Ja tomu rozumim taky jak koza kakladaku. Ale myslim, ze jsem zakladni principy pochopil. Kdyz si pustis treba nejaky dil "Jste co jite", tak tam nazorne vidis, jak jsou lidi uplne vydeseny, kolik toho musi sezrat, aby zdrave zhubli. A divi se: 4 kolecka sunky na jeden chleba? Zbytecne moc, staci 2. Pak baba fnuka do telefonu, ze ma po mesici 2 kg nahore, misto aby byly dole...
Abys ziskal hrubou predstavu, kolik bys toho mel snist, zaregistruj se na www.kaloricketabu.... Zadej tam svoje proporce a pak si cvicne udelej jeden den, co snis a svoji aktivitu. A odhadem bych si typnul, ze budes cca 4000kJ pod limitem zdraveho hubnuti. Coz je fakt spatne! Ztracis svalovou hmotu a spomalujes metabolizmus. To, ze se Ti delaji lehceji kliky neni tim, ze bys mel vetsi svaly, ale ses proste lehci... Kazdopadne si delej, co Ti dela dobre.
Upravil BURE dne 15.01.2015 09:18
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
A navíc je každej fakt jinej. Co jednomu zabírá, druhému škodí. Třeba. vyzkoušeno na lidech.
Upravil Medik dne 15.01.2015 09:25
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mi treba skodi slivovice, je mi po ni strasne zle! A nekomu vylozene svedci... Ale hladovet nemuze prospet nikomu.
ty prostě nejsi schopnej akceptovat,že někomu nejde o nárůst svalů,ale o redukci hmotnosti...a na to je základní princip jedinej...příjem menší,než výdej!
To,co napsal racek,není žádný hladovění.
Pokud člověk nikdy necvičil,ani nedělal žádnou fyz.namáhavou práci(což asi ne,když jezdil 10let v kamionu),tak má svaly na nezbytným minimu,který jeho tělo považuje za nutný.Tím,že omezí příjem tak,jak napsal a ještě do toho přidá pohyb,ikdyž malej,tak o žádný svaly přicházet nezačne...to je úplná blbost.On sní dostatek bílkovin,aby to stačilo k udržení toho,co má a ještě s rezervou.
Aby v tomhle stavu začal přicházet i o svaly,tak by musel začít žrát,jak v koncentráku a nebo naopak začít vyvíjet enormní fyzickou námahu...a to 30 kliků a pár sed-lehů není...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Takže já k dnešnímu ránu 123,2kg tj o 5,8kg dole
Chodím denně plavat 2km a snažím se jíst spíše než zdravě tak pravidelně po malých dávkách-dříve jsem jedl když my to vyšlo ....
no já dole cca 2kg, coz muze byt jen denní výchylka. ale denně běhám a taky se snažím malinko regulovat jidlo.. jenže večer si pivko dam, a na brambůrky je taky často chut :-D -- jestli se dostanu pod 95, ted jsem 98 tak budu verit že to trochu zabralo..
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
BURE napsal:
Kejdo: Ze se na to Ty nevyseres?! Kdyz Te to nezajima, dej si radeji dva lahvace a jdi spat...
TomR1: Zjednodusene - svaly rostou, kdyz jim das cilenym a vhodnym zpusobem couda a nasledne stejnym zpusobem nazrat. To, ze se budes tejrat hlady docilis (krome nezanedbatelneho ubytku tuku) velke ztraty aktivni hmoty, coz urcite nechces. Zpomalis si sakramentsky metabolismus, tudis si zvysis schopnost pribirat tuky, coz taky nechces. To co tu bylo popsane vyse je pro 120kg manika tak na svacinu, obed a druhou veceri a to by nesmel nic delat. Tudiz to je 1/3 -1/2 toho, co by mel snis, aby zdrave shazoval. Kdyby to byl opravdovy dietolog, tak ho poradne premeri. Chlap by vedel, kolik ma v tele svalu, vody, tuku... Jinymi slovy aktivni hmoty ku neaktivni. A mozna by pak cumel jak chleba z tasky, az by zjistil, ze je na tom po takovem vahovem ubytku hur, nez pred nim...
Vypadam tu asi za strasnyho chytrolina, ale clovek nemusi byt reditel vyvojoveho oddeleni Mitasu, aby vedel, ze kdyz do pneu nenahusti pozadovany objem vzduchu, tak si v lepsim pripade pneu zku*vi a v horsim pripade si rozbije hubu...
No Já tohle chápu jen jsem nečetl asi celý vlákno co snědl, ale nevidím nic špatnýho na tom když pravidelně a dostatečně jím a do toho spaluju + jen protáhnu svaly aby nešli do kelu...
Pochopil jsem to tak, že prosazuješ jen formu ne se zbavit tuku, ale přeměnit ho v haldu svalů....
Já prostě nechci bejt 120kg kopa svalů a ani sádla...
Myslím, že rozumným spalováním a do toho cvičením s rozumnýma váhama se dá dosáhnout dobrýho výsledku...
Tom
Mr GS napsal:
ty prostě nejsi schopnej akceptovat,že někomu nejde o nárůst svalů,ale o redukci hmotnosti...a na to je základní princip jedinej...příjem menší,než výdej!
To,co napsal racek,není žádný hladovění.
Pokud člověk nikdy necvičil,ani nedělal žádnou fyz.namáhavou práci(což asi ne,když jezdil 10let v kamionu),tak má svaly na nezbytným minimu,který jeho tělo považuje za nutný.Tím,že omezí příjem tak,jak napsal a ještě do toho přidá pohyb,ikdyž malej,tak o žádný svaly přicházet nezačne...to je úplná blbost.On sní dostatek bílkovin,aby to stačilo k udržení toho,co má a ještě s rezervou.
Aby v tomhle stavu začal přicházet i o svaly,tak by musel začít žrát,jak v koncentráku a nebo naopak začít vyvíjet enormní fyzickou námahu...a to 30 kliků a pár sed-lehů není...
Taky si myslím, že to bude takhle u běžných jedinců co chtějí zhubnout a nemusí sežrat ty hordy jídla a můžou dosáhnout toho co chtějí - rozumně zhubnout...
Jasně kdo chce rísovat a bejt vysekanej tak to musí asi vít za jinej level a tyk živit pak tolik svalů je něco jinýho...no nevím..
Mám kolegu v práci - začal jen pravidelně jíst aby shodil pupek kvůli závodům na pionýrech a behěm půl roka jinej člověk -pravidelnou stravou..
Mr GS napsal:
ty prostě nejsi schopnej akceptovat,že někomu nejde o nárůst svalů,ale o redukci hmotnosti...a na to je základní princip jedinej...
Nemas pravdu, tak se nerozciluj!
Pri redukci, myslim zdrave redukci, bys mel mit cca o 500Kcal nebo 2000kJ (jednotky si vyber) mensi prijem, nez vydej. Takhle lze pri spravne aktivite shodit cca 0,5 kg tydne. Pouze TUKU!!!
Chlap co ma 120kg a 193cm ma bazalni metabolizmus cca 10000kJ minus 2000kJ. Tzn. musi sezrat 8000kJ a to se nesmi ani hnout. A on sni zhruba 5500kJ. Aby to bylo akorat, tak by musel vazit tak 75-80kg! Pri vysce 193 cm si to neumim ani predstavit...
Pro me za me si zerte treba smazenou vatu jako modelky! Ale fakta jsou fakta a cisla hovori jasne...
Tak mě to podle těch tabulek vychází o cca 800-1000 méně na den a složení tak nějak odpovídá - vždycky se mi nedaří dodržet složení vlákniny,bílkoviny atd...
TomR1 napsal:
Tak mě to podle těch tabulek vychází o cca 800-1000 méně na den a složení tak nějak odpovídá - vždycky se mi nedaří dodržet složení vlákniny,bílkoviny atd...
Tom
To je jeste v norme rekl bych. Ty udaje v nich jsou taky orientacni, takze mensi odchylka je v toleranci. Ja vetsinou nedam ty sacharidy a hlavne tuky. Asi bych mel jist vic ovoce, kvuli tem sacharidum...
Mr GS napsal:
ty prostě nejsi schopnej akceptovat,že někomu nejde o nárůst svalů,ale o redukci hmotnosti...a na to je základní princip jedinej...
Nemas pravdu, tak se nerozciluj!
Pri redukci, myslim zdrave redukci, bys mel mit cca o 500Kcal nebo 2000kJ (jednotky si vyber) mensi prijem, nez vydej. Takhle lze pri spravne aktivite shodit cca 0,5 kg tydne. Pouze TUKU!!!
Chlap co ma 120kg a 193cm ma bazalni metabolizmus cca 10000kJ minus 2000kJ. Tzn. musi sezrat 8000kJ a to se nesmi ani hnout. A on sni zhruba 5500kJ. Aby to bylo akorat, tak by musel vazit tak 75-80kg! Pri vysce 193 cm si to neumim ani predstavit...
Pro me za me si zerte treba smazenou vatu jako modelky! Ale fakta jsou fakta a cisla hovori jasne...
Bure,naštestí není všechno tak jednoduchý,aby mohl být každej vědátor,že?Někdo by dokonce potřeboval příručku,jak se v těch tvých tabulkách naučit taky reálně číst a ne jak flašinet
Podle tebe racek,co nevidět umře na svalovou atrofii...podle mě ne Víc řešit nehodlam.Chytrej "čtenář" si to přebere podle svýho...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
BURE napsal:
Ja mam 2kg na vrch! Kdyz nabiras hmotu, tak vetsinou ne cistou. Na to nemusis bejt hulk. Nasadis Kreatin natahnes vodu... Ty 2 kilca za mesic jsou uplne v pohode. Jen doufam, to takhle lehce pujde i dolu, az budeme vysekavat!
Tak na to zapoměň, že to půjde tak snadno. Je to řehole a psycho. Brácha posiluje už asi 20 roků a viděl jsem ho se připravovat na závody. Je to na bednu.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Ale prdlajs! Nic takovyho jsem nerekl. Jen, ze ji proste malo, coz je pri hubnuti neefektivni az kontraproduktivni. Myslim, ze kaloricketabulky.cz jsou delany pro normalni lidi a jsou zcela intuitivni. Kdo ma jen trochu zajem, rychle se v nich zorientuje.
A mas pravdu, kazdej si tu svoji pravdu umi najit sam. Koncim z komentovanim stravy. Evidentne to mnohe z Vas sejri...
Joe napsal:
[quote]BURE napsal:
Tak na to zapoměň, že to půjde tak snadno. Je to řehole a psycho. Brácha posiluje už asi 20 roků a viděl jsem ho se připravovat na závody. Je to na bednu.
Ja vim, ja vim... Do leta casu dost. Jen uz vidim ty komentare, ze BURE mel kecu jak wopice chcanek a 20.3. je porad opuchlej! Ale ja to preziju. Jak zacnu na jare poradne behat, pujde vaha dolu jak po masle. Beh je fakt na hubnuti asi to nejlepsi! Ale jsem zimomrivej a tak jsem si ted naordinoval objemovku, aby bylo co shazovat... Kulturisti jsou uplne jina kategorie! Vysekavat na 5% tuku nebo min, to fakt neni muj pripad...
...já teda nikdy dietu nedržel - ale už jsem take četl zajímavý článek, že energetický příjem za den (tedy i výběr produktů při nákupu podle štítkové hodnoty kJ) je důležitý, ale nikoliv nejdůležitější, nesmí se při těch redukčních dietách zapomínat na VITAMÍNY co tělo take potřebuje.....to jen tak na okraj...
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......