Testujeme drona (DJI Mavic)... na kvalitu nekoukejte, jsou to snapshoty z videa.. pilot mel bohuzel jenom jednu baterku takze jsme toho moc neporidili ale potencial to rozhodne ma..
Pres Silvestra a na novej rok vydatne chcalo, cloveku to aspon pripomene, ze vsechny ty pisecny splavy (je to ceskej nazev?) jsou reciste, jenom v nich vetsinu roku neni voda. Kdyz voda prijde, stoji to za to.
Zkusil jsem trochu jinej format videa, par lidi chtelo bez muziky a s nejakym komentarem, sice nesnasim poslouchat sam sebe ale to je o zvyk - snad vam to da lepsi predstavu o tom jak tady vypada nedelni projzdka na kroskach.
Ty dva s tim pickupem ktery se tam mihnou na zacatku tam byli jeste porad kdyz jsme se vraceli, zustali tam dve noci a uz jim dochazelo jidlo, tak jsme je tam odsud zkusili odnavigovat. Nedopadlo to uplne idealne, nahon na zadni kola, zadna uzaverka a sjety gumy nejsou nejlepsi recept na brodeni reky s pisecnym dnem a vodou do pulky stehen.. nastesti jsme sehnali jeepa s navijakem kterej je vytah.
Mel kliku ze mel vepredu na ramu hak, lovit pod vodou kam pripojit lano se mi uplne nechtelo.. prece jenom je leden a ta voda nebyla uple na koupani..
Video.. je tohle lepsi nez obvyklej format s muzikou? YouTube Video
Prubezny report.. Jedna ulomena stupacka (Africa Twin), jedna ucpana benzinova pumpa (990), jeden zanesenej karburator (ctyrkolka)... A jedna proseknuta bocnice na mym prednim TKC 80. Vidim to ze presedlam na Mitasky, E7 Dakar.. Ale jinak si neni na co stezovat..
Diky chlapci, jsem zpet, prezil jsem jak Mexickou dalnici tak i setkani s kartelem (15ti lety deti s AR15 me porad jeste trochu znervoznujou..) a konecne jsem se dostal i k tomu zpracovat material...
Kolik lidi je potreba na to zjistit proc umrela 990? Nakonec to byl nejspis zanesenej palivovej filtr, nicmene dostat se k necemu na tyhle moto je na masli..
Ja jsem si hned druhej den poridil peknej zasek do boku predni gumy, vyresil jsem to dusi.. v unoru budu v CR (podivat se na bily sracky tak to vidim ze si privezu par Mitasek, tady stoji skoro 3x tolik nez u nas..
Klasicka mexicka pumpa.. frajer v baraku ma par sudu s benzinem a prodava pocestnym.. Litr vysel v prepoctu na cca 22 korun.
Udelali jsme si i zastavku v "Adventure parku" na kraji jednoho z kanonu, vejsky uplne nemusim ale tomuhle jsem neodolal.. vyhled z pokoje taky docela usel
Zazitek trochu kazilo to ze 4 z nas na tomhle miste rapidne zhubli (horem/dolem).. nastesti to preslo behem jednoho dne..
Nejdelsi lanovka ma 2km, clovek se rozjede na 100kmh.. docela rachot
Tohle byla jedina cesta tim smerem kam jsme potrebovali pokracovat, nastesti jim trvalo asi jenom pul hodiny to uklidit, tzn shrnout balvany velikosti auta dolu z kopce.. v US by to odvazeli na kamionech a 2 dny by to zkoumal statik nez by tam smel nekdo projet.. na druhou stranu jsem docela presvedcenej ze ten zaval kluci mexicky zpusobili sami kdyz se rejpali v ty skale
Pro predstavu - Urique, nejvetsi mesto v okruhu tak mozna 100km. Pokoj stal 300,- na noc, topeni nemeli (venku bylo -2 v noci) ale tepla sprcha fungovala.. vic nepotrebuju.
Ubotovani v Batopilas - na tohle "parkoviste" hned vedle pokoju jsme projeli chodbou hotelu a po par schodech. Nikdo neresi.
No a (snad) to nejlepsi nakonec.. snazil jsem se tocit zo nejvic z gimbalu na helme aby to video nebylo jenom roztresenej marast, je s tim sice oser ale vysledek snad stoji za to...