% asfalt, zbytek nejaka polnacka nebo prasna cesta, zadny teren, les... nic takoveho.
Videl jsem nove Tourance Exp, ma nekdo zkusenost s timto?
Já teď jezdím Conti Trail Attack, který jsou na silnici prostě neuvěřitelný a mimo asfalt zvládnou mnohem víc, než na co vypadaj. (Pokud to není hluboký bláto.) Opravdu doporučuji vyzkoušet, na silnici udělají z GS úplně jinou motorku a přitom na šotolině, kamení nebo udusané půdě trakce jedna báseň.
Tourance Exp. jsem si koupil na předek asi před měsícem a je super.Jezdím taky jen asfalt a suché polňačky. V Německu je obouvají na nové GS a věřím, že ví co dělají. Kámoš má nové GS a také tvrdí, že lepší gumy nejezdil.
no jeste mi kolega doporucoval pro moji jizdu obout vylozene silnicni pneu - metzeller dela model Roadtec Z6 v uprave primo pro velke silnicni endura. Sice na GS by to vypadalo asi divne, ale funkcni by to mohlo byt.
na E07 jsem ujel asi 10tis km, predek mi slezl, a na zadku se mi z vnejsku odlepuji spalky a praska to. Jezdime ve dvou nalozeni a predek na 1,8 a zadek na 2,0 samozrejme za studena. Jinak ty gumy jsou poskakany jak cert... nevim jestli to tam jeste nekdy nazuju.. po albanii pridam fotku... albosku jedu na zadku s dakarkou samozrejme s dusi...a predek dojizdim E07 tak jsem zvedav...
jinak s 07 jsme jezdili trosku offroadek po Rumunsku zase ve dvou, a relativne se to dalo... dokud nedoslo na blaticko, tam mlada musela slizt, prelizt a ja jsem to rozpalil obvykle od lesa a jel jel jel, bo zastavit v blate... to by asi 07 nedala. U E07 neni potreba sundavat zadni blatnicek
Upravil ChipGS dne 08.08.2008 23:12
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Zdar lidi, nemate někdo tip, kde by šly atuálně sehnat pneu Metzeler Tourance Exp na 1150 za slušný prachy? Někdo z osazenstva tady myslím dohonce dělá do pneu, tak třeba něco nabídne. Dík...
c0 napsal:
Zdar lidi, nemate někdo tip, kde by šly atuálně sehnat pneu Metzeler Tourance Exp na 1150 za slušný prachy? Někdo z osazenstva tady myslím dohonce dělá do pneu, tak třeba něco nabídne. Dík...
c0 napsal:
nejsu u ceníku ale myslým že tuto cenu mám taky s tím že nabízím i montáž a vyvážení a to i zadního kola BMW R...
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
bagio1 napsal:
pozri www.rfmoto.cz
je to za ine prachy a posle ti to za 3kila domov
Hmmm ale 300 poštovný a cca 500 montáž a pokud to nehodíš do struhy nebo nepošleš zpět prodejci tak něco na likvidaci a seš na tom možná stejně jako jinde
Pridam jednu zkusenost:
Pri koupi moto jsem mel obuto OEM Bridgestone Battlewing. Vydrzeli mi 17tis.km zadni sjeta az na nulovy vzorek, od 14 tis km hucely v zatackach, predni jeste vzorek dobry ale uz mi to vlinilo neprijemne s motorkou...
Na predchozi moto (F650gs) jsem mel tourancky a naprosta spokojenost, ani po 16tis km nevypadaly, ze by se blizila vymena.
Tak jsem zvolil znova Tourance i na 12GS.
Neprijemne prekvapeni - motorka se daleko hur ovlada i pri manevrovani na miste. Pri jizde ji musim nutit do zatacek. Bridgestony sice moc nevydrzely (uz od 13tis km bylo videt, ze vymena se blizi) ale zato motorka se vodila nadherne...
Mizi33 napsal:
Pridam jednu zkusenost:
Pri koupi moto jsem mel obuto OEM Bridgestone Battlewing. Vydrzeli mi 17tis.km zadni sjeta az na nulovy vzorek, od 14 tis km hucely v zatackach, predni jeste vzorek dobry ale uz mi to vlinilo neprijemne s motorkou...
Na predchozi moto (F650gs) jsem mel tourancky a naprosta spokojenost, ani po 16tis km nevypadaly, ze by se blizila vymena.
Neprijemne prekvapeni - motorka se daleko hur ovlada i pri manevrovani na miste. Pri jizde ji musim nutit do zatacek. Bridgestony sice moc nevydrzely (uz od 13tis km bylo videt, ze vymena se blizi) ale zato motorka se vodila nadherne...
No nic, snad si zvyknu
No ja jsem s B-BW hodne spokojeny, ale jen na cestu. Jeste udusana hlina jde... ale jak s tim vjedu na sterk, prach nebo nedejboze bahno, je konec
Mizi33 napsal:
Pridam jednu zkusenost:
No nic, snad si zvyknu
ja na Bridgestone nedám dopustit gsx 14tka na nich šla až na padáky (BT 020 a 021 ) a gs na BW taky nemá problém atím sem škrknul běžne botou a jednou se i kufr ozval se mu kontakt se zemí zřejmně nepozdával.
Tak opět dotaz pro odborníky: po zklamání s ContiEscape (výdrž asi 3t km, v terénu nic moc a kloužou i na suché silnici) přemýšlím o Heidenau Enduro K60...Vážně nevím co obout na přední 19", aby to bylo aspoň trochu do terénu a bylo v pohodě na silnici. Mám ještě jeden dementní nápad: co když tam dám 110/80, když tam má být 100/90...ví někdo co se stane..???
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mikes> Cao ty mas takovy rozmery kol a premyslis? Mitas se ti nechce davat? Jediny minus co maj je to, ze nejsou rozmery na velky hrochy, na maly hrosiky snad v pohode.
Peacemaker napsal:
Mikes> Cao ty mas takovy rozmery kol a premyslis? Mitas se ti nechce davat? Jediny minus co maj je to, ze nejsou rozmery na velky hrochy, na maly hrosiky snad v pohode.
Ciao Peacemaker. Asi mi stejně nic jiného nezbude, než ED07. Ale já chtěl něco lepšejšího...
Mikes
Nově s KTM... :-)
Ahoj příznivci pneu Mitas,
přeposílám pro zajímavost odpověď z firmy JBR Pneu ohledně bezdušových E-09 Dakar. Tak snad budou i přední bezdušovky......
Dobrý den,
pneu Mitas 140/80-17 69T E-09 DAKAR TL je na skladě a můžeme ji odeslat do 3 dnů, v případě Mitas 100/90-19 57T E-09 DAKAR TL, má dodavatel problémy se skladovým stavem těchto pneumatik, doba dodání této pneu může být i několik týtnů.