Ja ji poznam. A jak vypada? Uz se tesim jak to dopadlo sice vim ze jsme to museli zmenit ale mylim ze to bude oki co ?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
gratuluju! a jsem rad, ze jsi to dotahl do konce.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
xHackerM napsal: Zavolejte prosím někdo Berkovi, jestli čepici chce. Omylem jsem ho připsal do objednávky a pokud jí nechce, tak jí udám, pořadník na to mám. Díky
já jsem Berek... jak vypadá ta čepice? :-D
TAKE IT EASY
Tak nakonec to koukam dobre dopadlo, zenska sakramenska.....ale jinak podle foto to dopadlo i celkem dobre ne? Vypadaji povedene....Hodis sem pak i fotky jak vypada ze predu?
Tý jo, to už je konec? To je škoda Předpokládám ale, že našeho pošťáka přepadne amnestovaný a moji čepici si uzme, takže ji možná uvidim jen ve zprávách na Nově...
Ale taktéž gratuluju k výkonu
xHackerM napsal: Zavolejte prosím někdo Berkovi, jestli čepici chce. Omylem jsem ho připsal do objednávky a pokud jí nechce, tak jí udám, pořadník na to mám. Díky
Tady jsou jména těch, kteří si objednali dodatečně. A to bez určení barvy atd.
bluesbery
LukyGS
shadowgs
cermigo
petrguss
stanislav
czunik
jirk123
Mrkněte na fotku a pošlete mi souřadnici, jakou kšiltovku chcete. Prosím co nejrychleji, rád bych to přibalil k balíkům, které půjdou zítra. Budu je v obrázku postupně škrtat...
Fotku posouvám dále ve vlákně...
Ještě asi 3ks mi tu zbydou, nabídnu později...
Upravil xHackerM dne 08.01.2013 20:29
rubigs napsal:
Hurá,už ji mám doma! Povedla se,je super,je krásná!A hlavně unikátní.Tímto velký dík Michalovi a Hugitce za úsilí,trpělivost a vytrvalost.
Vepsali jste se s Rackem do dějin. Byli jste první, komu byly doručeny!
rubigs napsal:
Hurá,už ji mám doma! Povedla se,je super,je krásná!A hlavně unikátní.Tímto velký dík Michalovi a Hugitce za úsilí,trpělivost a vytrvalost.
Vepsali jste se s Rackem do dějin. Byli jste první, komu byly doručeny!
Tak jsi to dotáhl do vítězného konce Paráda.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz