uz nic, vsechno mam dneska jsem vybaloval motorku pres vekend nebyl cas, ty ponozky me nestvou , alespon si pejci maji s cim hrat a jeden par se kterym si pohraly jsem vyhodil uz tam do popelnice, takze me stve jen ten obal na fotak
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Aktualizováno..........
Upravil swat dne 09.10.2012 21:28
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
schrek napsal:
uz nic, vsechno mam dneska jsem vybaloval motorku pres vekend nebyl cas, ty ponozky me nestvou , alespon si pejci maji s cim hrat a jeden par se kterym si pohraly jsem vyhodil uz tam do popelnice, takze me stve jen ten obal na fotak
A já proč ty štěňata byla s vobotu tak ospalá. Teď už je mi to jasný. To ty ponožky!
schrek napsal:
no to ne byly prave uplne cisty , spsi se nima prezraly
všechny ostatní stenata jim budou zavidet, ze maji goretexovy zaludky
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
JOE: tak jak kdy bude k videni co si natocil hlavne v ten patek aji, u nikoho sem na tech videach nevidel ten sesup co jsme jeli v patek
Čeština můj koníček
schrek napsal:
JOE: tak jak kdy bude k videni co si natocil hlavne v ten patek aji, u nikoho sem na tech videach nevidel ten sesup co jsme jeli v patek
Neboj dočkáš se, ale momentálně jsem zavalený a není čas to střihnout.
Zdravím, chtěl sem se zeptat jestli pojedete ještě nějakou takovou vyjížďku teď na podzim nebo až na jaře? Rád bych se přidal! Objevil sem vás až teď, a nevěděl sem že něco takovýho jezdíte. Petr
no to v zadnym pripade tam uz nejdu sem si tam roseknul nohu jak jsem psal lezi tam na dne kus UAZe co se tam utopil
Čeština můj koníček
Emilio Alzamora napsal:
Vlastimile a pojedeš na JAFCE nebo BAFKU?
nezapomeň na klobouk,pane TAU.....
Na Yamaze krasavče,na Yamaze
Kdyby jsi sundal ty černé brýle (stejně v nich vypadáš blbě,a každý Tě stejně pozná.....)tak bys rozpoznal rozdíl mezi klasickým kloboukem a buřinkou
Upravil 3axap dne 05.11.2012 13:26
milan enduroskola napsal:
škoda žes nepřijel, všichni se na tebe tak těšili
Nevím proč se těšilinebyl jsem přihlášený,ani jsem nepsal že bych chtěl přijet
Pojedu až na jaře,pokud Joe vyhraje tu anketujestli už nebudu v Severni Koreji