Skládám poklonu Michalovi a Klárce za skvělou přípravu,která zabrala zřejmně hodně času.Příští rok to už budu absolvovat na své motorce!!!!!!!Bolí mě celý člověk ,ale na druhou stranu alespoň jste se tam pobavili.Jako spolujezdec už nikdy více.Takže ještě jednou SUPER AKCE. Jenom doplňuji : odvezl jsem si domu klíče od pokoje,takže zítra je posílám poštou zpět.
Upravil brozkin dne 14.09.2014 17:49
Das ist BMW
Jsem rád že jsem se podíval alespoň v sobotu počasí se umoudřilo a vyjížďka byla super. Návštěva dolu Sauersack s výkladem byla velmi zajímavá. První motorka Dakar a hned správná volba ... Dělá jen radost
Dekuji za slova chvaly. Jidlo bylo skutecne vyborne a take jsem to vyridil panu sefkuchari. Je znat, ze to dela srdcem a nesidi to. K pivu se vyjadrovat nemusim - vyzrali jsme vsechny zasoby vcetne lahvacu...
2 Brozkin: Klice muzes poslat primo na adresu pensionu, maji to na strankach.
Samolepky: Musim se priznat, ze jsem na ne myslel, ale nakonec jsem je nedelal. Ocekaval jsem velmi malou ucast a take jsem nemel zrovna moc casu zarizovat je. Ale protoze to je skoda, tak je doresim a to i zpetne pro prvni rocnik. At to mate na kufrech pekne kompletni.
Upravil xHackerM dne 14.09.2014 18:25
zdravim vsecky, doufam, ze prijezd domu probehl u vsech ok. diky za prijemnou atmosferu, zvladnutou organizaci a zaroven nepreorganizovanost. budu rad, kdyz se mi podari prijet priste zas, idealne uz na masine, pokud zrovna pojede;-) diky!
Tak jsem doma taky. Houby jsem dosbíral a těšil se, že budu kolem 15 doma i s kocháním a moknutím, ale myslím, že jsem vyhrál cenu "smolař výletu".
Dojel jsem totiž po ose pouze do Plzně a tam, po natankování jsem ujel kilák a půl a rozloučila se se mnou převodovka a nebo něco v ní. Zarachotilo, zařinčelo a bylo po ptákách.
Tímto ještě jednou děkuji Bobovi za inspiraci a Hasičovi za obětavost a hlavně dopravu do Práglu. V pohodlíčku vytopeného mergla až do dílny.
Až se Servisák vrátí z dovolené, bude mít co dělat. Já abych bral i hnusný kšefty, bo jsem se vykrvil na tlumičích a tolik štěstí mít nebudu, aby to bylo "jen" nějaké ložisko.
No, co už, život jde dál, můžu být rád, že Bobeš lehnul v civilizaci a né někde v lese.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Tak jsem doma taky. Houby jsem dosbíral a těšil se, že budu kolem 15 doma i s kocháním a moknutím, ale myslím, že jsem vyhrál cenu "smolař výletu".
Dojel jsem totiž po ose pouze do Plzně a tam, po natankování jsem ujel kilák a půl a rozloučila se se mnou převodovka a nebo něco v ní. Zarachotilo, zařinčelo a bylo po ptákách.
Tímto ještě jednou děkuji Bobovi za inspiraci a Hasičovi za obětavost a hlavně dopravu do Práglu. V pohodlíčku vytopeného mergla až do dílny.
Až se Servisák vrátí z dovolené, bude mít co dělat. Já abych bral i hnusný kšefty, bo jsem se vykrvil na tlumičích a tolik štěstí mít nebudu, aby to bylo "jen" nějaké ložisko.
No, co už, život jde dál, můžu být rád, že Bobeš lehnul v civilizaci a né někde v lese.
Ty vo..e ty máš teda pech. No jo no poctivý železo je poctivý železo Našetři na dvanáctku a shoď to už ze skály.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Nazdar kluci, tak počasí se myslím povedlo...sobota byla super, takže nědělní odjezd v dešti mi vůbec nevadil. Pěkně zorganizovaný Michale Výbornej bramborovej salát k večeři. Super poježdění a pokec, video, kalba. Příští ročník si píšu do kalendáře ....jako povinný.
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Medik napsal:
Ty vo..e ty máš teda pech. No jo no poctivý železo je poctivý železo Našetři na dvanáctku a shoď to už ze skály.
Přesně jak to napsal Toli to je to vaše staré železo to je dobré tak leda do zběru a nebo pro takové ty domácí mrdali jako je Eman co se na to chodí jenom koukat do garáže a vytáhnout to jednou do roka když je sluníčko a nejezdit daleko od domu to potom vydrží až do smrti to vaše staré železo jinak Mediku zkus Kašáka třeba ze dvouch kaklejch převodovek vám dá Milda jednu dobrou dokupy jo a Marta má doma taky jednu převodovku na díly
Medik napsal:
Kua to je smůla... i nesmrtelná motorka čas od času onemocní. Ale naštěstí se dá pajšl koupit na ebayi.
Toli ty se nesměj. Jdeš v Medikovych stopách,začal jsi tlumičem, tak už si taky sháněj díly. Tvoje Hatatitla určitě chytla tu chcipavku taky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Dík kluci. Uvidím, až se to rozebere, potom teprve budu shánět.
Inspirace pro tipaře a konspirační intelektuály: napřed to bylo, jako by něco o něco klinkalo, zvuk nepopíšu, ale jako když je dřívko na ozubeném kolečku. Ale furt to jelo a občas to přestalo šramotit a potom to zarachtalo a i když bylo zařazeno, tak ende. Výkon se na kolo nepřenáší. Ovšem i když je zařazený neutrál, tak něco klade motoru odpor, že na volnoběh chcípá. Když se zmáčně spojka, tak je motor v pohodě. Kvalty tam zařadit jdou, ale je to k prdu. Taky jsem si říkal, že kardan, ale mate mě ten odpor při neutrálu. A je furt stejně i s kvaltem. Spojka spojkuje.
Tak jsem nemachroval na Plaský generálkou hrocha a potupil Bobše odtahem na vozejku. Až se to kuchne, budem chtřejší.
Ještě že Hasič měl volno, čas, auto, vozejk, benzín, trpělivost..............
Jak to pořád říkám, b l b ý mají štěstí, ale nesmí si na tom člověk založit kariéru.
Jo a fotky jsou tady http://viro.rajce...idzin_2014. Uvnitř fakt mizerný.
Ale houbičky......už se vaří, pečou, smaží......
A já jdu udělat z lesního muže člověka
Upravil Medik dne 14.09.2014 21:59
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Prdlajs kasa, nechtělo se mu moknout, tak si panáček zavolá taxi............ Škoda, že jsem to nevyfotil, jak se poctivý železo vrací z výletu............ No jo no, každýho nás to jednou čeká, lepší v Plzni, než na Fagaraši............
Medik napsal:
Kua to je smůla... i nesmrtelná motorka čas od času onemocní. Ale naštěstí se dá pajšl koupit na ebayi.
Toli ty se nesměj. Jdeš v Medikovych stopách,začal jsi tlumičem, tak už si taky sháněj díly. Tvoje Hatatitla určitě chytla tu chcipavku taky.
Těch nesmrtelnejch poctivejch kovářskejch prací se poslední dobou jenom v mým okolí rozkovalo až moc Asi přišel jejich čas,no....20 let je 20 let a 100tis km je 100tis km
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Těch nesmrtelnejch poctivejch kovářskejch prací se poslední dobou jenom v mým okolí rozkovalo až moc Asi přišel jejich čas,no....20 let je 20 let a 100tis km je 100tis km
Takovej je život a je o jenom stroj...
100tis km je v případě 11tek mnohdy 2x tolik, protože se to tahalo po revoluci do ČR, slepovalo a stáčelo jako dneska oktávky. A rychlá jízda + pomalá údržba udělá na motorce za 20 let své.
Pro mě je to srdeční záležitost jako pro někoho PDčko. Na 11tce se dá ještě dnes vyprášit moderním motorkám kožich, protože jede, brzdí a podvozkově stíhá.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak pánové... I já Vám chci poděkovat, za fajn víkend. Jsem ráda, že i v tom nedělním počasí dojeli všichni kolama dolů. Také jsem měla radost, že Míša se s orientační jízdou nepatlal zbytečně a že se našli odvážlivci, kteří to prubli a pak byli po zásluze odměněni. Musím složit poklonu Brozkinovi a Ferovi za jejich tandemovou jízdu a myslím, že něco podobného už nikdy neuvidím . Jsem také ráda, že přijel i ten kdo nesmí být jmenován a vůbec všechny jsem Vás moc ráda viděla... Teď se z toho s Míšou vzpamatováváme, ani odpolední šlofík nezabral a oba jsme večer totálně vytuhli (Míša dokonce s ovladačem v ruce, ale psssst). Jen je mi líto, že jsem s Vámi nemohla v sobotu posedět déle. Ta obědová kombinace česnečky, bramboráčků, krkovičky a zelí se mému bříšku moc nelíbila a celý večer cosi brblalo .
Takže zase někdy, někde
Mr GS napsal:
Takovej je život a je o jenom stroj...
100tis km je v případě 11tek mnohdy 2x tolik, protože se to tahalo po revoluci do ČR, slepovalo a stáčelo jako dneska oktávky. A rychlá jízda + pomalá údržba udělá na motorce za 20 let své.
Pro mě je to srdeční záležitost jako pro někoho PDčko. Na 11tce se dá ještě dnes vyprášit moderním motorkám kožich, protože jede, brzdí a podvozkově stíhá.
YouTube Video
Upravil Mr GS dne 15.09.2014 08:38
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA