Proti značke ani motorke nič nemám, ale zdá sa mi nefér voči konkurencie všade uvadzat suchú hmotnosť bez ABS. Kedže legislatívne bez ABS v EU ani nie je možné
motorku prihlásiť. Teda aspon podla mojich info.
Oni totiž tu váhu vypustili bez ABS do sveta a teraz ju všade vidím normálne všade.
Počky, ABS snad ještě povinné není ne? Pro auta snad.. ale u motorek myslím že ještě není. Nebo že by už ano?
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
sanko napsal:
Proti značke ani motorke nič nemám, ale zdá sa mi nefér voči konkurencie všade uvadzat suchú hmotnosť bez ABS. Kedže legislatívne bez ABS v EU ani nie je možné
motorku prihlásiť. Teda aspon podla mojich info.
Oni totiž tu váhu vypustili bez ABS do sveta a teraz ju všade vidím normálne všade.
Zas na druhou stranu, Honda jasne uvedla, ze je to hmotnost bez ABS, takze spis nez nefer jednani vuci konkurenci je to lenost ci stupidita radoby navinaru, kteri uz pak uvadi hmotnost bez informace, ze se jedna o bezABS verzi.
THE EU have voted in favour of mandatory ABS for new motorcycles over 125cc from 2016.
The vote was a landslide victory for ABS and the ministers and companies who have lobbied for its introduction with 643 in favour, 16 against and 18 abstentions.
Upravil MichalF dne 19.11.2015 09:52
Tak jsme ji dnes poprve obhlidli live a musim rict, ze moc pekna. V honde ji meli ve 3 barevnych kombinacich, dva manualy a jedna s dct. Zvuk to ma moc pekny, manevrovatelnost na miste se zda byt snadna. Bohuzel na zkusebni jizdy jeste nedoslo, tusim, ze od 24.12 jsou testy v Jizni Africe, kde uz budou novinari, takze se dockame prvnich recenzi.
Tak jsem vcera na nove Africe sedel a sel bych do ni, kdybych mel potrebu moto menit. Myslim, ze to bude slagr.
Upravil Ivanhoe dne 22.11.2015 08:09
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Včera jsem se bavil s borcem u dealera Hondy a říkal, že už tam mají lidi složený zálohy a závazný objednávky na novou afriku a to ji viděli jen na obrázku
pavelch napsal:
Včera jsem se bavil s borcem u dealera Hondy a říkal, že už tam mají lidi složený zálohy a závazný objednávky na novou afriku a to ji viděli jen na obrázku
By me zajimalo, kolik jich ma objednano s automatem
pavelch napsal:
To jsou blázni, první rok výroby nikdy nekupovat a čekat, až vychytají největší mušky! )