normální člověk umí uznat chybu a omluvit se, to je příklad jak dnes Sránskýho tak včera Karla. Miloš, ten to umět nemusí, bo se v životě nespletl
To samý destkrát Milošovo upozornění na férovou diskuzi doprovozený výpadem v každý větě teď republika volepená Stopkalouskenahrad
A Karel se usmívá
Vono to dopadne
říkám si hurikán
vorel napsal:
normální člověk umí uznat chybu a omluvit se, to je příklad jak dnes Sránskýho tak včera Karla. Miloš, ten to umět nemusí, bo se v životě nespletl
To samý destkrát Milošovo upozornění na férovou diskuzi doprovozený výpadem v každý větě teď republika volepená Stopkalouskenahrad
A Karel se usmívá
Vono to dopadne
Víš co je vtipný? Že i kdybychom smazali vše z minulosti obou kandidátů a brali jen to co bylo dáno od začátku kampaňě, tak Zeman x krát porušil své slovo a přesto to jeho příznivcům nevadí....čím to asi bude
Já volím čisté svědomí. Své
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
TO Allroad: Byla to moje reakce na příspěvek, který napsal Dovi. Nebylo to asi zřejmé . Souhlasím s ním. Jsem totiž většinou vždy na straně těch "slabších". A musíš uznat, že je náš národ v současné době masírován médií (která jsou v zahraničních rukou) ve prospěch knížete ....Jsem velmi ráda, že Schwarzenberg reagoval na Benešovy dekrety tak, jak reagoval. Byla to velmi spontánní reakce. Za to musel od svých poradců dostat co proto, ale bohužel (pro něj) už pozdě. Teď už to zpět nevezme, ať bude říkat cokoliv. Je to v něm. Je takový. Jo a ještě něco. Kníže, jako zástupce německé šlechty, je v přímém rozporu z Masarykovými politickými a ekonomickými reformami (zkonfiskování majetku šlechty a katolické církve a zrušení šleštických titulů)..... taky si všimněte, že nikdy nenavazuje na první republiku.... na Masarykův odkaz.....
To JeeS - to jsi asi neslyšela všechno, říkal, že byl vychován v duchu masarykovské 1. republiky, ono toho z monarchie mnoho nezbylo po téměř 20 letech.
Jeho otec by jako Němec sotva mohl být důstojník Českosl. armády. A kdyby to byl takový odrodilec, jak mu pořád někteří zabedněnci mají za zlé, myslíš, že by zrestituoval a zůstal zde? Mohl dostat majetek a tradá zpátky do Rakous, to však neudělal.
Volme Karla, dostaneme
- rakušáka, co si hraje na státníka
- Kalouskova pohunka, co ale rychle svlékne kabát TOP09 - jeho slova - když bude třeba
- prohlašuje, že Benešovi dekrety jsou neplatné - sudeťáci se už těší
- pokud bude průser, uteče stejně jak v minulosti jeho rodina přesunula své působení, proč jen neutekla před němci ?
- schvaluje-neschvaluje amnestii, jak se to hodí
Pouze krátký výčet. Jako člověk mi nevadí vůbec, jako ministr zahraničí trochu. Jako prezident - názor politologů, že prezident musí být státník, ne politik - tak to nebudem mít nikoho, Kája určitě není státník a Miloš je politik(bývalý)
Přece Zemana je to člověk z lidu a ma to v hlavě srovnaní a ne Karla kterej neumi ani pořadne česky a nenimu ani rozumět a toho chcete za prezidenta? to jste ČEŠI!!!
bobGS napsal:
Volme Karla, dostaneme
- Kalouskova pohunka, co ale rychle svlékne kabát TOP09 - jeho slova - když bude třeba
- pokud bude průser, uteče stejně jak v minulosti jeho rodina přesunula své působení, proč jen neutekla před němci ?
Pouze krátký výčet. Jako člověk mi nevadí vůbec, jako ministr zahraničí trochu. Jako prezident - názor politologů, že prezident musí být státník, ne politik - tak to nebudem mít nikoho, Kája určitě není státník a Miloš je politik(bývalý)
Svatá ty prostoto. Tam chybí už jen to že žere malé děti k obědu.
bobGS napsal:
Volme Karla, dostaneme
Svatá ty prostoto. Tam chybí už jen to že žere malé děti k obědu.
Proč, to nemůže mít každý svůj názor? Proč je jiný lepší než můj
http://www.novinky.cz/domaci/290871-scenarista-stransky-se-omluvil-dejdarovi-psal-jsem-to-ve-vzteku.html
tenhle pán si asi přinesl tyhle praktiky z doby dávno minulé, jako někteří jiní
Koruna všeho je omluva, že volil nesprávná slova- názor není o slovech ale o postoji a ten vyjádřil zcela jasně - po bolševicku s ním zemanovcem zatočím, už si ani neškrtne - to je hnus velebnosti
Upravil bobGS dne 21.01.2013 21:59
sada napsal:
Přece Zemana je to člověk z lidu a ma to v hlavě srovnaní a ne Karla kterej neumi ani pořadne česky a nenimu ani rozumět a toho chcete za prezidenta? to jste ČEŠI!!!
A ty jsi co? Ten co neumí ani psát a bude kritizovat jinýho? Vlastně ano - ty jsi Čech s velkým Č!
Upravil kaca dne 21.01.2013 21:58
bobGS napsal:
Volme Karla, dostaneme
Nehodlam ti to tu rozebirat vsechno, ale jestli dovolis, alespon nejkriklavejsi ulety.
Neni rakusak a nikdy nebyl, ani narodnosti, ani obcanstvim (stale ceske a k tomu svycarske, ktere ale maji dedicne). Dokonce mluvi nemecky s ceskym prizvukem
Nevzali roha, ale byli de facto nasilne vystehovani a nepresunuli pusobeni, ale sli k babicce do bezneho bytu a bez jakehokoli osobniho majetku. Tato cast rodu zadny majetek mimo cechy nemela. Karel dedil nahodou po stryci , ktery nemel nastupce a to az v roce 65. A co se nejvetsi perly, tedy dekretu tyce, tak nerekl ohledne jejich platnosti nic nez pravdu, popis skutecnosti, tak jako ostatne Zeman i Klaus davno pred nim. Dekrety totiz realne neplati, ale stejne tak jsou pripadne naroky odsunutych nevymahatelne...
Jestli by se na neco sudetaci mohli tesit, tak na to, ze nekdo bude mit odvahu priznat, ze i to co nas narod po valce provedl, jakkoli se to neda porovnavat s pusobenim nacistu a da se s prihlednutim k tomu predstavit motivaci k takovemu jednani, tak ze to proste byla nespravedlnost. A vyhnani 3milionu lidi na zaklade jejich etnickeho puvodu by proste v dnesni realite tezko nekdo soudny nazval jinak nez zlocin. Ale na to by se mel tesit i kazdy slusny cech, ktery na svuj puvod chce byt hrdy. To spravne vlastenectvi prece nespociva v piglovani vlastni historie i pritomnosti na ruzovo, ale v tom, dokazat priznat pochybeni a pripadne se za nej omluvit a pokud to jde i poucit.
Upravil morabo dne 21.01.2013 22:06
Maiali nel Fango!
http://www.novinky.cz/domaci/290871-scenarista-stransky-se-omluvil-dejdarovi-psal-jsem-to-ve-vzteku.html
Koruna všeho je omluva, že volil nesprávná slova- názor není o slovech ale o postoji a ten vyjádřil zcela jasně
A já s ním souhlasím. Dejdar zahrál roli perfektně, celý seriál byl velmi vydařený - možná ho plně pochopí až příští generace. Dejdar tvrdil, že mu to změnilo pohled na mnoho věcí z té doby, čemuž bych taky věřil - především na to, jak se chovala česká soldatesky při vyhánění a likvidaci svých bývalých sousedů a jak se dál choval bolševik. O to víc je pro mne nepochopitelné, jak může volit někoho, kdo škemrá u komunistů o podporu. Ale to je holt pokřivenost dnešní doby, morálky, cti atd. Ale o tom už se napsalo, a všechno marno, jak je vidět.
sada napsal:
A ty jsi co? Ten co neumí ani psát a bude kritizovat jinýho? Vlastně ano - ty jsi Čech s velkým Č!
Musím se zastat psát, číst a mluvit líp než Kája umí 90% národa, to není těžké, ale spát umí Kája nejlíp, to je fakt
bobGS napsal:
Volme Karla, dostaneme
Nehodlam ti to tu rozebirat vsechno, ale jestli dovolid, alespon nejkriklavejsi ulety.
Neni rakusak a nikdy nebyl, ani narodnosti, ani obcanstvim (stale ceske a k tomu svycarske, ktere ale maji dedicne). Dokonce mluvi nemecky s ceskym mprizvukem
Nevzali roha, ale byli de facto nasilne vystehovani a nepresunuli pusobeni, ale sli k babicce do bezneho bytu. Tato cast rodu zadny majetek mimo cechy nemela. Karel dedil nahodou po stryci , ktery nemel nastupce a to az v roce 65. A co se nejvetsi perly, tedy dekretu tyce, tak nerekl ohledne jejich platnosti nic nez pravdu, popis skutecnosti, tak jako ostatne Zeman i Klaus davno pred nim. Dekrety totiz realne neplati, ale stejne tak jsou pripadne naroky odsunutych nevymahatelne...
Jestli by se na neco sudetaci mohli tesit, tak na to, ze nekdo bude mit odvahu priznat, ze i to co nas narod po valce provedl, jakkoli se to neda porovnavat s pusobenim nacistu a da se s prihlednutim k tomu predstavit motivaci k takovemu jednani, tak ze to proste byla nespravedlnost. A vyhnani 3milionu lidi na zaklade jejich etnickeho puvodu by proste v dnesni realite tezko nekdo soudny nazval jinak nez zlocin. Ale na to by se mel tesit i kazdy slusny cech, ktery na svuj puvod chce byt hrdy. To spravne vlastenectvi prece nespociva v piglovani vlastni historie i pritomnosti na ruzovo, ale v tom, dokazat priznat pochybeni a pripadne se za nej omluvit a pokud to jde i poucit.
Morabo, je to marný, některý lidi jsou rozbitý. Tohle je pořád dokola, nic nového nemají ale na jejich dvoreček s malým hnojíkem to stačí...
sada napsal:
Musím se zastat psát, číst a mluvit líp než Kája umí 90% národa, to není těžké, ale spát umí Kája nejlíp, to je fakt
Koruna všeho je omluva, že volil nesprávná slova- názor není o slovech ale o postoji a ten vyjádřil zcela jasně
A já s ním souhlasím. Dejdar zahrál roli perfektně, celý seriál byl velmi vydařený - možná ho plně pochopí až příští generace. Dejdar tvrdil, že mu to změnilo pohled na mnoho věcí z té doby, čemuž bych taky věřil - především na to, jak se chovala česká soldatesky při vyhánění a likvidaci svých bývalých sousedů a jak se dál choval bolševik. O to víc je pro mne nepochopitelné, jak může volit někoho, kdo škemrá u komunistů o podporu. Ale to je holt pokřivenost dnešní doby, morálky, cti atd. Ale o tom už se napsalo, a všechno marno, jak je vidět.
Víš něco o chování německé soldatesky a henleinovců v roce 1938? Moji prarodiče měli být upáleni ve škole jen proto, že byli češi, tohle se dneska neučí to není moderní, krátkou paměť máme a tenhle seriál vzhledem k demokratickému postoji jeho tvůrce - nevím, začátek sqělý, pokračování má všechny znaky komunistického pohledu jen s opačným znaménkem, příliš jednoduchý pohled na tu dobu. Proč ne. Doufám, že příští generace se budou učit o této době pravdivě a ne totalitní optikou, ať červenou, kterou jsme se učili my, nebo modrou, která se učí dneska. Každá totalita stojí za..ho..o
A stejně - nejlíp umí spát Kája a navíc za ty prachy
Upravil bobGS dne 21.01.2013 22:16