Jen k tomu chození. Já ve svých sidi crossfire 2 srs nachodil za pár hodin 11 km. Nebýt jezdce zipu na nohavicích od kalhot, které v kombinaci s crossfiry nejsou nejlepší kombinací, bych si poslední dva kilometry nestežoval na otlak.
Takže chodit se dá. Jen člověk nesmí být padavka
Teče do nich, to je asi jediná nevýhoda. Vadí mě to ale jen na podzim.
Robbie5 napsal:
Já i tři další kámoši máme Toucany. Perfektně sedí, jsou pohodlné, a fakt nepromoknou. Žena má Daytona Roadstar GTX a také na ně nedá dopustit.
Naprosto souhlasím až na drobnost - rád bych na ně dal ocelovou špičku, jenže nevím jestli vůbec a co by tam pasovalo. Netunil jste někdo Toucany??
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“
Záruka mně netrápí, protože potřebuju jezdit a toto je jediná slabina boty. Jakýkoliv škrtnutí špičkou při rozjezdu, na silnici i v terénu rve podrážku na špici od boty, lepil jsem už dvakrát a už jen proto by záruka nebyla uznaná. Ale já jezdím od února do prosince denně a tyto boty jsou zatím první, ve kterých se dá bejt 12 hodin bez problému, léto, zima. Až na ty špice........je tam asi problém moc malýho okraje boty vepředu, nevím, proč to mají tak na knop, že prostě dopředu čouhající podrážka nezapadne do ocel špičky, ale zkoušel jsem tam napasovat jen jeden typ - ocelový špičky z Forma Cape Horn, ale ty mají právě že tu podrážku vystrčenou před špici boty až dost, takže neřešitelný.
Kdyby byl problém v podrážce, že má vzorek, tak nalepit jinou, hladší, asi není neřešitelné.
Díky, že se podíváš.
Upravil Pavlys dne 08.10.2017 17:48
„Bojovník usiluje o to, aby strach ze selhání, pocit viny, frustrace, pocit méněcennosti a jiné zničující emoce neměly v jeho životě žádný vliv.“
Teď mají na fc-moto.de slevu 15% i na už slevněné zboží..... Sidi 1 tak vyjdou na 6 tisíc. Tak neváhej.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ahoj, řeším pomalu zase nějaký boty. Mám delší zkušenost s botami Forma Adventure, a byl jsem spokojený. Hledám něco ve vel. 46 na osmistovku (stupačky s gumama). Jezdím jen silnici, ale sem tam v botech chci i kousek popojít, co byste doporučili?
Jezdím také silnici max. sem tam lehce polňačka a mám Sidi Adventure a jsem s nima velice spokojen. V botách sucho i v celodenním dešti, dá se v nich i někam dojít jsou pohodlný. A pěkně vržou
Zdarec,mám Gaerne Midland a naprosto super. Minulou sezónu cca 14000 otestováno v zimě,vedru, dešti i lijáku. Jsou pohodlné i na dlouhé cestování a mají Gore-Tex. Já mohu jen doporučit a dával jsem za ně 6400kč.
Koupil jsem TCX Infinity na anglickem shopu za 5500,- kc. Jsem s nima maximalne spokojeny. Otestovano v celodennim desti. Pohodlne boty.
Upravil Gano5876 dne 20.03.2018 22:28
Boty by mely byt na stejne urovni. Vetsinou komu sedi jedny, nesedi druhy. Taky jsem toto resil na podzim. Sedeli mi alpinestery uplne suprove. Nakonec jsem vzal tyhle kvůli cene a jen cestovnimu vyuziti http://www.renoca...l/d-84775/
Měl jsem na nohou oboje a Toucan mi přišel pohodlnější, možná i oplastovanější. Ale nepřenesl jsem přes srdce absenci kloubu a krabatící se kůže se mi nelíbila. Vzal jsem SIDI, na jejich střih jsem zvyklý z Crossfirů a nestěžuju si. V Adventurech jezdím stejně jen v deštivé sezóně do práce, zbytek roku a tam kde bych si mohl přerazit holeň v Crossfirech.
Zkoušel jsem ty boty(Toucan a SIDI) zrovna v pátek. Toucan jsou takové více pohodlnější(papučojidní). Jsou širší a připadaly mi trošku tužší, ale to se časem asi poddá. SIDI jsou užší, což mi na moji štíhlejší více vyhovovalo. Měl jsem větší jistotu, co s budou dělám. Akorát když jsem finálně SIDI zkoušel, tak mi jedna byla menší. Což se mi u bot ještě nestalo. Možní to mohlo být daným párem. A větší velikost už byla moc volná. Ještě budu muset někde zkusit jiný pár. Toucany jsou ve stejném čísle prostě trochu větší v volnější.
Používám kevlarové rifle a k nim boty BMW SNEAKER DRY. Na trajdání a cestování super. Mají membránu, odzkoušeno ve vedru, v zimě, i v celodenním lijáku. Jsou pohodlné, dá se v nich normálně chodit a nevypadáš jak Robocop https://eshopbmw....r-dry.html
Upravil Taborak dne 30.01.2019 23:12
@Taborak
Jak tak koukám na BMW SNEAKER DRY, tak já osobně bych do nich nešel. Na chození asi dobrý, ale jsou dost nízký a po zkušenostech s úrazem kotníku mám jiný preference, než pohodlný chození. Ochrana na prvním místě a raději se tahám s druhýma botama.
Osobně mám nyní Sidi Adventure 2 a s nima nemám při chůzi problém.
Ještě používám silniční Sidi Vortice, které jsou supr pohodlný na chůzi, jen do nich teče jak do cedníku, ale díky větrání vyschnou za 5 minut po dešti. Mám vyhozený gumy ze stupaček a zespoda dostávají pěkně zabrat. Takže doporučuju s gumama a na silnici, jo a jen pokud máte úzkou nohu.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS