Jarda Dingo napsal:
Mě islám nevadil dokonce ty lidi mi přišli míň zblblí než my, ale to je jedno... až to někdy půjde zajeď tam, někam mimo turistický místa a sám uvidíš
Jardo rekni, jses opravdu tak absurdne povrchni?
tobe fakt staci, ze se na tebe muslim usmeje a pekne te pohosti? ze si pak v patek vecer svorne zahejtuji na kafiry, to zretelne prehlizis. Ze se povazuji za nam nadrazene, ze napodobuji nasilneho warlorda mohameda, ze maji koranem povolene mlaceni zenskych.. to ti jako nevadi?
Mezi nackama... a to i tema, co byli zamestnani v lagrech, bylo plno na "prvni pohled" slusnych lidi, co meli rodiny, jezdili na vikendy... atd.
Jako sorry, na obhajobe islamu neni NIC peknyho.
Kubo, a ty je považuješ za sobě rovné, když ti tak vadí, že oni nás považují za méněcenné? Jarda napsal, že on osobně má dobrou lidskou zkušenost s obyčejnými lidmi v zemi, kterou bys ty nejradši vymazal z mapy. Nikde v tom nevidím, že by objahoval to, proti čemu tak vehementně bojuješ. Tu úpěnlivost by ti možná mohl leckterý islamista závidět.
Tvoje názory jsou asi "objektivně pravdivé", ale způsob jejich obhajování je podle mě daleko za hranicí vyjádření názoru.
no tak nějak sjem to mylsel,jen se mi to nedařilo zformulovat ,děkuju
Po překročení hranic a otevření úst by visel za koule v horkém průvanu.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
sadilek napsal:
Jen bych se Katky zeptal když už je tady co na to doma?A jestli je to pro ní opravdu normální vzít si někoho koho zná sotva měsíc?
Abdul bez svatby nechce zasouvat
kdyby byl shia, dost mozna by to resili "docasnymi snatky" -- mut'ah.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pardal napsal:
Katarinu jsem mel moznost poznat z par telefonu co jsme vedli ohledne vybaveni, ale i to na me udelalo dojem, z ni energie přímo sálala i pres mobil, je to živel, pro neco se rozhodla, udělala to , veděla ze to je dobrodružství, že ji může potkat cokoli a taky potkalo... :-), proč by nejela dál, copak ji v tom něco brání, spousta lidí je vdaných a ženatých a jezdí :-)
Nečetl jsem celou tuhle diskuzi, ale nekterými odpovedmi jsem se bavil, ono kam pise Hicks tak je vzdycky zabava až na ostří nože.... :-)
To byl i můj názor, vždyť tak velký SEN ji láska, která může pokračovat po příjezdu z cest nemůže odradit a aspoň to bude taková zkouška pro oba. Možná proto i ta svatba...
| BMW F650GS | 2000 |
No to mě p.... a co sen který právě skončil? To se takhle ,,nahrazuje"? Ale je zodpovědná jen sobě, a protozě mě nezklamala, tak mě to nijak nepřivádí k vyhroceným názorům jak jiné. Možná to jednou dotáhne, třeba na ni časem přijde chuť dokončit rozdělanou věc. A vlastně vycházím z informací z posledních dvou stran ...takže třeba jede
katarina napsal:
ježek nepostrehla som tvoju otazku to je dovod prečo som neodpovedala..
daj ešte raz a nejeduj sa
Ja jsem nepsal nic o zadne otazce... co hulite??
"Stojim si za tim, co jsem napsal.. Katarina se mi k tomu nikdy nevyjadrila a respektuji jeji volbu."
A?? nějak jsem tvůj příspěvek nepochopil.. ty hulíš taky?? Hele nejste tam spolu??
Ne, to byla jen reakce na to, že jsi psal, že jsi se na nic neptal... No a já Ti poslala Tvoji "otázku" (nevím jaké znění měla předtím - tu ona chtěla zopakovat), aby ti mohla odpovědět. Jinak, ne, nehulím.
No a jakou otazku jsi mi poslala?? Ja jsem zadnou nepolozil.. evidentne jsi takova chytroprdka ktera ma potrebu resit veci o kterych nic nevi.. nebo vis neco vic nez ja??? Ja jsem se totiz na nic neptal, ja jsem pouze nektere veci konstatoval a to na základe danych podkladů a ty nejde okecat. Tak pořád nevím o cem tu meleš.. upresnis???
Upravil jezek dne 20.06.2013 00:40
katarina napsal:
ježek nepostrehla som tvoju otazku to je dovod prečo som neodpovedala..
daj ešte raz a nejeduj sa
Ja jsem nepsal nic o zadne otazce... co hulite??
"Stojim si za tim, co jsem napsal.. Katarina se mi k tomu nikdy nevyjadrila a respektuji jeji volbu."
A?? nějak jsem tvůj příspěvek nepochopil.. ty hulíš taky?? Hele nejste tam spolu??
Ne, to byla jen reakce na to, že jsi psal, že jsi se na nic neptal... No a já Ti poslala Tvoji "otázku" (nevím jaké znění měla předtím - tu ona chtěla zopakovat), aby ti mohla odpovědět. Jinak, ne, nehulím.
No a jakou otazku jsi mi poslala?? Ja jsem zadnou nepolozil.. evidentne jsi takova chytroprdka ktera ma potrebu resit veci o kterych nic nevi.. nebo vis neco vic nez ja??? Ja jsem se totiz na nic neptal, ja jsem pouze nektere veci konstatoval a to na základe danych podkladů a ty nejde okecat. Tak pořád nevím o cem tu meleš.. upresnis???
Chtroprďka nejsem, ty jsi psal, že se ti nikdy k něčemu nevyjádřila a ji zajímalo na co měla reagovat.... Nic více, nic méně.
| BMW F650GS | 2000 |
kanecek napsal:
Chtroprďka nejsem, ty jsi psal, že se ti nikdy k něčemu nevyjádřila a ji zajímalo na co měla reagovat.... Nic více, nic méně.
hele a nechces si o tom islamu fakt neco nastudovat? az se zase zahledi nejaka tvoje kamaradka do Chaleda, abys ji z toho zvladla vysekat vcas?
precti nebo poslechni si neco treba od exmuslimek, jak to vypada v realu. Fakt to neni sranda. A podle sáríi je pro babu fakt celkem obtizne (narozdil od chlapa) se rozvest a celkem automaticky prichazi o deti. Navic po muslimovi NEMUZE DEDIT MAJETEK NEMUSLIM.
A to se nebavime o monoklech, pokud ta zenska FAKT neseka dobrotu.
Zacina to soft... aneb kdyz ptacka lapaji...
Upravil hicks dne 20.06.2013 07:04
17 cm
kanecek napsal:
hele a nechces si o tom islamu fakt neco nastudovat? az se zase zahledi nejaka tvoje kamaradka do Chaleda, abys ji z toho zvladla vysekat vcas?
precti nebo poslechni si neco treba od exmuslimek, jak to vypada v realu. Fakt to neni sranda. A podle sáríi je pro babu fakt celkem obtizne (narozdil od chlapa) se rozvest a celkem automaticky prichazi o deti. Navic po muslimovi NEMUZE DEDIT MAJETEK NEMUSLIM.
Katarina není moje kamarádka, v životě jsem ji neviděla osobně
Vidíme to dnes a denně co se děje (protože špatné zprávy a činy více působí na lidi a šíří se rychle), samou špínu nám v TV ukazují, ale mezi vší tou špínou se ději i dobré věci a já se té myšlence myšlence nebráním, že se tam i kdekoliv jinde najde i dobrý člověk. Nevím, proč mi to pořád chceš vymluvit, to je můj názor..., a snad na takového člověka zrovna narazila. Nevíš o něm nic, ji neznáš, představ si, že na Tebe se bude kydat takový hnůj, aniž by si stačil říct ahoj. Je jedno v jaké zemi žije. Ale to bych se opakovala... a popravdě už mě to neba Já jim to přeji...
... a až se něco takového hrozného stane, ráda Ti dám za pravdu v tomto případě (záměrně ne v těch ostatních, budoucích, protože ty ještě neskočily). A budu si myslet, že jsi byl jasnovidec
Upravil kanecek dne 20.06.2013 07:10
| BMW F650GS | 2000 |
kanecek napsal:
V tom máš sice pravdu, ale jak tento Tvůj exkurz do islámské reality souvisí s položenou-nepoloženou otázkou pana Ježka slečně Kataríně?
Ještě že já neřešil pneumatiky v Mitasu pro Katarinu tak, jak mne žádal TT. Teď bych byl za idi*ta. Už tenkrát se mi to nezdálo. Jinak jí přeji všechno nej. Je to její volba, byť nezodpovědná vůči všem, co se na projektu podíleli.
Upravil joe dne 20.06.2013 08:10
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Joe napsal:
Ještě že já neřešil pneumatiky v Mitasu pro Katarinu tak, jak mne žádal TT. Teď bych byl za idi*ta. Už tenkrát se mi to nezdálo. Jinak jí přeji všechno nej. Je to její volba, byť nezodpovědná vůči všem, co se na projektu podíleli.
Pokud TT myslíš Touratech CZ, tak nevím o tom, že by tě Touratech o pneumatiky pro Katarínu žádal. Možná jsi myslel Touratech SK, to je klidně možný, protože celý ten projekt zařizovali oni. Jestli pro ní něco zařizoval Milan, tak je potřeba rozlišit jestli jde o enduroškolu nebo Touratech, protože to není jedno a totéž. Já za sebe jen jí pomohl s přípravou GPSky, kterou dostala od sponzora naprosto holou a bez map a neuměla si ani připravit mapy z OSM ani neměla programy v počítači atd. Ale s tím projektem jako takovým oficiálně nemá Touratech CZ nic společného, je to akce TT-SK.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Jinak bych na tohle téma jen chtěl napsat, že nikdo nevíme důvody, které jí k tomu vedly a těžko můžeme něco hodnotit. Kdo měl možnost se s ní setkat, tak si nějaký obrázek asi udělá sám a jestli jí někdo podporoval a naco za to očekával, tak si to bude muset taky s ní domluvit. Myslím že nikdo z nás tady není v situaci, kdy by si mohl dělat nějaké nároky na kompenzaci za to, že nedodržela to, co slíbila a navíc - nikde není psáno, že už nikam dál nepojede. Ani nevíme, jestli to je vůbec pravda. Ti, kteří jí sponzorovali, měli asi jasno v tom, že může kdykoliv na cestě skončit a už to, že dojela vůbec do toho Egypta se dá považovat za úspěch. Setkal jsem se s desítkami cestovatelů, kteří chtěli nějaké vybavení nebo služby a ona moc spolehlivá asi nebyla a do tak rozsáhlého sponzoringu jako zařídil Touratech SK bych osobně nešel. Ale věnovali jsme jí celkem dost času, pár týdnů využívala naše prostory na přípravy a já bych neřekl, že by byla nějak extrémně nespolehlivá. Prostě je to typ člověka, který nic neřeší a žije momentálním okamžikem a žila takhle asi i předtím a očekávat od ní dodržování nějakého cestovního plánu je nesmysl. Když sponzoruju závodníka, tak musím očekávat, že se vyseká hned v první etapě a tím moje investice skončí. Když sponzoruju cestovatele, tak je často důležitější to kolem (prezentace, akce...) než vlastní cesta a nebudu dávat peníze nebo materiál tomu, kdo podle mě moc nevypadá na to, že uskuteční ten projekt o který žádá podporu.
Když se netrefím, tak holt smůla ale nebudu nadávat, protože jsem nemusel nic dávat - byla to moje volba. Pokud měla nějaké sponzorské smlouvy, tak je to asi něco jiného ale jinak si myslím, že si může dělat co chce a kritizovat jí za to je nesmysl.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
kanecek napsal:
Ale ona bude pokračovat, už to tady i psala, jen čeká na "pečiatku".
To bude asi nějakej úřední šiml ne?čekat na razítko měsíc je kravina.
Na Motoride sk.jí jedna přispěvatelka asi zná o něco lépe,dovolím si citovat.
Katarina,
konto na tejto stranke som si zalozila vdaka Tebe, nakolko uz par dni su moje myslienky spojene s Tebou a tvoja komunikacna necinnost je minimalne zarazujuca.
Priznavam sa, ze unlike tvojej FB stranke som dala po tom, co sme ta s Igorom stretli na vystave v stanku a ked sa Ta spytal, preco nemas na moto ich reklamu, tvoja odpoved s roztiahnutymi nozdrami a cervenou prinaleziacou rozpacitemu cloveku bola, ze ty nezastupujes ich, ale BMW Slovensko!
Myslim, ze nikto od Teba nechcel, aby si niekoho zastupovala a kazdy vedel, ze ides sama za seba. Adekvatne k vyvoju situacie s tvojou cestou som si blokla aj tvoje prispevky zo sukromneho uctu a prestala sledovat tvoju cestu.
Vzdy som si pozrela humbuk okolo cesty na zaklade infa z trhu, aby som si utvorila patricny a hlavne svoj nazor.
So sankou dolu som sledovala Martina, ako Ta podporuje a aky je namotany. Ak by sa dala zvesit aj celust, tak tu by som zvesila pri videu z Tunisu a hlavne podmaze so sprchou a krokmi v tvojej izbe...tvoj Alexandrijsky exil mi bol viac ako jasny.
Nebudem tu riesit tvoje nedostatky, su len tvoje a musis si s nimi zit ty. Takisto nebudem riesit, ako mala tato cesta vyzerat, nakolko nikto nevydal ziadny design manual, ani standard na cestu okolo sveta.
O svadbe som sa dozvedela od kamarata o polnoci a priznavam, smiala som sa desat minut v kuse na cely dom. Rakciou na to bol moj status na mojom FB konte a znova opakujem, nikdy som sa nemodlila, ale za teba by som sa bola zacala modlit. Dnes uz nie!
V sobotu som Ti polozila jednu otazku, ci cakas ze ta bude niekto nosit za toto na rukach?A druhu otazku, ci je od Teba ferove prezentovat do sveta, ako na tu cestu ides sama a pritom prehovaras niekoho ineho, aby isiel s tebou? Tvoja reakcia bola presne taka, aku som cakala, vymazala si mna, vymazala si moje komenty a svojmu plnokrvnikovi si si prelozila co chcela na co on patricne reagoval.
Teraz mi je jasne, preco nie su nikde negativa, tam kde mas ty vstup ku korekciam.
Katka, som silne veriaci clovek. Verim v silu prirody, samej seba a mojich deti. Momentalne Ti tu pisem ako matka deti cca v tvojom veku, ako zena, ktora si v puberte po nociach skladala motorky, menila kruzky a vystrihovala tesnenia s klingeritu, hadzala sviecky od nervov do poli a trieskala monterajzne o zem, pisem Ti aj ako rebelant, ktory sa v sobotu potajme vydal a v nedelu polozil s hrdinstvom veku patricnym sobasny list pri obede pred tatka, ako clovek, ktory uz co to scestoval na moto, prezil par dni sam v lese po nociach, len pod celtou...
Mam precitane vsetky tvoje blogy a poviem Ti je to sila. Je sila odprezentovat na verejnosti, ako fantasticke je fukat...je sila odprezentovat na verejnosti / so sarkastickym usmevom/, ako ta atakuje nestastna manzelka /mozno matka deti?!/, za to ze spavas s jej muzom...
Mas dar slova, no niektori ludia vedia citat medzi tvojimi riadkami. Ak pocujem momentalne od niekoho "DAKUJEM KRASNE" vzdy si predstavim studakov, na akcii Touratechu, ako Ti vtlacali do ruk padika a verili tomu vsetkemu, ako Ta Peto Konig v najlepsom vedomi obliekol od hlavy po paty, ako si dostala od FMoto motorku /viem, ze bola vyplatena nasledne/...
Viacej krat, v case priprav som sa ta pytala, kedy vyrazas a ci je vsetko OK? Odpovede sa mi nedostalo, ale akonahle som Ti polozila otazku, ci plati cislo uctu, kde mam poslat prachy, reakcia bola pohotova.
Po mudrosti netreba chodit daleko, prezitaj si zopar Ezopovych bajok a urcite tam najdes vela rieseni v tvojom zivote. Jedno z nich je aj o falosnych ludoch, co ti budu vypisovat, ake je to fantasticke, ake ma ta baba gule, ze isla na cestu. Pytam sa, kto chce mat doma takuto babu? myslim, ze baby by gule nemali mat. Baby by mali rodit deti a vychovavat ich, aby bolo zachovane ludske pokolenie v co najlepsej kondicii. Baby by sa mali starat o svojich partnerov. Jasne, ze sa najde vzdy vynimka, co sa vymkne z davu. Ale dav ma silu! Pre nieco bola vytvorena jednotka rodiny, manzelstva...a ja ako matka by som ta za vlasy z toho Egypta netahala, pretoze ja, ako matka by som Ti tuto cestu nikdy nedovolila, ale to pochopis, az budes mat ty svoje deti. Je naopisatelny pocit, az tvoje dieta nieco v zivote dosiahne. Ked zacne chodit, napise prve A, preziva prvu lasku, dosiahne prve zivotne uspechy. Tvojich rodicov asi naplna zasa styl tvojej cesty.
Mas evidentne rozcuchane nervy. Zo svadobneho videa som si v tu noc pozrela prvu minutu a po tahani kutikov a traseni brady a slzavych ociach mi bolo jasne, kde si.
Na grcanie Ti je len z toho, co si si vytvorila.
Na zaver: moj koment si pochopila zle! Rozruch u nas doma nebol kvoli Tebe ani najmensi, v tomto som Katka tak nad vecou, ze by si sa cudovala a kludne Ti dam par hodin sebaovladanie. Rozruch bol po tvojom naslednom kontaktovani a odpoved si dostala, neries to.
Do tohto vikendu som bola v polozeni, ze do pribehu vstupim /ako Andelik/ az ked budes v srackach. Do tvojho pribehu uz vstupovat nebudem a myslim, ze vela ludi uz nie. Nasledne necakam od Teba ani ziadnu odpoved, snad som spravila par ludom jasnejsie. Naschval tu nedavam ziadne detaily, aby sa to niekoho nedotklo a nech nerobim zbytocne zlo. Limit u mna ti vyprsal a nezelam Ti nic. Doteraz som Ti zelala len dobre. Ze som Ti pod tvoju svadobnu foto napisala co som si myslela bolo spravne a za tym si stojim.
a nezabudaj na tri veci: Aj negativna odpoved je odpoved
a ked uz teda vela clankov je v cudzom jazyku tak: you die if you worry, you die if you don´t !
a do tretice: VESMIR TO VYRIESI!
So sankou dolu som sledovala Martina, ako Ta podporuje a aky je namotany. Ak by sa dala zvesit aj celust, tak tu by som zvesila pri videu z Tunisu a hlavne podmaze so sprchou a krokmi v tvojej izbe...tvoj Alexandrijsky exil mi bol viac ako jasny.
jestli to dobre chapu, tak tam bylo nejaky katarinosexovani uz. Tunisu?
a vi to soucasny Abdul?
17 cm
Mam precitane vsetky tvoje blogy a poviem Ti je to sila. Je sila odprezentovat na verejnosti, ako fantasticke je fukat...je sila odprezentovat na verejnosti / so sarkastickym usmevom/, ako ta atakuje nestastna manzelka /mozno matka deti?!/, za to ze spavas s jej muzom...
tvl... hustota. mate nekdo link?
17 cm
No já hlavně nesouhlasím s "Baby by mali rodit deti a vychovavat ich, aby bolo zachovane ludske pokolenie v co najlepsej kondicii. Baby by sa mali starat o svojich partnerov." To mě přeběhl mráz po zádech... Měla bych rodit děti a starat se o muže, když se může o sebe postarat i sám? Brrr... Ne, že bych se o něj nestarala, někdy se starám ráda, ale tohle zní děsivě... i s těmi dětmi.
| BMW F650GS | 2000 |