No, to je prave ono. Proto ma prima volba svoje odpurce. Vetsina lidi se rozhoduje subjektivne, podle sympatii, pomluv, kampani, toho, jak jsou jim kandidati servirovani medii. Objektivni duvody pro volbu toho ci onoho kandidata evidentne u vetsiny nehrajou zadnou roli. :-/
No, to je prave ono. Proto ma prima volba svoje odpurce. Vetsina lidi se rozhoduje subjektivne, podle sympatii, pomluv, kampani, toho, jak jsou jim kandidati servirovani medii. Objektivni duvody pro volbu toho ci onoho kandidata evidentne u vetsiny nehrajou zadnou roli. :-/
No a u poslanců a senátorů při volbě převládalo co? Raději nevědětLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Vyjímečně máš mé sympatieZeman jede ze všech nejvíc vlevo
boze ty jses fakt jelito... Zeman samozrejme nejvic vlevo neni, to je s rezervou Fiserova. Nasledne Dienstbier.
Pripadne Bobo, ktera sve nazory rada poupravi dle situace 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
alesvagner napsal:
a někomu se do toho eště zamotá kritérium o charakteru kandidáta
říkám si hurikán
alesvagner napsal:
No a u poslanců a senátorů při volbě převládalo co? Raději nevědět
Ja nevim, ja volim podle programu a ne podle xichtu. Ty lidi neznam a prostredky na to, abych kazdeho jednoho lustroval nemam.
... nevim, ja volim podle programu a ne podle xichtu. Ty lidi neznam a prostredky na to, abych kazdeho jednoho lustroval nemam.
Já spíš volím v tomto případě tak, abych co nejvíce politiků nas...... Programy to je snůška slintů, který po volbách upadnou v zapomění a podle ****u bych si taky nevybral. Hnus, hnus, mumie, omalovánky, hnus, hnus, čarodějnice..... Stejně to bude fraška. Ale může u toho být i trocha srandy. Doufám, že Avatar projde do druhého kola a já se popasu na mediálním zděšení pro vohnoutyLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
kdyby to tak šlo aby se lidé v celé zemi domluvily a nikdo by volit nešel tak se dám vsadit že vyhraje Zeman aniž by byl jediný hlasovací lístek v hlasovací urně
lidi zpamatuj te se tyhle volby to je jen taškařice pro národ aby si myslel jaká je tu demokracie a svoboda
místo prezidenta po Klausovi je již dávno domluvené několik let dopředu
prezident bude Zeman aníž by ho kdo volil !!!!!!!*pissed*
je to hnus koukněte co udělaly z Okamurou to se ho bály ????
když ho miluješ není co řešit
alesvagner napsal:
... nevim, ja volim podle programu a ne podle xichtu. Ty lidi neznam a prostredky na to, abych kazdeho jednoho lustroval nemam.
Já spíš volím v tomto případě tak, abych co nejvíce politiků nas...... Programy to je snůška slintů, který po volbách upadnou v zapomění a podle ****u bych si taky nevybral. Hnus, hnus, mumie, omalovánky, hnus, hnus, čarodějnice..... Stejně to bude fraška. Ale může u toho být i trocha srandy. Doufám, že Avatar projde do druhého kola a já se popasu na mediálním zděšení pro vohnouty
Tvuj postoj (stejne jako vsech, kdo ho sdili) je smutnym dusledkem dosavadni politiky vetsiny stran i jejich predstavitelu, kdy jedinou motivaci volit zustava potreba nekoho nastvat. Ja si naopak myslim, ze vetsina kandidatu mela za svuj zivot moznost predvest sve postoje, jejich stalost a kontinuitu. A podle toho se budu rozhodovat.
Upravil kaca dne 09.01.2013 16:30
fifa napsal:
kdyby to tak šlo aby se lidé v celé zemi domluvily a nikdo by volit nešel tak se dám vsadit že vyhraje Zeman aniž by byl jediný hlasovací lístek v hlasovací urně
lidi zpamatuj te se tyhle volby to je jen taškařice pro národ aby si myslel jaká je tu demokracie a svoboda
místo prezidenta po Klausovi je již dávno domluvené několik let dopředu
prezident bude Zeman aníž by ho kdo volil !!!!!!!*pissed*
je to hnus koukněte co udělaly z Okamurou to se ho bály ????
Myslím, že jsi trochu mimo. Okamůra si to víceméně zavinil sám a teď okolo sebe bije a dělá ukřivděného.....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
http://www.stream.cz/video/785372-co-hitler-rika-na-primou-volbu-prezidenta-u-nas
Závěrečná věta hodně vystihuje.....
Upravil hobr dne 09.01.2013 16:55
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
ale jo akorát neznám jedinýho kdo by mě řekl že ho bude volit a to žiju na venkově že by Zemana volili ve městěch???? hchchcaa nevěřím tomu !!! i když jak napsal myslím hiks možná že jo
je to člověk kterej se podílel na dorozkradení republiky a ten má bejt prezidentem hnus !!!!
když ho miluješ není co řešit
Mě se to taky nelíbí ale vím o spoustě lidech co ho budou volit a rozmluvit jim to se mi nepovedlo. Jejich argumentace je většinou - "ten žije na vysočině na chaloupce a objímá stromy ten nic ukrást nemohl" Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.