Pane Medík rád bych se s tebou sklouznul,ale odmítám tankobahn Deins,minulej rok jsme jeli se Servisákovejma přez Kolín a těma všema prdelema a bylo to ok dej návrh počkal bych tě na statku u mě a potom se kochali spolu včera byl u mě Dodgesrt a pojede asi taky zkusím vytáhnout Emana,ale má bejt zima a pršet tak nevím jestli pojede aby mu žluták nenastydl.
Kluci Šturců,Pedr,co Vy?
Kašákoj co ty v kolik jedeš potkali by jsme se na pumpě v Kolíně.
pokud nebude xcat, stavim se vecer. ale bohuzel ne pres noc, nemam schweinsittera.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
pokud nebude xcat, stavim se vecer. ale bohuzel ne pres noc, nemam schweinsittera.
Imho nezapomeň na cash, kreditky neberou,dále pokud seženeš schweinemutter na schweinesitting nezapomeň na kartáček pastu ti opět půjčím,přijed určitě.
Bob napsal:
Pane Medík rád bych se s tebou sklouznul,ale odmítám tankobahn Deins,minulej rok jsme jeli se Servisákovejma přez Kolín a těma všema prdelema a bylo to ok dej návrh počkal bych tě na statku u mě a potom se kochali spolu včera byl u mě Dodgesrt a pojede asi taky zkusím vytáhnout Emana,ale má bejt zima a pršet tak nevím jestli pojede aby mu žluták nenastydl.
Kluci Šturců,Pedr,co Vy?
Bobe, já nepojedu od nás, mám Bobšouna v Práglu a pojedu z firmy. Loni jsem to bral s Evíkem tak nějak na blind přes Vlaším, Třešť a spoustu zadelí až do Třebíče a odtud je to kousek. Celkem pěkná cesta. Myslel jsem se potkat někde v Práglu, ale do Kolína to umím taky
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Brian1986 napsal:
dorazíme v pátek kolem 18, rezerve na dvě místa ve V3S
Beznadějně obsazeno pro zdravotně postižené dále po úrazech nebo operacích a mně.
Upravil joe dne 07.04.2014 20:41
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Bob napsal:
Kluci Šturců,Pedr,co Vy?
Bobe my to nejspíš nezvládnem, kdyby se to nakonec přeci povedlo, nějak bychom vás tam snad vypátrali. Ale šance zatím mizivá. Tak vám aspoň to pívo vydrží o chvilku dýl
tak já nakonec v pátek dovolená a mohu vyrazit kdykoliv… jen bych se tedy vůbec nebránila, moci se připojit k nějakému seskupení, čítajícím méně než „50 jezdců"… kdyby byla ta možnost…
newman napsal:
Jedu v pátek cca v 15:00 (+ -) z Prahy 5. Jede někdo v tuto pozdní páteční hodinu???
Že bych se přidal.........
P.
Já budu vyrážet kolem 15:00 z Prahy 4, tak se můžeme scuknout kolem 15:30 na první benzínce směrem na Brno - jak je Mekáč..
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..