to Vjetrnik:
Jasně, je to Podolský, dnes Stádlecký most. Národní technická památka. Koho by to zajímalo, tak více najde zde.... Stádlecký most
Silnice k němu byla včera docela pod ledem, tedy z pravé strany Lužnice. Druhá strana byla OK. Nikde nikdo....
No tak ten most je opravdu nádherný...
Můžete mi prosím někdo napsat, kde přesně to je, rád bych se tam zajel někdy podívat.
Díky moc.
KTM 1190 Adventure R
N49 22.048 E14 30.841
Hledej obec Stádlec, nedaleko Bechyně, nebo při příjezdu z druhé strany Lužnice hledej Dobřejice. Silnička tě tam již dovede. V okolí není jinej most přes Lužnici.
Tak to pro nás z východní Moravy už není cestování kolem komína...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
U téhle paluše stály 2x BMW1100GS a myslím novej triumph tiger1150......byl to někdo odsud????Pak jsem potkal 1150GS žluté barvy ve svitavách taky nikdo ??
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Krásný byl víkend, jen co je pravda. Bohužel, moje báwo je ve vývojové dílně fi. RDMOTO a tak jsem si musel vzít za vděk plechovkou. V neděli jsme si to s manželkou namířili do Brna, kde drahá polovička dálkově studuje vysokou a já celou cestu slintal, div jsem si kalhoty nepromáčel. O to hůř mě pak bylo, když jsme u čerpačky v Černé Hoře minuli Swata a jeho kámoše jedoucí směrem na Svitavy. Později motorek ubylo, tak při zpáteční cestě už tak smutno nebylo. Ale co čert nechtěl, ve Svitavech opět Swat + 1 na cestě domů. No měl jsem na vás kluci prostě kliku.Přesto se mě to líbilo. Podívali jsme se do Macoše,Western City a nakonec jsme dali obídek na Sudickém dvoře. Tak snad příští víkend už vyrazím zase na moto.