Hele, tohle je fakt tezka debata. Strasne snadno se horuje a bojuje za klavesnici, nepritel je definovanej a jasnej, tak do nej. Par lidi tady ma praktickou zkusenost ze zemi, kde by podle soucasnych zkusenosti nemel nikdo z Evropanu prezit, a ty zkusenosti nejsou cernobily. Jinymi slovy, obhajujou svoje vlastni zkusenosti oproti revu, kterej provozuje vetsina, ktera ale byla nejdal na Brdech. Je to stret civilaci, o tom zadna. Jsem evropan a nebudu prihlizet tomu, jak se mi nasilim nejakej posuk bude snazit vnutit svoji divnou pravdu. Ale i diky tomu ze muzu cerpat ze svobodneho zdroje informaci a zkusenosti, nemuzu proste vsechno hodit do jednoho pytle. Proste nemuzu, vybydleny Sudety jsou mi jasnym dukazem toho, kam takovy mysleni vede. ISIL a podobny ****.i v evrope nemaji co delat (teda nemaji co delat kdekoliv na svete) a proti tomu je potreba se jasne postavit. Ale ne tim, ze zastrelim chlapka, kterej ma u nas ve meste 20 let Kebab, to je picovi.na, ktera bude jen a jen nahravat extremismu, kterej bude ve finale zivit jen tech par kusu, ktry si to dopredu spocitali. Je to kurev.sky blba siituace a me osobne ted v tuhle chvili chybi jedina vec, ktera nesestreli to co jsem psal. Ne politicky prohlaseni, Pitomiova prasatka atd, ale ocekaval bych jasny vyjadreni vsech muslimu v Evrope, ktery tu generace zijou: tohle neni nase vira, tohle neni duvod proc tu jsme a proc tu chceme byt. Pokud tohle nezazni, bohuzel budu muset, ac nerad, pristoupit na to, ze jsme v otevrene valce. Fuck!!!
Pink Floyd - Coming Back To Life
kaca napsal:
Hele, tohle je fakt tezka debata. Strasne snadno se horuje a bojuje za klavesnici, nepritel je definovanej a jasnej, tak do nej. Par lidi tady ma praktickou zkusenost ze zemi, kde by podle soucasnych zkusenosti nemel nikdo z Evropanu prezit, a ty zkusenosti nejsou cernobily. Jinymi slovy, obhajujou svoje vlastni zkusenosti oproti revu, kterej provozuje vetsina, ktera ale byla nejdal na Brdech. Je to stret civilaci, o tom zadna. Jsem evropan a nebudu prihlizet tomu, jak se mi nasilim nejakej posuk bude snazit vnutit svoji divnou pravdu. Ale i diky tomu ze muzu cerpat ze svobodneho zdroje informaci a zkusenosti, nemuzu proste vsechno hodit do jednoho pytle. Proste nemuzu, vybydleny Sudety jsou mi jasnym dukazem toho, kam takovy mysleni vede. ISIL a podobny ****.i v evrope nemaji co delat (teda nemaji co delat kdekoliv na svete) a proti tomu je potreba se jasne postavit. Ale ne tim, ze zastrelim chlapka, kterej ma u nas ve meste 20 let Kebab, to je picovi.na, ktera bude jen a jen nahravat extremismu, kterej bude ve finale zivit jen tech par kusu, ktry si to dopredu spocitali. Je to kurev.sky blba siituace a me osobne ted v tuhle chvili chybi jedina vec, ktera nesestreli to co jsem psal. Ne politicky prohlaseni, Pitomiova prasatka atd, ale ocekaval bych jasny vyjadreni vsech muslimu v Evrope, ktery tu generace zijou: tohle neni nase vira, tohle neni duvod proc tu jsme a proc tu chceme byt. Pokud tohle nezazni, bohuzel budu muset, ac nerad, pristoupit na to, ze jsme v otevrene valce. Fuck!!!
Já bych to zjednodušil. Většina lidí je "blbých" a proto nemá cenu šířit hluboké myšlenky. Daleko se nedostanou.
Chceš žít v Evropě?Chceš jediného boha? V pohodě, v kostele ho taky najdeš. Prostě korán na index jako main kampf, z mešit udělat kostely, případně zrušit. K čemu se kdo modlí a nebo bůh ví co doma, je jedno.
Hlásáš korán - šup do basy za to samé, za co tam, dřepí náckové.
A samozřejmě existuje léty osvědčené řešení. Momentálně onálepkované jako nežádoucí.
Pogrom.
I u nás v tom máme letitou praxi, jen jí oprášit. A pokud tlak bude stoupat, i to tak dopadne - někdo to opráší a dav se "chytne". Člověk jako jedinec je myslící bytost (většinou), ale dav je ovladatelné, krvelačné zvíře.
No a budoucí historici budou mít zase na čem dělat docentury.
Pokud nezvítězí islám.
Upravil Medik dne 12.01.2015 07:46
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nevíte jak dopadla páteční slimácká akce - Žereme kebab ?
A nevíte proč se muslimákům obřízka obvykle promítne do xichtu ?
-----
Mediku myslíš, že tady jako nastavíš jednotné náboženství typu: jedinný Bůh Annál s prorokem Megamrdem hlásajícím podle svatého Orálu....
To asi fungovat nebude. Ať se modlí každej k čemu chce, ale jsou tady kostely, takže maj možnost se modlit tam a komu je to proti srsti, ať se modlí doma.
Ty dvě mešity bych jim tady nechal ale pravidelně bych jim dělal policejní razie. Zrovna tak na ambasády všech islámskejch států.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
-----
Mediku myslíš, že tady jako nastavíš jednotné náboženství typu: jedinný Bůh Annál s prorokem Megamrdem hlásajícím podle svatého Orálu....
To asi fungovat nebude. Ať se modlí každej k čemu chce, ale jsou tady kostely, takže maj možnost se modlit tam a komu je to proti srsti, ať se modlí doma.
Ty dvě mešity bych jim tady nechal ale pravidelně bych jim dělal policejní razie. Zrovna tak na ambasády všech islámskejch států.
Hele, myslíme na stejné cíle, jen jiným vyjádřením. Já to myslel tak, že slimák chce a má jediného boha a křesťan taky. No a i slimáci tak nějak neradi a nepřímo přiznávají, že je to pořád jeden a ten samej. jedinej. Původně objeven judaismem a nebo možná i něčím starším, ale to nevím, nemám zase tak široké obzory. Takže i slimáíkům by měl kostel plně stačit. Nač tedy mešita?
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
-----
Hele, myslíme na stejné cíle, jen jiným vyjádřením. Já to myslel tak, že slimák chce a má jediného boha a křesťan taky. No a i slimáci tak nějak neradi a nepřímo přiznávají, že je to pořád jeden a ten samej. jedinej. Původně objeven judaismem a nebo možná i něčím starším, ale to nevím, nemám zase tak široké obzory. Takže i slimáíkům by měl kostel plně stačit. Nač tedy mešita?
Máš pravdu.
Každopádně mít za barákem mešitu, kde by mi po ránu hejkal nějakej muezínskej koko-tron a kolem baráku mi chodila samá polednice, tak se asi odstěhuju za Vlastimilem do Severní Korei. Prej mi tam drží místo v uranovým dole.
Upravil Hrabe_X dne 12.01.2015 08:59
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ja si moc dobre uvedomuju, ze islam ma dve tvare. Nebo spis islam je jeden, ale jsou ruzny zpusoby, jak ho interpretovat. Ale zijem ve svete, kterej uz bohuzel nenabizi jednoduchy reseni. Proto me serou hlasky o prasatech u mesit, vyghosteni, policejnich raziich apod. Jednoduchy reseni ted ve Francii predvedlo par magoru s kalasnikovama a sorry, ja si nemyslim, ze to je spravne. Muslimu je plna Evropa a dostat je odsud uz proste neni mozny, s tim se vsichni budem muset naucit zit. Problem je, ze nikdo moc neresil, jak ty lidi zijou. A tim nemyslim fizlovsky smirovani a buzerace, to jeste nikdy nikde neprineslo nic dobryho. Proste sem prisli, zili si tu po svym a dokud jich bylo par, nikdo to neresil. Ted jsou jich miliony a vsichni si dal chtej zit po svym. Jenze uz jsou dobre videt a najednou je plno chytrejch lidi, co rikaj, ze se to musi resit. Ale malokdo je schopnej nabidnout realisticky reseni. vypraskat je odtud? A jak asi? A co se zmeni? Budou nekde vsichni pohromade a my je nebudem videt. A je po problemu. Hlava v pisku, hola prdel vystrcena a jen se ceka, az budou nasrany opravdu vsichni a ne jen par dementnich pomatencu a vratej se to s nami vyridit. Takze silacky reci jsou sice super a na motorkarskej web plnej chlapu asi patrej, ale je to jen mlaceni prazdny slamy. Ja neznam zadny reseni, ale prici se mi se tvarit jako nejaka nadrazena rasa. To uz tu v Evrope jednou bylo a nic dobryho to neprineslo. A kdyz uz je tu rec o tech kostelich. kdo vas je krestan, verici, praktikujici krestan, co chodi aspon obcas do kostela? ja teda ne, ale kdybych byl, jsem si jistej, ze by mi asi mesita uplne nesedela. Kdyz neveris, tezko muzes nekomu radit, jak by mel se svou vlastni virou nakladat. Tady se lidi hadaj kvuli ****inam, jako jsou znacky motorek, helem, nebo bot. Jde o uplny hovno a presto se dokazou urazet. A s virou tehle lidi je to trochu jinak. Byli v ni od detstvi vychovavany a opravdu pro ne neco znamena. A nemusej to bejt vubec zadny fanatici, proste to tak maji.
frantisek napsal:
Ja si moc dobre uvedomuju, ze islam ma dve tvare. Nebo spis islam je jeden, .... A s virou tehle lidi je to trochu jinak. Byli v ni od detstvi vychovavany a opravdu pro ne neco znamena. A nemusej to bejt vubec zadny fanatici, proste to tak maji.
Tak fajn, co se děje doma, do toho nikomu nic není. Ale....... nehodlám ohrožovat svůj genetickej materiál nějakým ručníkářem. Řešení je prosté a opravdu nenabízí mnoho možností. Prostě buď islám přijmeš a nebo se ho zbavíš. Prosté ANO/NE s patřičným důsledkem za rozhodnutí. Blábol (neuraž se) o tom jestli někdo praktikuje špacír do kostela je mimo mísu. Dle slimáků je svět rozdělen na slimáky a ty opstatní. Zase prosté ANO/NE a pratikováním budhismu, judaismu a nebo něčeho jiného mohu najít vnitřní klid, ale ne způsob soužití se slimákem nota bene ve vlastní zemi.
Většina filosofů přišla na to, že s primitivem se nedá diskutovat. Někteří na to uvědomnění neměli ani čas. Slimáci jsou více nežli potencionální existenční hrozba.
Takže bych si opravdu velmi rád přečetl krátký a stručný souhrn účinných řešení pro soužití se slimáky, místo multikultigendersluníčkovokvětinkových teorií.
A ano, házet lidi do jednoho pytle je špatné. Potud teorie. Ovšem ono to tak nějak funguje už prakticky v celé vývojové větvi druhu homo (sapiens?).
Také nejsem fanatik, ale prostě to tak mám, když získám pocit, že mě jakási skupinka může potencionálně ohrožovat. Nemusí to být zrovna slimáci obecně. Stačí jak bude průměrný český běloch reagovat na skupinku cikánů. Předpoklad sluníčkářů je, že jim vykročí v ústrety, podaruje je vším, co má u sebe a poděkuje za multikulti obohacení. Ale já to prostě vidím jinak.
Nikdy jsem nechodil do kostela, ale poslední dobou jsem trochu zapátral v historií a řekl bych, že římsko-katolická církev má mnoho společného s islámem, jen si vzpomeňte co činila v minulosti. V celé věci mě utvrdilo toto video, přednáška. Je to dost dlouhé, ale stojí za zhlédnutí.
Také je potřeba si připomenout kolik stovek tísíc lidských životů stálo "Evropu" a nejen ji boj s Islámem. Zeptejte se jak vznikla jména jako Beznoska a Bezouška.
Většina muslimů v Evropě se zatímvyjadřuje velice smířlivě, protože jich je zatím málo. Ale tak jak stoupá jejich počet za posledních 20 let tak také stoupají jejich dosti nekompromisní požadavky. Zejména v zemích, kde jejich počet už znamená důležitá volební procenta. V některých evropských zemích ale mohou dosáhnout za 20-30 let většinu. Budou i pak tak mírumilovní? Podle mne ne.
Do druhé světové války žilo v Česku několik set let několik milionů Němců také v míru a pokoji. Dokud nepřišel nacismus. Pak se jich většina obrátila proti nám.
Žádnej rádoby mírumilovný muslim v případě konfliktu nepůjde proti svému militantnímu soukmenovci s námi. Většina se postaví proti nám.
Upravil georg dne 12.01.2015 11:47
co mě nezabije , to mě posílí
Měl jsem možnost opakovaně navštívit služebně některé muslimské země a to výrazně odlišného charakteru. Např. Indonesii jako nejlidnatější muslimskou zemi. Ale také třeba Irán. I tam jsem se potkal s řadou příjemných a bezesporu mírumilovných lidí, kteří většinou rádi vzpomínali na šáha. Ujišťuji vás, že po delším pobytu v zemi jako je Irán budete na islám pohlížet zcela jinak než po návštěvě prodejny kebabu nebo muslimské cukrárny u nás nebo v jinde v Evropě. Zdůrazňuji, že Irán jako země se mě velmi líbil a většina lidí tam byla příjemných. Přesto dávám jednoznačně za pravdu medikovi.
co mě nezabije , to mě posílí
Taky bych se rád zeptal představitelů Saudské Arábie a dalších musilimských států ve vatě proč právě my, křestaně a ateisté se musíme starat o jejich souvěrce?! Asi moc dobře vědí co by si k sobě přitáhli. Zoufalí lidé - zoufalé činy!
georg napsal:
Většina muslimů v Evropě se zatímvyjadřuje velice smířlivě, protože jich je zatím málo. Ale tak jak stoupá jejich počet za posledních 20 let tak také stoupají jejich dosti nekompromisní požadavky. Zejména v zemích, kde jejich počet už znamená důležitá volební procenta. V některých evropských zemích ale mohou dosáhnout za 20-30 let většinu. Budou i pak tak mírumilovní? Podle mne ne.
Do druhé světové války žilo v Česku několik set let několik milionů Němců také v míru a pokoji. Dokud nepřišel nacismus. Pak se jich většina obrátila proti nám.
Žádnej rádoby mírumilovný muslim v případě konfliktu nepůjde proti svému militantnímu soukmenovci s námi. Většina se postaví proti nám.
Podle mě je to celkem jednoduchý.
Na úvod říkám,že v zásadě nemám proti muslimům nic...teda spíš to samý,co proti katolíkům,hinduistům,budhistům...Jsou to pohádky na výchovu malých dětí,tak ať s tím neserou dospělý a nebo ať si ty lži pěstujou doma...za práh to nesmí,protože venku jsou ostatní a ty to nemusí zajímat.
A tím se dostávám k řešení.
Každej,ať jsme,kde jsme nebo ať jedeme na "návštěvu" kam chceme,se budeme chovat podle místních zvyků.
Jestli je tady muslim,tak mě nebude **** za to,že mám psa a žeru prase a už vůbec ne,že má ženská odhalený vlasy.
Já když pojedu do Íránu,tak nebudu prodávat vepřový gyros,nebudu mít u stánku psa a ženskou v bikinách.
Pokud to někdo z nás nedodrží...bude nejdřív důrazně napomenut a už při druhém problému trvale vyhoštěn....Jednoduchý
Nevím,v čem je ku.rva problém?
Jaký mešity v západní Evropě?...jaký šátky přes rypáky?...když někde budeme dělat komukoliv "úrodnou půdu" ,tak se logicky přemnoží a převezme otěže.Na tom není nic divnýho.Žádnej národ na světě není tak tolerantní,aby někde mimo svou zemi žil ve většině a přitom si to tam nezačal přizpůsobovat obrazu svému...a to je prostě špatně a mělo by se tomu bránit veškerými dostupnými prostředky.
A to nejen z ohledu na místní obyvatelstvo,ale taky z důvodu zachování určitý různorodosti světa.S multikultůrama ať jdou všichni do prdele.
Když se mi nebude zamlouvat místní život a chytne mě hinduismus,tak tady nebudu vysírat s krávou uprostřed dálnice,ale potáhnu do Indie..ale tam budu šlapat brázdu a nezačnu stavět steakhausy....Jednoduchý
Dvě žádosti o výstavbu mešity a tradá na východ...podruhý ve škole v pytli...tradá...druhá demonstrace za nepovolení mešity...tradá... Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA