schrek: To je mi jasný, spíš jsem si říkal, odstranit původní držák SPZ (cca 2cm tlustý) dát místo něj jen nějaký 3mm dural a udělat nějaký (např. hliníkový) 3cm hluboký kufřík...
je to blbost tak jako tak jen mě to zaujalo, a celkem mě dost zaráží, že za 30 let se menší úložný prostor u GSa nevyřešil... :/
Upravil HonzaGS-SV dne 21.02.2012 13:23
Ahoj,moc se mi líbí Tvé řešení přídavného světla do zatáčy.Mám R1150GS a tento problém jsem již chtěl nějak řešit.Jenom jsem nikde nanašel vhodné světlo /malé/.Z čeho jsi to světlo použil?
Můžeš prosím poslat link na toto světlo? Dík SEK
Nejhorší smrt je z vyděšení a nejhorší srážka v životě je srážka s blbcem.
SEK napsal:
Ahoj,moc se mi líbí Tvé řešení přídavného světla do zatáčy.Mám R1150GS a tento problém jsem již chtěl nějak řešit.Jenom jsem nikde nanašel vhodné světlo /malé/.Z čeho jsi to světlo použil?
Můžeš prosím poslat link na toto světlo? Dík SEK
Tak já po kufrech u mě padácích a držácích kufrů na ženině osmičce zmastil kastlík na vercajk, a lékarničku...ať nemusím vozit top. Nelíbí se mi top na moto.
Takže šíře 7, délka 25, výška 15 ale nevím jak je to s origo kufry...ty jsem si taky dělal...ale myslím že by to mělo být stejné.
Waltr dobre!!! prave nad takym niecom rozmyslam lebo mam naradie pod sedalom a aj v kufroch tak aby to bolo na ejdnom mieste a netrcalo z motorky. ale ja mam 1150 a tam su tie drziaky ine a na kufroch mam puky tak neviem ako to vymysliet
Ked niekto vyhrava neznamena to, ze je lepsi, ale ze podvadza
to xNokiaX: to vozíš celou dílnu, ne? Mám sadu TT a ta se pod sedlo vejde v pohodě....u 1200
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to xNokiaX: to vozíš celou dílnu, ne? Mám sadu TT a ta se pod sedlo vejde v pohodě....u 1200
celu nie. ale len polovicu ved treba dake klieste, kluce, kladivo, pasky, kabliky, kompresor, sada na opravu defektu, plynove bombicky, dake nahradne skrutky a pod. nerad by som niekde cakal na odtah ked sa pokazi daka malickost a nemam jeden kluc ktorym to neodtiahnem alebo nemozem prepojit predraty kabel ja som uz taky- radsej viac ako ked by malo chybat
xNOKIAx> jiné asi budou, ale nějak jsou k rámu chyceny, ne? Není to vůbec obtížné vymyslet, hoď foto. Uděláš krabici, a uchyt už jen přizpůsobíš.
Větrník> no myslím že anitipich, diagnostiku, lékarnu, pajsry na plášť a něco málo klíčů do podsedla nedáš....jo jak jsem měl Suzu GSX 1400- tam jsem naskládal celý plech buchet. To byl futrál jako jeden kufr.
Waltr napsal:
xNOKIAx> jiné asi budou, ale nějak jsou k rámu chyceny, ne? Není to vůbec obtížné vymyslet, hoď foto. Uděláš krabici, a uchyt už jen přizpůsobíš.
ja to mam na puky. takze sa mi ten priestor zmensi. alebo musi byt krabica dalej od ramu aby sa tam puky vosli. ty to mas nasuchovacie takze ti tie kufre sedia na rame- neviem ci rozumies co myslim
este ma napadlo to urobit gulate ale do toho sa zas vela nezmesti
Jasně prostě by to muselo být buď užší o šíři půků, nebo kratší o šíři puků. Takže rozumím že to máš ůplně na h..o *pissed*
Otázka je jak daleko máš držák kufru od rámu podsedláku. Třeba to máš víc než já a třeba o šíři puku. Mě to dělá cca 7,5 od rámu podsedláku po vnější okraj držáku kufru.
to neviem kolko to je ale zda sa mi ze od ramu kufrov po koleso (ked sa zapruzi) je 10 alebo 7 cm. teraz presne neviem. este som to presne nemeral.