no nebolo nam všetko jedno. a to tam bolo ešte aj mlada ale to neni na kamere lebo sa nas bálo viac ako my tej dospelej medvedice
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Myslím že až tak uplně vzpamatovaný není podle toho výrazu a té nejisté chuze. V každém případě to co dělal on muže udělat jen blbec co nemá s dobytkem žádné zkušenosti. Sám jsem inkasoval kopanec od béka a stál jsem vedle něho a byl v naháněcí uličce takže jse musel trefit mezi šprušle štestí bylo že jsem na té noze pravě nestál celou vahou jinam by mě ji obrátil v koleně ale modrou jsem ji mněl 14 dní od nártu až po pytel.
Videjko dobrý,ale ta pseudohudba
Upravil Kubrt dne 06.01.2010 21:38
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já to nebyl to ten jaromír na africe.To víš ty hondaři to sou divný lidi.
Né všichni.. nebo to mám říct radši dvakrát? Ty s Kátéemkou můžeš hodit do jednoho pytle, ale Hondaře né
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Ivan napsal(a):
Do Svaté Heleny vede z hlavní silnice pár km šotolina
No já tam byl loni a do Heleny už nevede šotolina, ale EU nám tam vybudovala "krásnou" asfaltku, takže kouzlo příjezdů je to tam. Jinak Rumunsko se mi moc líbí, ale do Banátu se už asi nechystám, vlastně tam není co k vidění, teda kromě Pepsiho obchůdku kříženého s hospodou. Co nám loni pověděli,tak tam přes sezonu jezdí tolik turistů, že za chvíli úplně zmizí to, co dělato Banát Banátem a pomalu se z toho stane letní sídlo pro čechy, kteří si ještě myslím, že Sv. Helena a zbytek vesnic v Banátu jsou bohem zapomenuté vísky, kde žijí lidé, kteří od rána do večera dřou a když tam někdo přijede s krabičkou bonbonů, tak jim za ně "urvou ruce". Bylo mi tam z toho trošku smutno
Jedla
kdo chce navstivit banat tak uz asi nejezdit do sv. heleny a gerniku coz jsou nejznamejsi a nejdostupnejsi co se tyce cest ceske vesnice, ale jet do sumice, rovenska, bigru a eibentalu ktere nejsou jeste tak proflakle.
a muj novy poznatek-u rumunu v rumunsku uz je levneji jak u cechu v banatu.
Ivan napsal(a):
Do Svaté Heleny vede z hlavní silnice pár km šotolina
No já tam byl loni a do Heleny už nevede šotolina, ale EU nám tam vybudovala "krásnou" asfaltku, takže kouzlo příjezdů je to tam. Jinak Rumunsko se mi moc líbí, ale do Banátu se už asi nechystám, vlastně tam není co k vidění, teda kromě Pepsiho obchůdku kříženého s hospodou. Co nám loni pověděli,tak tam přes sezonu jezdí tolik turistů, že za chvíli úplně zmizí to, co dělato Banát Banátem a pomalu se z toho stane letní sídlo pro čechy, kteří si ještě myslím, že Sv. Helena a zbytek vesnic v Banátu jsou bohem zapomenuté vísky, kde žijí lidé, kteří od rána do večera dřou a když tam někdo přijede s krabičkou bonbonů, tak jim za ně "urvou ruce". Bylo mi tam z toho trošku smutno
k videni je tam toho dost, nesmi se jen parit u pepsiho.da se chodit po kopcich, pekna je vyhlidka na dunaj a da se i udelat jednodeni cesta kolem dunaje do orsavy a pres zelezna vrata do srbska a kolem dunaje zase zpet srbskem s vyuzitim prevozu pres dunaj.asi 300 km a vylet pekny.nesmi se samosebou jezdit jen po hlavnich tazich ale sjet bokem kde je prave to prave rumunsko.
Z Heleny se dají dělat krásný jednodenní výšlapy do míst co se s moto nedostaneš. Je am spousta jeskyní, přírodních úkazů a mezi polema dost klid i od českých turistů. Já tam jezdím rád a zas pojedu.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi