Právě jsem domů přivezl věci které v Praze vyzvedával Honza od Boba Díky chlapáci. Vše je u mě uloženo a budeme čekat až to Bohumilovi bude vhodné dovézt protože všichni věříme, že si to ten chlap dlůhý jak čagan všechno na tu mašinu namontuje
Myslíme na něj fšichni a držíme palce a jdeme si dát po štaprlce, tak Bohumile na tvoje!
Upravil Milan V dne 06.09.2013 21:07
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Milan V napsal:
Zpráva od Bohumilova syna..Operace proběhla dobře. Bohužel nastalo pár komplikací které tady nechci a nebylo by asi vhodné psát..Bohumil je v umělém spánku a na přístrojích..je stabilizovaný. Držíme palce a myslíme na něj!
Tuhle zpravu povazuju za dobrou.Ted uz se za nej fakt jenom modlit.
no a ja tuhle zpravu povazuju uplne khoVnu!
To nemuzes ty kok.ote napsat co se stalo,vsichni na to cekame ......
stejne se to driv nebo pozdeji proflakne.....
sem bohumilovi rikal at jde do prahy,ze mu to ty brňáci pomrDaj......
ps:rano se neozval a tak me bylo jasny,ze se neco deje.......
Jenom jsem vedel od Milana V,ze synovi volali z nemocnice,ze ma prijet nejblizsi rodina.V tu chvili jsem to povazoval za hodne spatne.Takze zprava ze je stabilizovany i kdyz v umelem spanku se proti tomu jevi jako dobra.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
...nehádejte se kuwa drát
je potřeba klid, tiše našlapovat, být pokorný, věřit lékařům, Bohumilovi, doufat, že to chlap jak hora a jeho tělo zvládne a postupnými kroky se dostat zpátky a to nejen do běžného života, ale i na moto
držím palce, věřím doktorům, že nejsou lempli (není to přeci raketová věda, todle uměj), i když s tím "ptákem" od Bolky lze souhlasit, min, co se týká doktorů frekvence/zkušeností při provádění podobných zákroků
takže držím palce a věřím, že to dobře dopadne!
Upravil Honza_BMW_VW dne 07.09.2013 11:13
www.jantruhlar.cz
Emile, ty jsi jak stara drbna, ktera musi vedet všechno prvni.. Dulezity je vysledek a ne prubeh.. A uz vubec tu neres, kde jsou lepsi doktori. Bohumil je v nejlepsich rukou a spolecne to zmaknou ! Howgh !!
Upravil bluesbery dne 06.09.2013 21:40
proč tyhle z kur vený choroby napadaj většinou jenom ty dobrý lidi. přeju hodně sil hlavně marodovi, i jeho rodině.
u bečkůch se zapilo citrusem
hlavně, že je pivo ftlamě
Milan V napsal:
Zpráva od Bohumilova syna..Operace proběhla dobře. Bohužel nastalo pár komplikací které tady nechci a nebylo by asi vhodné psát..Bohumil je v umělém spánku a na přístrojích..je stabilizovaný. Držíme palce a myslíme na něj!
Tuhle zpravu povazuju za dobrou.Ted uz se za nej fakt jenom modlit.
no a ja tuhle zpravu povazuju uplne khoVnu!
To nemuzes ty kok.ote napsat co se stalo,vsichni na to cekame ......
stejne se to driv nebo pozdeji proflakn
sem bohumilovi rikal at jde do prahy,ze mu to ty brňáci pomrDaj......
ps:rano se neozval a tak me bylo jasny,ze se neco deje.......
Neí každému marodovi či jeho rodině příjemné aby se jeho podrobná diagnoza roztrubovala po internetu tak to respektujme -já to plně chápu a dřžím palce.
Pokud rodina chce aby to někdo věděl tak to dotyčnému sama řekne nic víc nic míň.
Bohumila bohužel neznám, ale i tak přeju aby všechno dobře dopadlo, nedávno jsme byli v podobný situaci a chápu jaká je to zátěž pro jeho blízké.
Hodně štěstí Bohumile, bojuj!
Jdu si dát taky další na Bohumila.
Se souhlasem synátora jsem napsal další info.. a co a kolik jsem věděl a následně napsal jsem se rozhodl čistě jen já sám..nakonec budu špatný já
Díky moc všem a s těma co jsem si psal PM a nebo byl v kontaktu tel. to stále platí. Pokud bude něco potřeba rád pomůžu. Milan.
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
TomasTT napsal:
Eman: běž do řitě!!!! Fakt to teď myslím naprosto smrtelně vážně
Tomasi, souhlas.
Emile PLS brzdi alespon ted.
ja jsem rad za kazdy update, ale nemusim vedet nutne vse.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Milan V napsal:
Jdu si dát taky další na Bohumila.
Se souhlasem synátora jsem napsal další info.. a co a kolik jsem věděl a následně napsal jsem se rozhodl čistě jen já sám..nakonec budu špatný já
Díky moc všem a s těma co jsem si psal PM a nebo byl v kontaktu tel. to stále platí. Pokud bude něco potřeba rád pomůžu. Milan.
napsal jsi to dobre, Emila VUBEC NERES.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak jsem se včera na Bohumila fest posilnil a doufám,že mi to moje ranní zle bude Bohumilovi ku prospěchu
Upravil Kubrt dne 07.09.2013 15:43
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.