Ahoj, taky díky za super akcičku každému, kdo se na její uspořádání podílel. Super lidičky, kamarádi, stroje. Pivo a jídlo bylo takřka NonStop :-), kafe a kofola taky, místo pro stan, hlídaný motorky, perfektně připravená vyjížďka, nepršelo a svítilo sluníčko, prostě super. Zdravím z Teplic, nepamatuju si všechny jména, ale určitě Ahoj Cycli, Honzo, Abbe, Prezi, Kosťo,Miloši, Fanoši, Deny a Vláďo :-), Bluesbery, atd.... Taky zdravím Standu (Advik), ať se brzo uzdraví a stoupne zase do stupaček.
Upravil Jarda-vopic dne 15.09.2008 09:24
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Parádnická a pěkně vypečená akce!!!
Díky počasí jsem se i u stolu cítil jako na motorce - prostě dost dobré motosetkání.
Poděkování Cyclimu, Milošovi a všem, kteří se zůčastnili za přátelskou atmosféru.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Emilio napsal:
Nezdá se vám,že na té fotce s tou fujarou mám nějak vykulené oči???
Jinak taky nechápu,že ten závod naše parta nevyhrála(já,Bob,vevis,Tomáš a jako závěra Bystřické..)čas jak píše vevis nejlepčí,výsledky na jedničku,najeli jsme nejmíň kilometru(míň než cycli s milošem) vse bylo z humorem a to ještě mezi tím si nechal udělat Tomáš nové brýle v mimo trasu vzdáleném městě,mě to připadá,jakoby to měli vyhrát nejstarší členové klubu(myslím roky!)
Bob chudák čekal diplom,ten si na to právě potrpí a ono nic,to je mě ale pěkná nespravedlnost!
taky se měl dostat diplom,bo sem za váma plápolal jak prapor,furt 120 a vůbec sem neměl čas koukat po těch vyhlídkách
jinak dobrá akcičkaakurát to mělo mít nazef-motopřežití-bo byla celkem kosa
Emilio - snad jsem tě cestou domů nezdržoval a plnohodnotně jsem ti nahradil navigaci.
Omlouvám se za pár drsných předjížděcích manévrů, ale když bych brzdil, asi bych to hodil do budíků.
Fanoš Rušička s Lubossem byli stateční spolupíči.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Paráda. Krásná vyjížďka, muselo to dát strašný práce. Rád spím ve stanu, absence sprchy mě nezajímá, místo kuřete jsem si dal klobásu, počasí akorát, dle Vevise, aspoň se člověk nemusel furt převlíkat. V pátek bych jel zase na další.
Tooojoooo - asi křeče v zápěstí od hoblování fujárky.
To víš, moje bezturbodieselová, stará mrtvice bez tuningu s pomalejma pruhama toho moc na asfaltu nepředvede. Ani v terénu, ledaže by si lehla.
Ale s kloboučníkem v š120 mit lpg si na rozjezd ještě poradí. H.
Hrabe_X napsal:
Emilio - snad jsem tě cestou domů nezdržoval a plnohodnotně jsem ti nahradil navigaci.
Omlouvám se za pár drsných předjížděcích manévrů, ale když bych brzdil, asi bych to hodil do budíků.
Fanoš Rušička s Lubossem byli stateční spolupíči.
No mě se s tebou kalilo taky fajnově,jenom jsem odpadl trochu dřív.No příště to doženu.
Lobossi hoď sem tu fotku,jak všici spíme na stole a vyhlaš soutěž, kdo spánek jenom hraje. Poté tam hodíme fotečku s lidmi,kteří nešvindlovali a spali opravdu.
H.
Pekna akcia len škoda že som nemohol zostat do dalšieho dňa.Mislel som si že sa žena umudrila ale darmo je to SLEPICA rozumom slepica.Mám doma *pissed*upre.Nechce mi dat šmeknút lebo si misli že som si šmekol na sraze.Ked som sa snažil jej to vysvetlit že tam boli aj motorkarky tak mi hned pohotovo povedala že to oňi tiež potrebuju a prečo by to nemohli spravit
zahorak napsal:
Pekna akcia len škoda že som nemohol zostat do dalšieho dňa.Mislel som si že sa žena umudrila ale darmo je to SLEPICA rozumom slepica.Mám doma *pissed*upre.Nechce mi dat šmeknút lebo si misli že som si šmekol na sraze.Ked som sa snažil jej to vysvetlit že tam boli aj motorkarky tak mi hned pohotovo povedala že to oňi tiež potrebuju a prečo by to nemohli spravit
Ukaž jí fotky, že jediné, co tam chlapům tvrdlo, byly játra. A jak motorkářka viděla klobásku, vzala nůž a šoupla jí na oheň.
I když rozm*danej jsem byl ještě v neděli večer.
Upravil Hrabe_X dne 15.09.2008 14:48
H.
tak koukám a pročítám moc vyvedená akce nu škoda že sem nemohl vlastně mohl ale byl sem pryč a to počasí stalo za starou belu asi všude včera sem se vracel z italie tak sem si myslel jak si projedu pár sedel a pasů přes alpi tak sem projel je jeden passo di role nu a pak brener a to cestou domu a věřte v polodne 3 stupně nu zima jak v rusku nu tak hlavně že se vám to tam povedlo
když ho miluješ není co řešit
tak aspon že sme tam chyběli příště snad chybět nebudem když to vyjde tak příšti rok myslím na jaře tak z bečkou udelame setkaní tady na šumavě ještě těd na podzim obědu tady ty kempiky a neco domluvím
když ho miluješ není co řešit
Kluci,byla by to paráda mít dvě SETKANI BMW.Jedno podzimní u Cycliho a druhé,jarní na Šumavě.Aspoň by se to kilometricky zprůměrovalo,aby se stále nejezdilo jen jedním směrem.Už se těším na tu šumavskou vyjížďku.Na Šumavu se stále chystám.Byl jsem tam naposledy na vojně.27 let tomu nazad.
Ještě,děkuju všem pardálům za vinš k dědkovství,vnučka je moc krásná.
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
Klucí,čtu si komentáře a sem pěkně nas...ej,že sem nemohl dorazit.Obzvlášt,když trasa vyjíždky byla tak libová!!!
Příště se vynasnažím.
Dokud budu nohy-ruce míti,geeso budu voditi!!!
Kde cíl jest,tam vede mnoho různých cest.
No tak ja tak nejak taky pocitam s dalsim rocnikem u Vevise v Machove.Opet neco mensiho a opet s off-road vyjizdkou.Snad dopadnou i brody. Obed snad tentokrat na romantickem miste a snad k nemu ani nevede asfalt.A bude jedna novinka.Budu vybirat individualni vstupne.To budu urcovat podle toho jakou budu myt naladu a jak mi kdo bude sympaticky.At je to spravedlive!Nekdo to holt bude myt zdarma,ale i ty nejnesnesitelnejsi by se mohli vejit do 1000kc.Vstupne nebude zahrnovat nic a samozrejme ho nedam na charitu,ale neco pekneho si koupim!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!