zdravim ve spolek. nebyl nahodou vcera, prvniho, nekdo na bramborach v Bavorech u Mikulova? videl jsem tam projet 3 velka endura, z toho 2 brambory.. kdybych zrovna nedelal na baraku.., chjo
Tak dnešní vyjížďka směrem k Orlickým horám byla parádní.Sic trošku teplo (vlastně byl kurevský hic ) ale bez deště.
Trasa byla :Fulnek,Vítkov,Kružberk (nemohla chybět oblíbená šotolinová cesta kolem nádrže) Slezská Harta,Bruntál,Rýmařov,Šumperk,Králíky,přejezd na polskou stranu a pak Miedzilesie,pár vesnic nebo osad které si nepamatuju,Mostovice a pak cestama nebo spíš něčím co kdysi cestama bylo Bystrzyce Klodskie.Otamtud jsme se díky pomatenému značení dostali na kozí stezky které nás postupně přivedly přes horské středisko Sienna do Stronie Sl...(nevím jak se to píše).Otamtud na Ladek-Zdroj a skrz hranice zpět do Čr a města Javorníku.Pod Červenohorským sedlem se odpojil Petr (doufám že jsem jako sklerotik nepopletl jméno ) a zbytek skupiny pokreačoval na Vidly a Karlovu studánkuPozději se odpojil Bystřický a zbytek sestavy pokračoval směrem domů.Dál to nebudu vypisovat,protže už to zajímavé není.
Fotky sem nahodí kluci,jen co popadnou dech a spláchnou prach z cesty jedním nebo dvěma chlazenýma.Byl to moc fajn den s fajn lidma .Těším se na další akci.
Zatím má nejlepší a nejdelší jízda. Kluci díky.
Večer jsem byl nádherně utahaný. Celou polskou část prohlašuji za offroad vložku. Přejezd hranice do čech byl úleva pro mou silniční moto. Jeseníky jsem jel vlsatně poprvé a určitě né naposled.
Odpočinek u Skřítka
jo jo,pája je skrytej ofrouďákještě otom neví,ale parkrát se sváma nebo snáma sveze a bude přemýšlet jak tomu přizvednout podvozekbo se poprvé dostal na místa o kterých ani nesnil
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz