kejda napsal:
Pokud by někdo sháněl pušku v ráži .22 Rem, tak budu mít na prodej PAR Mk3 s 12,5" hlavní Lothar Walter, nějaké doplňky, možno i s kolimátorem MEPRO 21 (Izrael).
Puška je koupená v listopadu, stav nové zbraně, pochopitelně doklad a záruka, vystřeleno asi 80 nábojů...
Cena za pušku 34 900 Kč, s kolimátorem 42 900 Kč.
Nebude to 0,223 Rem
Nebude, správně je .223 Rem opravuji
Hlavně že jsme se k tomu dobrali....
Ale jediné správně je 7,62x39/390
no když myslíš...pro mne bohužel ne.
Tak proč prodej?
Zbraň je to krásná ale když už tuto ráži tak takhle:
progranit přiložený následující obrázek:
Prodávám, protože jsem koupil Tavora a mít doma dvě stejné ráže nemá význam. Bohužel pro mne Tavor dorazil 3 týdny po koupi PARky...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
kejda napsal:
Pokud by někdo sháněl pušku v ráži .223 Rem, tak budu mít na prodej PAR Mk3 s 12,5" hlavní Lothar Walter, nějaké doplňky, možno i s kolimátorem MEPRO 21 (Izrael).
Puška je koupená v listopadu, stav nové zbraně, pochopitelně doklad a záruka, vystřeleno asi 80 nábojů...
Nikdy jsem ji nedržel v ruce, ale podle toho mála, co vím, je to výborná zbraň a kdybych uvažoval o některém z klonů AR-15, šel bych nejspíš do ní, navíc je to tuzemská výroba a neměl by být problém se servisem či tuningem. Můžeš sem dát fotku a nějaké zkušenosti?
kejda napsal:
Pokud by někdo sháněl pušku v ráži .223 Rem, tak budu mít na prodej PAR Mk3 s 12,5" hlavní Lothar Walter, nějaké doplňky, možno i s kolimátorem MEPRO 21 (Izrael).
Nikdy jsem ji nedržel v ruce, ale podle toho mála, co vím, je to výborná zbraň a kdybych uvažoval o některém z klonů AR-15, šel bych nejspíš do ní, navíc je to tuzemská výroba a neměl by být problém se servisem či tuningem. Můžeš sem dát fotku a nějaké zkušenosti?
Střílí krásně, nekope, prostě AR-15, trochu tužší spoušť, zpracování skvělé, sice je levnější než třeba Daniel Defense, ale kvalita je opravdu vynikající, všechno krásně lícuje, elox bez chyby, rozborka komplet celé zbraně bez nářadí, stačí jeden náboj na rozorné čepy, hlaveň jde demontovat klíčem - mám, jednoduché, změna na jinou ráži znamená pouze zásobník, hlaveň a závorník a můžeš střílet třeba 9 Para. Zkoušel jsem Belloty i Barnauly, nastavení odběru plynů na 1 stupeň přebíjí naprosto v pohodě, což je super, protože jsou k dispozici ještě tři další možnosti regulace plynů.
Kontakt s panem Hofmanem z Proarms taky super, cokoli potřeba ihned řeší. Klíč na hlaveň mi poslal druhý den zadarmo.
Derringer v 45. sem koupil Tatíkovi k vánocům. Je to krásný kousek a úžasné zpracování. od firmy Great Gun. Kvalita foto nic moc. foceno mobilem.
Jarda 900 přiložený následující obrázek:
Derringer v 45. sem koupil Tatíkovi k vánocům. Je to krásný kousek a úžasné zpracování. od firmy Great Gun. Kvalita foto nic moc. foceno mobilem.
Jarda 900 přiložený následující obrázek:
Jarda 900 napsal:
Pěkná, dokonalá na obranu pro lidi bez ZP.
Dvě 11mm díry zastaví i statného rifudžíse, olovo v jeho těle nebude balisticky identifikovatelné - dávám palec nahoru.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
To asi bude identifikovatelné, protože hlaveň má drážkování, ale to neva. Když jsem z toho stříleli, tak to olovo je hodně tvrdé, po prostřelení 5 cm. borové fošny nebylo ani nějak moc zdeformované
Hrabe_X napsal:
Jarda 900 napsal:
Pěkná, dokonalá na obranu pro lidi bez ZP.
Dvě 11mm díry zastaví i statného rifudžíse, olovo v jeho těle nebude balisticky identifikovatelné - dávám palec nahoru.
Pokud chce někdo bez ZP porušit zákon, což není můj případ, je jedno, co má, když k něčemu dojde, zbraň asi zahodí. Derringery byly zákeřné, malé zbraně falešných hráčů v obleku, .45 nadělá spoustu práce, 2 náboje mohou a nemusí stačit,
Určitě máš pravdu, ale dle policejních statistik, rozhodují většinou první dva až tři vystřely. Proto mám i 45ACP. která má v úvozovkách zásobník pouze na 7 nábojů.
Ivan napsal:
Pokud chce někdo bez ZP porušit zákon, což není můj případ, je jedno, co má, když k něčemu dojde, zbraň asi zahodí. Derringery byly zákeřné, malé zbraně falešných hráčů v obleku, .45 nadělá spoustu práce, 2 náboje mohou a nemusí stačit,
Ivan napsal:
Ivane, když mě jde o přežití, tak mě zajímá jen jediný zákon a to přežít. Jákýmkoliv způsobem a prostředkem. V prekérní situaci to poslední, co budu řešit , je to, zda je použitá zbraň nějak legální, či nikoliv.
Nevýhodou těhle hraček (deringerů) je prostě to, že to jsou ládovací předovky na černej prach.
Smutnou kapitolou tohoto státu je, že samopaly a náboje do nich posílá zadarmo bubákům a vlastní občany obírá o šance na přežití, když se uzený dalo do pohybu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
[quote]Ivan napsal:
Pokud chce někdo bez ZP porušit zákon, což není můj případ, je jedno, co má, když k něčemu dojde, zbraň asi zahodí. Derringery byly zákeřné, malé zbraně falešných hráčů v obleku, .45 nadělá spoustu práce, 2 náboje mohou a nemusí stačit,[/quote
Mysleno asi, ze clovek bez ZP a pravdepodobne bez praktickych zkusenosti - ale nemusí být, zbran nakonec stejne nepouzije, bude ve stresu a muze taky postrelit sám sebe. Za mne bych nepovolil noseni zbrani kat. Perkusu bez ZP.
Medik - tak určitě, ale v současné době o přežití nejde a každý si může udělat ZP. Až tady budou řádit radikálové z IS nebo někdo podobný, zakážou zbrojáky a odeberou legální zbraně, poradím si jinak, rodina je na prvním místě.
Jé, já si ani nevšiml, že je to předovka, myslel jsem že je to .45 ACP. Předovka je jistě handicap, ale pokud vystřelí, lepší než nic... :-).
Vjetrnik napsal:
Dotaz na experty: existuje něco více kapesního (menšího) v 9mm než Glock G43?
Například Ruger LC9, já mám LCP v ráži 9 mm Browning, LC9 je jen malinko větší, příjemná, štíhlá zbraň bez hran, vklouzne i vyklouzne z pouzdra či kapsy aniž by se o něco zachytila nebo tlačila, měl jsem ji v ruce a dlouho váhal, jestli LC9 nebo LCP. Ale je toho víc, stačí gůglit.
Ivan přiložený následující obrázek: