micak napsal:
Objednáno...
Kolik triček se teda bude ve výsledku vyrábět?
Teď je jich 316, ale jedna objednávka na 4 trika možná nebude platit.
Každopádně objednávky končí dnes 20:00!!!!!
Kurňa, málem jsem to pros........ Furt bylo dost času. Až to bude, bude nějakej lidskej postrk a nebo to opravdu půjde poštou? Nemám tu firmu rád.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
...nechci do toho vnášet zmatek, ale pro Prahu a Liberec, jsem schopen trika zajistit, tzn. buď já nebo kolegyně vyzvedne u Milana, dopraví mi do Prahy a pak si je u mě vyzvednete v Pze/Liberci, ale jak říkám, respektuji organizaci a trikomanagera Milana, takže bude jak určí on ;o))
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...nechci do toho vnášet zmatek, ale pro Prahu a Liberec, jsem schopen trika zajistit, tzn. buď já nebo kolegyně vyzvedne u Milana, dopraví mi do Prahy a pak si je u mě vyzvednete v Pze/Liberci, ale jak říkám, respektuji organizaci a trikomanagera Milana, takže bude jak určí on ;o))
Já bych tu nabídku pro Prahu využil, takto mi podobně servisák předal od Michala čepici. Předem díky.
červenej Elf
Honza_BMW_VW napsal:
Já bych tu nabídku pro Prahu využil, takto mi podobně servisák předal od Michala čepici. Předem díky.
hele, až co Milan, nechci mu do toho házet vidle ;o))
H
www.jantruhlar.cz
jen me napadlo jestli nahodou pri tomto poctu (puvodne si psal zes pocital s 50trikama) nebude jina cena za triko?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Schreku i kdyby byla cena lepší, myslím, že by si ten rozdíl zasloužil Milan s návrhářkou (a Paja).
Jednak s tím byla a bude kupa práce a jednak si nedovedu představit vracení třeba 20kč za triko.
Všichni do toho šli za uvedenou cenu a tak by to mělo zůstat.
Splněný sen moje 1100GS
Ještě se může stát, že někdo nezaplatí, nebo zruší či upraví objednávku.
Jak by se vracely peníze pokud by Milan dostal množstevní slevu si moc neumím představit. Peníze chodí na účet firmy která trika vyrobí.
Problém je, že trika vyrobí firma ve které Milanova přítelkyně pracuje jako zaměstnanec. Vyjednávat v takové pozici slevu je dost obtížné pokud tedy majitel není dobrák od kosti.
Pája
jencekgs napsal:
Schreku i kdyby byla cena lepší, myslím, že by si ten rozdíl zasloužil Milan s návrhářkou (a Paja).
Jednak s tím byla a bude kupa práce a jednak si nedovedu představit vracení třeba 20kč za triko.
pravdu máš,doufám, že jim zbude dost peněz na nějaký relax
jencekgs napsal:
Shrek ted musi doma kazdou korunu dvakrat otocit, ma tri haranty, chce nove auto atd. atd. tak se zeptat musel, no...
Takže jdeme do finále, stále se čeká na platbu od cca 40 lidiček Určitě jsou některé platby již na cestě Snažíme se posílat email s upozorněním, přesto prosím kdo jsi je vědom že si objednal a nerozmyslel si to..vzpomněl si že ještě neposlal platbu..učiňte tak prosím co nejdříve, brzdíme tak zbytečně objednávku triček Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/