Viděli jste film Divočáci (wildhogs)?Je tam jedna rada pro vás:medvědi hov.na nežerou
tak už jeďte holky...už to začíná být trapný.Sbalte sekery,nahoďte špunty a hurá do divičiny...jo a bacha si dávejte spíš na to,aby vás slečinky tam na hotelový pláži neoprcal nějakej statnej Albánec.To je tak jediný...a až se vrátíte,tak můžete dělat předskokany Dominice na cestách YouTube Video Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Viděli jste film Divočáci (wildhogs)?Je tam jedna rada pro vás:medvědi hov.na nežerou
tak už jeďte holky...už to začíná být trapný.Sbalte sekery,nahoďte špunty a hurá do divičiny...jo a bacha si dávejte spíš na to,aby vás slečinky tam na hotelový pláži neoprcal nějakej statnej Albánec.To je tak jediný...a až se vrátíte,tak můžete dělat předskokany Dominice na cestách
Mr GS napsal:
tak už jeďte holky...už to začíná být trapný.Sbalte sekery,nahoďte špunty a hurá do divičiny...jo a bacha si dávejte spíš na to,aby vás slečinky tam na hotelový pláži neoprcal nějakej statnej Albánec.To je tak jediný...a až se vrátíte,tak můžete dělat předskokany Dominice na cestách
Tak to máš hodně negativní zkušenosti s Albánií ... ale díky za info
Upravil Chose dne 23.09.2014 12:04
Tak malá komplikace,,,, zelená karta mi platila do 5.9. .... Pojistku mam, ale ten papír ne. Asi v 8:00 z Brna nevyjedu předpokládám, ze jediné řeseni je počkat do pondělí a nechat si ji vytisknout.
Parukar napsal:
Tak malá komplikace,,,, zelená karta mi platila do 5.9. .... Pojistku mam, ale ten papír ne. Asi v 8:00 z Brna nevyjedu předpokládám, ze jediné řeseni je počkat do pondělí a nechat si ji vytisknout.
Parukar napsal:
Počkej a jak si to měl pojištěné do teď? Mě posílají zelenou kartu se složenkou několik měsíců dopředu před koncem období?
Napadá mě jedině že by jsi přecházel k jiné pojišťovně ....... jestli jsi pojišťoval přes net, nenabídlo ti to dočasnou zelenou kartu k vytisknutí?
Upravil namork1 dne 27.09.2014 18:27