brtnik napsal:
Jaky moto budou mozno vyzkouset? Jen novinky jako GT nebo treba i 800GS coz neni novinka 2011?
Pak jake jsou podminky pri pujceni,je treba nejaka zaloha? Dekuji za odpovedi.
Cagos, zjistim a dame vedet bud sem, nebo pres PM.
brtnik napsal:
Jaky moto budou mozno vyzkouset? Jen novinky jako GT nebo treba i 800GS coz neni novinka 2011?
Pak jake jsou podminky pri pujceni,je treba nejaka zaloha? Dekuji za odpovedi.
Cagos, zjistim a dame vedet bud sem, nebo pres PM.
už jsem to tady někde psal.. kamarád byl v Inveltu na 20 tis. s 12GSA a mám ještě jednou poděkovat za služby, cenu, ochotu. Spokojenost max.
Jen tak dál
všude dobře.....doma GSA
ahojte... kouknete a pripominkujte:-) http://www.eshopb... pokud najdete neco co vam nebude fungovat, nebo se vam bude zdat nesmyslny piste prosim na recepce at invelt.com zkusime zapracovat. je to zjednodusena verze, rozhodne neaspirujeme na eshopy typu mall atp:-) nabidku budeme jeste postupne rozsirovat, nejde to uplne nejrychleji:-) tak sup nakupovat)
Pokus to není špatný....všechno z BMW katalogu tam rozhodně není...
Dnes jsem shodou okolností u vás byl, že si pořídím další přilbu...tak nepořídím, resp. nebude to BMW..."tento model nemáme, snad jsme ani neměli, protože se neprodávají"...ono když nejsou, tak se fakt nemůžou prodávat, to je fakt
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
To je fain, konečně si člověk může zjistit ceny aniž by musel někam volat nebo psát. ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
protože co si budeme nalhávat, dovolat se do Inveltu je spíš malý zázrak.. Kdyby jses mě chtěl Jirko zeptat na podrobnosti, klidně zavolej.. Mě se dovoláš..
jezek napsal:
protože co si budeme nalhávat, dovolat se do Inveltu je spíš malý zázrak.. Kdyby jses mě chtěl Jirko zeptat na podrobnosti, klidně zavolej.. Mě se dovoláš..
sim te, ty stejne nejcastejc volas na Moravu.-)) telefony resime uz rok a pul, je to peklo, vime o tom:-( vic lidi na recepci uz to nevyresi... jsou tady 3 recepce a maji celkem 5 lidi a porad malo... ted zkusime nejaky zaznamnik a zpetne volani, mno uvidime...
Vjetrnik napsal:
Pokus to není špatný....všechno z BMW katalogu tam rozhodně není...
Dnes jsem shodou okolností u vás byl, že si pořídím další přilbu...tak nepořídím, resp. nebude to BMW..."tento model nemáme, snad jsme ani neměli, protože se neprodávají"...ono když nejsou, tak se fakt nemůžou prodávat, to je fakt
vjetrniku, vjetrniku:-)) neni tam vsechno, pisu ze budeme rozsirovat za pochodu. Cos chtel za helmici? nejak jsem to nepochopil...
jezek napsal:
sim te, ty stejne nejcastejc volas na Moravu.-)) telefony resime uz rok a pul, je to peklo, vime o tom:-( vic lidi na recepci uz to nevyresi... jsou tady 3 recepce a maji celkem 5 lidi a porad malo... ted zkusime nejaky zaznamnik a zpetne volani, mno uvidime...
jirka
na moravu nevolám.. volám většinou vám, tobě apod.. ani na recepci nevolám, tam mi o dílech nic neřeknou.. takže tam může být třeba 20 lidí, to je zrovna místo, kde mi přijdou úplně zbytečný.. Kdyby jste 3 lidi na recepci ubrali a dali o jednoho navíc na díly co bude řešit telefony, tak ušetříte na platech a máte víc spokojených "volačů".. kromě toho ze třech recepcí a pěti lidí jen 2 děvčata uměj pozdravit, zbytek ani nezabučí a jen se vykecávaj s kemoškama..
Blíží se léto, v Schuberthce mi je horko, když se musím místo stání v koloně ploužit po chodnících, tak jsem chtěl letní Airflow...naštěstí tento koncept dělá i několik dalších značek, když u vás jsem nepochodil...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Nechci vzbuzovat bouřlivou diskuzi a obhajovat Invelt, nicméně zboží, kterého se prodá cca 1-2 ks ročně drží málokterý obchodník /v kterémkoliv oboru/ skladem - chyba je, že nebyla nabídnuta možnost zboží objednat - u této položky /přilba Airflow/ by bylo do dvou dnů na Inveltu. I-shop je dle mého názoru další vstřícný krok směrem k zákazníkovi, ale občas se mi zdá, že cokoliv se udělá, tak hlavní je, najít na tom chyby, čemuž moc nerozumím.
Petře, to není o hledání chyb, ale jednoduše o tom, že zákazníci prémiové značky očekávají také prémiovou úroveň služeb a tu v Inveltu stále nedostávají. Oproti časům AuTecu se situace hodně zlepšila, to se musí nechat, ale kdo má zkušenost z Drážďan, Mnichova či Pasova, tomu bude přístup personálu v Inveltu bude sotva připadat na úrovni.
Holt musíte být na ty své dealery ještě přísnější:-D Pošlete je třeba na mystery shopping do Harleye. Tam se člověk od prvního momentu cítí jako Pan zákazník, i když třebas dá najevo, že si zrovna nic nekoupí. Po Vašem nástupu se prodeje BMW Motorrad v ČR vyhouply hodně nahoru, ale pokud se nemýlím, i H-D stále prodává víc. Vzhledem k modelové skladbě a cenové hladině obou značek to o mnohém vypovídá.
Upravil cerv dne 01.06.2011 19:37
PetrG450X napsal:
Nechci vzbuzovat bouřlivou diskuzi a obhajovat Invelt, nicméně zboží, kterého se prodá cca 1-2 ks ročně drží málokterý obchodník /v kterémkoliv oboru/ skladem - chyba je, že nebyla nabídnuta možnost zboží objednat - u této položky /přilba Airflow/ by bylo do dvou dnů na Inveltu.
Máš pravdu, že Ti tu helmu objednají. Jediný problém je, že Ti jí, pokud vím, objednají závazně. Jestli Ti tedy nesedne velikost, vymění za jinou, ale pokud Ti nesedne vůbec, nebo se Ti na živo nebude líbit, máš smůlu, případně si budeš muset vybrat jiný zboží... Alespoň tak mi to bylo v Inveltu presentováno a z toho důvodu jsem si nekoupil Rally 3. Zaplať pánbůh, tenkrát se mi líbilo (černý) a asi bych ho impulzivně vzal, kdyby bylo a myslím, že bych si drbal hlavu. Rozhodl jsem se pro něco větravějšího, ale to už sem nepatří...
Upravil morabo dne 01.06.2011 18:22
Maiali nel Fango!
Tak musím tímto poděkovat INVELT, hlavně Dušanovi Horskému za super reakci a pomoc. Dnes mi kousek za Prahou odešla zcela bez výstrahy baterka. Bylo něco po páté, tak jsem zkusil brnknout Dušanovi co by se jako s tím dalo dělat. Nebudu to protahovat, cca za 20 minut vyrazil asistenční vůz s novou baterkou, já mezi tím vyhodil tu starou, když přijel tak za pět minut bylo namontováno a já mohl vyrazit. A i s asistenční károu v zádech, neb jsem museli ke mně domů pro peníze Takže ještě jednou díky, takhle nějak si asistenci představuji v praxi.
GS 1200 R Adventure
chafre napsal:
Tak musím tímto poděkovat INVELT, hlavně Dušanovi Horskému za super reakci a pomoc. Dnes mi kousek za Prahou odešla zcela bez výstrahy baterka. Bylo něco po páté, tak jsem zkusil brnknout Dušanovi co by se jako s tím dalo dělat. Nebudu to protahovat, cca za 20 minut vyrazil asistenční vůz s novou baterkou, já mezi tím vyhodil tu starou, když přijel tak za pět minut bylo namontováno a já mohl vyrazit. A i s asistenční károu v zádech, neb jsem museli ke mně domů pro peníze Takže ještě jednou díky, takhle nějak si asistenci představuji v praxi.
Hele Invelti, neuvazujete o otevreni moto(ci auto?) servisu nekde bliz centra?
Jsem ted v navalu prace odvlekl osmikilo k nejmenovane konkurenci a misto celo/puldenni akce mi to zabralo asi hodinu navic.
Takze misto rozoraneho pracovniho dne jsem mel jenom lehke zdrzeni...
Treba pro mne to v soucasne situaci je pomerne podstatny argument.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2